• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۰۳۹۱۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۵
تهران » علمی فرهنگی

نقد و بررسی کتاب "دعوت توحیدی"

با حضور نویسنده و منتقدجلسه نقد کتاب "دعوت توحیدی" با حضور علی الله سلیمی؛ نویسنده کتاب، سعید غفاری؛ منتقد و شرکت اعضا علاقمند در محل کتابخانه صاحب بن عباد شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، چهارمین جلسه نقد برگزار شده در کتابخانه صاحب ابن عباد به همت سعیده داوری، مسئول کتابخانه و مینا فرنقی کتابدار کتابخانه، در تاریخ چهارشنبه 20 بهمن ماه سالجاری همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، اختصاص به کتاب "دعوت توحیدی" اثر علی الله سلیمی داشت و با حضور نویسنده اثر و دکتر سعید غفاری به عنوان منتقد مورد بررسی و نقد قرار گرفت. طی این برنامه تازه‌ترین کتاب علی‌الله سلیمی با عنوان "دعوت توحیدی" که از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شد مورد نقد و بررسی قرار گرفت. این کتاب که در قالب مجموعه دانستنی‌های انقلاب اسلامی برای جوانان منتشر شده است به موضوع نامه تاریخی حضرت امام خمینی(ره) به گورباچوف می‌پردازد. سلیمی در این کتاب نخست به شرایط و زمینه‌های ارسال نامه توجه نشان داده و پس از بررسی اوضاع کشور شوروی سابق در دوران گورباچوف، زمینه‌های تدوین و صدور نامه را مورد توجه قرار داده است. بخش بعدی کتاب به ارائه متن کامل این نامه اختصاص دارد و پس از آن نیز واکنش و پاسخ گورباچوف به آن نقل شده است.بخش دیگر کتاب روایتی است از حاشیه‌های سفر گروه ایرانی به شوروی و دو روایت از محمد جواد لاریجانی و مرضیه حدیده‌چی از این سفر و آنچه در آن اتفاق افتاد.ارائه بازتاب‌های انتشار این نامه میان مسلمانان آذربایجان و روسیه و نیز نکاتی پیرامون اهمیت تاریخی نامه امام خمینی(ره) به گورباچف نیز بخش‌های پایانی کتاب را تشکیل می‌دهند.در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:هیات ایرانی درباره مهمترین حرف گورباچوف یعنی عدم دخالت در امور داخلی یک کشور اینگونه پاسخ داد: شما به عنوان رهبر شوروی آزادید از اعماق خاک این کشور  تا اوج آسمان‌های این مرز و بوم، هر کاری انجام دهید؛ چون کشور متعلق به شماست؛ اما این رهبر الهی(امام خمینی) با آب و خاک و آسمان کشور شما کاری ندارد، بلکه روی سخن او با جان شماست. آقای گورباچوف! شما بعد از مرگ مانند درختی هستید که پس از شصت یا هفتاد سال می‌خشکد و از بین می‌رود یا مثل پرنده‌ای که بعد از مدت‌ها در قفس را برای او باز می‌کنند و او برای همیشه آزاد می‌شود؟ سخن این رهبر این است که مرگ پایان کار نیست، بلکه شما هستید و ادبیات اندیشه، افعال و اوصافتان که باید به فکر  آنها باشید. شما گمان می‌کنید که مرگ مساوی با نابودی است؛ اما رهبران الهی می‌گویند که مرگ حیات جدید است.دکتر غفاری منتقد فرهیخته این اثر با بیان اینکه کتاب حاضر در واقع تاریخ شفاهی ایران می باشد این کتاب را جزو کتابهای خوب به جوانان معرفی نمودند که سعی شده با نثری روان این واقعه تاریخی مهم به تصویر کشیده شود. کتاب از لحاظ نگارشی دچار کمبودها و نواقصی می باشد که این ایراد بر نویسنده نمی باشد.  کتاببا حضور قشر نوجوان و اعضای جوان کتابخانه مورد استقبال خوبی قرار گرفت.

نقد و بررسی کتاب "دعوت توحیدی" نقد و بررسی کتاب "دعوت توحیدی" نقد و بررسی کتاب "دعوت توحیدی" نقد و بررسی کتاب "دعوت توحیدی" نقد و بررسی کتاب "دعوت توحیدی" نقد و بررسی کتاب "دعوت توحیدی" نقد و بررسی کتاب "دعوت توحیدی" نقد و بررسی کتاب "دعوت توحیدی" نقد و بررسی کتاب "دعوت توحیدی"

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارسال ۵۲۰ اثر به دبیرخانه همایش ملی شعر مادر در کاشان
پایش مرکز معاینه فنی فریمان
لیگ دسته یک هندبال قرعه کشی شد
شنای سپاه بر سکوی نخست
یادواره شهدای دانش آموز در هامون
نمایشگاه آثار هنری و صنایع دستی توان‌خواهان در قزوین
تکریم همسران و مادران شهدا در دانشگاه قم
استرداد وجوه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته در سبزوار
رشد ۳۰ درصدی تولید و صادرات شیلات
پیش بینی افزایش ارزش صادرات آبزیان در ماه‌های آینده
تأکید دولت بر لزوم استاندارد‌سازی سوخت خودرو‌ها در کشور
برگزاری پویش به نام مادرم؛ آیینه‌ی زهرا (س) در استان زنجان
برگزاری کنفرانس تفکر سیستمی در مشهد
زندگی در سایه همت
افتتاح ساختمان جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری با حضور وزیر ورزش
آغاز عملیات زیرسازی و ترمیم جاده ایزدخواست به حنا
توقیف خودروی حامل برنج قاچاق در بخش رضویه مشهد
کشاورزان لرستانی برای اراضی خود سند رسمی بگیرند
برگزاری همایش اقتدار بسیجیان در جغتای
اجرای بیش از ۵۵ طرح سرمایه گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)