• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۳۲۲۲۲
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۰
بین الملل » غرب آسیا
در مراسمی با عنوان سالگرد فریاد در برابر مستکبران در صنعا ؛

دبیرکل انصارالله:آمریکا به دنبال ثروت‌های امت اسلامی است

عبدالملک بدرالدین گفت: آمریکا طمع ورزی گسترده ای دارد و همچنان تمایل استعماری خود را حفظ کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره ، عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن در سخنرانی خود که به صورت ویدئو کنفرانس در مراسمی با عنوان «سالگرد فریاد در برابر مستکبران» در صنعا پخش می شد، گفت: آمریکایی ها به دنبال تسلط کامل و مستقیم بر ثروت های امت اسلامی هستند. 

دبیرکل انصارالله:آمریکا به دنبال ثروت‌های امت اسلامی است

دبیرکل جنبش انصارالله گفت: بیشتر حکومت ها در منطقه در برابر برنامه های آمریکا تسلیم شده اند.
عبدالملک بدرالدین گفت: آمریکا موضع خصمانه ای در برابر امت اسلامی و منطقه دارد. آمریکا طمع ورزی گسترده ای دارد و همچنان تمایل استعماری خود را حفظ کرده است. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم
دبیرکل جنبش انصارالله گفت: آمریکا نه تنها به دنبال تضمین منافع خود است، بلکه می خواهد به طور کامل بر امت اسلامی سلطه داشته باشد. آمریکاییها معتقدند بهترین راه تضمین منافع شان تفرقه در بین امت اسلامی است. 
بدرالدین افزود: آمریکاییها به دنبال از بین بردن هر نظام مستقلی در منطقه هستند. دشمنان امت اسلامی بهترین راه سلطه بر ملت های منطقه را تفرقه افکنی می دانند. آمریکا می خواهد بر سرزمین و ثروت های ملت های منطقه سلطه یابد و مردم منطقه را به بردگانی بدون هویت و اراده تبدیل کند. آمریکا یک استعمارگر متکبر است. آمریکا برنده شرایط فعلی در جهان عرب است. 
دبیرکل جنبش انصارالله خاطرنشان کرد : اگر امت اسلامی در شرایط مناسبی قرار بگیرد، توانمندی و امکانات لازم را برای آنکه بزرگ و قدرتمند باشد، در اختیار دارد. 
بدرالدین افزود: حکومت های وابسته ای در منطقه هستند که آمادگی دارند هر آنچه را که واشنگتن می خواهد، انجام دهند. در مقابل، امروز گروه آزادمردانی در این امت هستند که با دشمنان مبارزه می کنند و با مشکلاتی که در برابر آنان ایجاد می شود، مقابله می کنند. آمریکاییها برنده اصلی فعالیت گروه های تروریستی هستند و مبارزه با تروریسم فقط بهانه ای است تا به هر کشور اسلامی که می خواهند در هر زمان، تعرض کنند. 
بدرالدین افزود: بیشتر نظام ها در منطقه در برابر طرح های آمریکا تسلیم شده اند و از اجرای آنها استقبال می کنند، در حالیکه هدف این طرح ها ضربه زدن به ملت های منطقه است. پدیده تروریسم زیر نظر آمریکا و با حمایت عوامل آن گسترش یافت. آمریکاییها از زمان اعلام جنگ ضد آنچه تروریسم و القاعده خوانده می شود، همه توان خود را در منطقه بسیج کردند، اما اوضاع منطقه از آن زمان تاکنون وخیم تر شده است. 
وی گفت: زمانی که کمیته های مردمی یمن توانستند القاعده را از استان های مختلف کشور بیرون برانند، آمریکا و مزدوران منطقه ایش خشمگین شدند. 
بدرالدین افزود: آمریکاییها بودند که پدیده تروریسم را ایجاد کردند و آن را گسترش دادند و گروه های تروریستی را بر اساس خواست خود هدایت می کنند. آمریکا و عوامل منطقه ایش از گسترش تروریسم در منطقه حمایت می کنند تا آن را به بهانه ای برای مداخله در منطقه تبدیل کنند. آنها القاعده را به جنوب یمن بازگرداندند. 
وی خاطر نشان کرد: رسانه های عربی در منطقه همسو با طرح های آمریکا عمل می کنند و این مسئله به عملی شدن طرح های واشنگتن در منطقه کمک می کند. 
دبیرکل جنبش انصارالله افزود : نظام عربستان سعودی برای عملی کردن برنامه های مورد نظر آمریکا در منطقه تلاش می کند و به این منظور پول خرج می کند. 
بدرالدین افزود: خصومت آمریکا با امت اسلامی تا جایی است که می خواهد همه عوامل قدرت امت اسلامی را از بین ببرد و آن را به یک عروسک بی ارزش تبدیل کند. آمریکا به طور کامل مسئول تجاوز به یمن و هدف قرار دادن ملت یمن است. 

مشروح اظهارات عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۷۰ درصدی ترانزیت کالا در بندرانزلی
۳ فوتی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سملقان 
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
ادامه جستجوی مفقودان در ارتفاعات دهملای شاهرود
پوشش شهرآورد ۱۰۶ با ۱۶ دوربین
واژگونی مرگبار سمند در میامی
هوای بسیار ناسالم در کرج؛ ادامه آلودگی در شهرهای صنعتی
یک منطقه و دوشهر در وضعیت قرمز
نیکخواه در تیم فوتبال بانوان سپاهان
مازندران پیشرو در آموزش زبان بومی در مدارس و دانشگاه‌ها
تساوی نمایندگان فارس و خراسان رضوی در لیگ دسته دوم فوتبال ایران
۱۵ اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل‌ونقل اصفهان شد
بازگشت تیم ملی پاراکاراته به کشور
واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی تسریع شود
بارش باران در برخی از مناطق کشور
صیانت از وحدت ملی لازمه موفقیت کشور در برابر شرارت است
استادان دانشگاه مراغه در فهرست پژوهشگران یک درصد برتر جهان
ایستگاه پایانی جشنواره جهانی فیلم فجر با معرفی برگزیدگان
زبان معیار (تریبون‌ها و میکروفن‌ها)
زمان‌بندی مسابقات کاراته قهرمانی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)