• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۷۰۹۹۱
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
بین الملل » غرب آسیا
رویدادهای روز فلسطین؛

مقاومت فلسطین:درجنگ آینده اسدود و عسقلان را آزاد می‌کنیم

یکی از فرماندهان مقاومت فلسطین گفت مبارزان فلسطینی در هر جنگی در آینده، مناطق اسدود و عسقلان واقع در سرزمینهای اشغالی1948 میلادی را آزاد خواهند کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما رویدادهای امروز فلسطین به شرح ذیل است..

ارتش صهیونیستی نظامیان خود را از اقدام اشتباه در حمله به غزه تبرئه کرد
ارتش رژیم صهیونیستی نظامیان خود را از هر اقدام اشتباهی در جریان حمله به نوار غزه در سال 2014، تبرئه کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی راشا تودی، ارتش رژیم اشغالگر قدس، نظامیان خود را از انجام هر اقدام اشتباهی در جریان حملات مرگبار سال دو هزار و چهارده به نوار غزه تبرئه کرد. در این حملات سراسر منطقه نوار غزه از جمله مدرسه سازمان ملل در این منطقه و همچنین یک منزل مسکونی هدف قرار گرفتند که در این خانه پانزده عضو یک خانواده فلسطینی همگی کشته شدند. 

مقاومت فلسطین:درجنگ آینده اسدود و عسقلان را آزاد می‌کنیم
یکی از فرماندهان مقاومت فلسطین با اشاره به هماهنگی کامل بین محور مقاومت از جمله حزب الله لبنان و ایران تأکید کرد مبارزان فلسطینی در هر جنگی در آینده، مناطق اسدود و عسقلان واقع در سرزمینهای اشغالی1948 میلادی را آزاد خواهند کرد. 
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، ابواحمد در مصاحبه با المیادین همچنین بر هماهنگی کامل بین محور مقاومت در منطقه تأکید کرد و افزود: مقاومت لبنان اعلام می کند هماهنگی وجود دارد. جمهوری اسلامی ایران هم اعلام می کند هماهنگی وجود دارد و (از مقاومت) حمایت می کند. جنبش های مقاومت به خوبی به نیاز به یکدیگر آگاهی دارند. 

زخمی شدن سه فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست در غزه
نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی سه جوان فلسطینی را به ضرب گلوله در نوار غزه زخمی و یک فلسطینی را در نابلس بازداشت کردند.
به گزارش خبرگزاری واس عربستان سعودی از غزه ، منابع فلسطینی اعلام کردند نظامیان اسرائیلی روز جمعه در درگیری با شماری از فلسطینیان در چند منطقه نزدیک دیوار حائل در شرق شهر غزه سه فلسطینی را به ضرب گلوله زخمی کردند.
همچنین نظامیان اسرائیلی همچنین در جریان درگیری فلسطینیان و یهودیان شهرک نشین در جنوب شهر نابلس ، یک جوان فلسطینی را بازداشت کردند.
منابع فلسطینی تصریح کردند شماری از یهودیان شهرک نشین به روستای عوریف در جنوب نابلس یورش بردند که ساکنان این منطقه اقدام به مقابله با انان کردند. نظامیان اسرائیلی نیز وارد عمل شدند و ضمن حمله به فلسطینیان به چند خانه در این روستا یورش بردند  و یک جوان فلسطینی به نام جهاد شحاده را بازداشت کردند.

یورش صهیونیست ها به شهرک سلوان در قدس 
نظامیان رژیم صهیونیستی روز جمعه با یورش به  شهرک سلوان در جنوب مسجد الاقصی به چند خانه فلسطینی در این شهرک حمله کردند.
به گزارش خبرگزاری قطر قنا از رام الله ، شاهدان اعلام کردند نظامیان اسرائیلی در این یورش با استقرار بر بام این خانه ها اقدام به تخریب چند خانه بدون هشدار قبلی یا توضیح درباره علت این اقدام کردند.
فلسطینیان ساکن منطقه اعلام کرده اند طی مدت اخیر اسرائیلی ها با یورش در شهرک سلوان و تخریب برخی خانه ها در تلاشند ساکنان این منطقه را به ترک خانه هایشان مجبور کنند.

ساکنان روستایی در فلسطین برای دومین بار با خطر کوچ اجباری مواجه شدند
تهدیدات رژیم صهیونیستی برای دومین بار ساکنان روستایی در جنوب جبل الخلیل در فلسطین را با خطر کوچ اجباری مواجه کرده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی، تاکنون چند خانواده در روستای خربه سوسیا در جنوب جبل الخلیل احضاریه هایی دریافت کرده اند که در آنها هشدار داده شد خانه هایشان ویران خواهد شد.
روستای سوسیا در منطقه ای قرار دارد که اسرائیل بر آن منطقه تسلط کامل دارد در نتیجه تاکنون این روستا نه مجوزی برای ساماندهی پیدا کرده و نه توسعه یافته است اما تهدید جدید اسرائیل به تخریب این روستا با واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مواجه شد و سخنگوی آمریکایی درباره این اتفاق ابراز نگرانی کرده است.

یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به راهپیمایی فلسطینیان در بلعین و نعلین
در یورش نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به راهپیمایی فلسطینیان در دو منطقه بلعین و نعلین واقع در کرانه غربی رود اردن ، دهها تن دچار مسمومیت ناشی از شلیک گاز اشک آور توسط نظامیان صهیونیست شدند.
به گزارش خبرگزاری دولتی قطر از رام الله، صدها تن از فلسطینیان ساکن دو منطقه نعلین و بلعین در استان رام الله ، و گروهی از فعالان خارجی ،روز جمعه با برپایی راهپیمایی مسالمت امیز هفتگی خود در این منطقه، سیاست های رژیم صهیونیستی در توسعه شهرک های یهودی نشین و ادامه ساخت دیوار حایل در زمین های متعلق به فلسطینیان این منطقه را محکوم کردند.
در همین حال محمد عمیره عضو کمیته مردمی مقاومت در برابر دیوار حایل و شهرک سازیهای رژیم اسراییل گفت ارتش رژیم صهیونیستی به راهپیمایی مسالمت امیز فلسطینیان در نعلین و بلعین یورش برد و اقدام به شلیک گلوله های پلاستیکی و گاز اشک آور به سوی تظاهرکنندگان کرد.
زخمی شدن دهها معترض فلسطینی در کفرقدوم
نظامیان رژیم صهیونیستی روز جمعه با یورش به منطقه کفر قدوم در استان قلقیلیه، راهپیمایی مسالمت آمیز فلسطینیان این منطقه را سرکوب کردند.
نظامیان صهیونیست امروز به راهپیمایی هفتگی فلسطینیان منطقه کفرقدوم در قلقیلیه یورش بردند و اقدام به شلیک گاز اشک اور و گلوله های پلاستیکی به سوی تظاهرکنندگان فلسطینی کردند که بر اثر آن دهها فلسطینی از جمله تعدادی زن و کودک دچار مسمومیت ناشی از استنشاق گاز اشک اور شدند. راهپیمایی امروز فلسطینیان در کفرقدوم در اعتراض به شهرک سازیهای رژیم صهیونیستی در مناطق فلسطینی و درخواست بازگشایی خیابانی در کفرقدوم که از 14 سال قبل تاکنون برای حمایت از یهودیان ساکن شهرک صهیونیستی « گادومیم » به روی فلسطینیان مسدود شده است، برپا شد.

تاکید آنروا برضرورت مشخص شدن نتایج تحقیق درباره حمله رژیم صهیونیستی به مراکز این موسسه درغزه
آژانس اشتغال و کمک رسانی به آوارگان فلسطینی « آنروا»  تاکید کرد مصمم به تحقیق درباره حمله ارتش صهیونیستی به مراکز و تاسیسات خود در جریان جنگ 2014 رژیم صهیونیستی ضد غزه، است.
به گزارش خبرگزاری دولتی فلسطین از قدس، آنروا روز جمعه با صدور بیانیه ای بر ضرورت اجرای تحقیق درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به مراکز و تاسیسات متعلق به این موسسه در جنگ 2014 میلادی ضد نوار غزه تاکید کرد. در این بیانیه که در واکنش به مختومه شدن تحقیق درباره بمباران یک مدرسه متعلق به آنروا در منطقه رفح واقع در جنوب نوار غزه صادر شد، خاطر نشان شده است: به آنروا فرصتی برای بازبینی و بررسی مدارک و ادله (ارائه شده درباره این حادثه ) داده نشده است با این حال آنروا تفسیرها و توضیحات درج شده دادستان کل نظامی اسراییل در پایگاه اینترنتی او را مورد بررسی و دقت نظر قرار داد و با توجه به این توضیحات ، غیرممکن است که آنروا بتواند درباره روش و شیوه بررسی و تحقیق درباره این حادثه ، اظهارنظر کند.




زخمی شدن دو فلسطینی در شرق غزه 
منابع محلی فلسطینی در نوار غزه از زخمی شدن دو فلسطینی در منطقه ای در شرق شهر غزه خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری دولتی فلسطین از غزه ، در درگیریهایی که روز جمعه میان فلسطینیان و نظامیان ارتش صهیونیستی در محله الشجاعیه در شهر غزه رخ داد ، دو جوان فلسطینی هدف گلوله اشغالگران صهیونیست قرار گرفتند و زخمی شدند.
منابع محلی فلسطینی با تایید این خبر گفتند این دو جوان فلسطینی در درگیریهایی که در چند منطقه غزه رخ داد هدف تیراندازی نظامیان صهیونیست قرار گرفتند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای بیش از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات دامپروری در نیشابور
از هنرمند توان‌خواه مهریزی برگزیده جشنواره تئاتر مریوان تجلیل شد
فعالیت سامانه بارشی جدید در مازندران از امروز بعدازظهر
امدادگران هلال‌احمر مرد ۵۴ ساله را در ارتفاعات چخماخلو نجات دادند
عرضه محصولات دانش بنیان در دو نمایشگاه فناورانه
آغاز ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی
مسکن و سختی کار پرستاران در اولویت برنامه‌های دولت است
‍ ۳۶۰ دانش آموز در «طرح نوخوانها» عضو کتابخانه پستی نیشابور
اعزام حاجیان عمره با ۹ کاروان
روند بررسی طرح‌ها یا لوایحی که بیش از ۶ جلسه زمان می‌برند
سراب شهرک و بابارشانی سردترین نقطه کردستان
تامین زمین هزارو ۴۸۵ کلاس درس در اردبیل
معامله ۳۰۶ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
استکبار ستیزی نماد مقاومت ایرانیها مقابل دشمنان
رقابت بیش از ۷۷۰۰ نامزد انتخاباتی برای کرسی‌های مجلس عراق
تکمیل طرح‌های راه‌سازی شمال سیستان و بلوچستان نیازمند اعتبارات
تشکیل نخستین شورای مشورتی کتاب کشور در کاشمر
برنامه‌های امروز رادیو فرهنگ برای شنوندگان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
دستگیری پنج اراذل و اوباش متواری و تحت تعقیب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
دیدار لاریجانی با خانواده‌ شهید حاج رمضان
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)