پخش زنده
امروز: -
ویژه برنامه های بزرگداشت 13 آبان در خراسان رضوی اعلام شد.
به
گزارش خبرنگار خراسان رضوی خبرگزاری صدا و سیما، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
خراسان رضوی در نشست خبری تشریح برنامه های روز 13 آبان گفت: مراسم راهپیمایی 13 آبان روز پنجشنبه در همه
شهرهای استان و مشهد ساعت 8 و 30 دقیقه صبح آغاز می شود.
حجت الاسلام سید محمد سلطانی افزود: مسیر راهپیمایی یوم الله 13 آبان در مشهد از میدان بسیج به سوی حرم مطهر رضوی است.
او گفت: سخنرانی پایانی مراسم توسط حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی ایراد می شود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: قدردانی از 100 نفر از همسران و فرزندان شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم از دیگر برنامه های بزرگداشت روز 13 ابان است.
حجت الاسلام سید محمد سلطانی گفت: نواختن زنگ استکبارستیزی با حضور مدیران استانی ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 12 آبان در همه مقاطع تحصیلی مدارس استان، از برنامه هایی است که به مناسبت سیزدهم آبان برگزار می شود.
او افزود: 50 هزار برگ پوستر، تراکت، پرچم کوچک و کارتن پلاست برای استفاده در راهپیمایی 13 آبان در مشهد و دیگر شهرستانهای استان توزیع شده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گفت: سازمان اتوبوسرانی مشهد نیز با تامین 400 دستگاه اتوبوس به دانشجویان و دانش آموزان و شرکت کنندگان در راهپیمایی سرویس رسانی می کند.
سیزدهم آبان سالگرد سه رویداد تبعید امام خمینی به ترکیه در 13 آبان 43، کشتار تعدادی از دانش آموزان در 13 آبان 57 در دانشگاه تهران و تسخیر سفارت امریکا در 13آ بان 58 است.