• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۶۱۴۸۰
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

جوان "موبایل قاپ" پایتخت در دام پلیس

جوانی که در تهران اقدام به "موبایل قاپی" می کرد دستگیر شد.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما؛ بامداد 18 مرداد مأمورین کلانتری 148 انقلاب در حین گشت زنی در خیابان جمالزاده - بلوار کشاورز به سرنشینان یک دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا 125 مشکی مشکوک شدند و به آنها دستور ایست می دهند، اما سرنشینان جوان موتورسیکلت اقدام به فرار می کنند. 
در تعقیب و گریز پلیس و سرنشینان هوندا 125 ، مأمورین موفق به دستگیری ترک نشین موتور شده اما راننده آن با رها کردن موتورسیکلت اقدام به فرار از محل می کند . 
همزمان با دستگیری متهم و انتقال وی به کلانتری ، یکی از شهروندان که جهت طرح شکایتش در خصوص موبابل قاپی به کلانتری مراجعه کرده بود ، بلافاصله متهم را به عنوان سارق گوشی تلفن همراهش مورد شناسایی قرار داد .
مالباخته در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: چند ساعت پیش در خیابان مطهری در حال صحبت کردن با گوشی تلفن همراه خود بودم که ناگهان همین شخص از یک دستگاه موتورسیکلت هوندا 125 مشکی پیاده شد ؛ چند لحظه پس از آن بود که ناگهان متهم در حالیکه بنده کماکان در حال صحبت کردن با تلفن همراه بودم ، از پشت سر اقدام به قاپیدن گوشی تلفن همراه از دستم کرد و به سرعت با موتورسیکلتی که چند ده متر جلوتر منتظرش ایستاده بود ، از محل متواری شد.  
متهم پس از شناسایی ، صراحتا به سرقت گوشی تلفن همراه مالباخته اعتراف و عنوان کرد گوشی های مسروقه را برای فروش به همدست متواری از محل دستگیری تحویل داده است . 
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "موبایل قاپی" و به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای ناحیه 6 تهران ، پرونده برای رسیدگی در اختیار پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت . 
در همان تحقیقات اولیه کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که متهم قصد داشته تا با ارائه اطلاعات اشتباه و اعلام سن 17 سالگی مانع از شناسایی خودش شود اما کارآگاهان در بررسی سوابق متهم موفق به شناسایی وی به عنوان یکی از مجرمین سابقه دار به نام "محسن . الف" ( 23 ساله ) شدند که بارها به اتهام سرقت و نزاع و درگیری دستگیر و روانه زندان شده است . 
"محسن . الف" که در برابر کارآگاهان و پس از شناسایی توسط دهها مالباخته ( بیش از 60 مالباخته ) که تمامی آنها مشخصات ظاهری متهم را نیز در زمان طرح شکایت دقیقا اعلام کرده بودند ، چاره ای جز اعتراف و بیان حقیقت نداشت ، صراحتا به دهها فقره موبایل قاپی در مناطق مختلف شهر تهران به ویژه در سهروردی ، بهشتی ، ولیعصر ، انقلاب ، مطهری ، هفت تیر ، مفتح و ... اعتراف کرد و افزود: در بیشتر سرقت ها من از موتور پیاده می شدم ؛ در یک لحظه گوشی تلفن همراه را از دست افراد می گرفتم و پس از سرقت ، با موتور از محل متواری می شدیم . 
"محسن . الف" که اعتیاد شدیدی به مصرف موادمخدر صنعتی شیشه نیز دارد،  ضمن اعتراف به سرقت های کیف قاپی نیز گفت : مدارک شناسایی داخل کیف ها را در معابر عمومی و خیابان رها می کردیم و پول ها و گوشی های تلفن همراهِ داخل آنها را نیز برای خودمان بر می داشتیم. 
سرهنگ کارآگاه محمد نادربیگی ، رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: با توجه به اعتراف صریح متهم به دهها فقره موبایل قاپی ، شناسایی دهها مالباخته و به جهت شناسایی سایر شکات و مالباختگان ، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است ؛ لذا از  شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند دعوت می شود تا برای پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه سوم پلیس آگاهی در خیابان سهروردی شمالی - خیابان خرمشهر - میدان نیلوفر مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بلداجی وشهرکرد سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه کتاب در بندرخمیر
بازداشت عاملان درگیری مسلحانه در میدان ۱۶ نارمک
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
اوج گیری ناپایداری‌های جوی در خراسان جنوبی
قزوین میزبان بخش پادکست دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» شد
هوای ناسالم کلانشهر مشهد در ۱۱ آذرماه، برای بیست‌ و پنجمین روز پیاپی
پایان آب‌گرفتگی محله مریم آباد یزد با پروژه ۱۰ میلیاردی
مرگ موتور سوار ۱۸ساله در نجف آباد
طرح ملی «جی‌نف» در شهر سیمینه بوکان کلید خورد
ثبت بیش از ۲۶ هزار درخواست صدور مجوز استان زنجان در درگاه ملی مجوزها
محموله‌های کمک پاسخگوی حداقل نیاز‌های غزه نیست
کشف ۱۳۰ تُن برنج احتکار شده در اصفهان
هفدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه آب در روستای کالیمانی مانه
مادورو سوگند وفاداری به مردم ونزوئلا یاد کرد
آغاز اجرای طرح ملی جی نف در سیمینه بوکان
سفال کلپورگان هنری هفت هزار ساله
رزمایش دوسالانه طرح اضطراری فرودگاه ها در ایلام
برنامه ریزی برای پرداخت ۵۰ هزار وام کم‌بهره برای مسکن محرومان
افزایش عمق داخلی سازی با اتکا به توان داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)