پخش زنده
امروز: -
مدیر حج و زیارت مازندران گفت: تاکنون 41 هزار و 853 زائر مازندرانی برای شرکت در مراسم معنوی اربعین حسینی در سامانه سماح ثبت نام کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ساداتی با بیان اینکه از این تعداد، 40 هزار و 500 نفر مدارک خود را به دفاتر زیارتی تحویل داده اند افزود: از این تعداد برای 38 هزار و 322 نفر روادید صادر شده است.
مدیر حج و زیارت مازندران با بیان اینکه روادید بقیه زائران امروز صادر خواهد شد گفت: زائران می توانند با مراجعه به دفاتر زیارتی در این استان نسبت به ثبت نام هر چه سریعتر اقدام کرده و به روز روادید خود را دریافت کنند.
ساداتی با اشاره به اینکه زائران امسال برای شرکت در مراسم معنوی اربعین حسینی باید بصورت قانونی و داشتن گذرنامه رهسپار این سفر معنوی شوند توصیه کرد: به همراه داشتن کارت شناسایی و اقدامات لازم برای سفر (مانند نوشتن مشخصات شخصی بر روی کوله پشتی یا ساک و نیز پشت گذرنامه همراه با شماره تلفن زائر، به همراه داشتن لباس گرم و تهیه بلیط هواپیما از دفاتر زیارتی و بلیط وسائل نقلیه عمومی از تعاونی های مربوطه) الزامی است.
230 کارگزار زیارتی در مازندران آماده خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی هستند.