پخت شله زرد نذری در طاهرگوراب
همزمان با 28 صفر مردم دهستان طاهرگوراب شله زرد یک و نیم تنی پختند.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز گیلان این سنت حسنه چند سالی است که با همکاری مردم منطقه اجرا می شود و دوستداران اهل بیت علیهم السلام با پخت یک و نیم تن شله زرد آن را میان هزار و 500 خانوار این منطقه توزیع می کنند.
برای پخت این شله زرد 15 کیلوگرم برنج، 200 کیلوگرم شکر، 25 لیتر گلاب، 13 کیلوگرم کره، 8 کیلو گرم بادام و 45 مثقال زعفران استفاده شده است.
مردم این منطقه برای پخت این شله زرد یک و نیم تنی 40 میلیون ریال هزینه کردند.