پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما رئیس جمهور بنگلادش روز پنجشنبه در دیدار با پاپ فرانسیس، ارتش میانمار را به «خشونت بی رحمانه» علیه مسلمانان روهینگیا متهم کرد.
عبدالحمید رئیس جمهور بنگلادش در دیدار با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان در کاخ ریاست جمهوری در داکا خواستار کمک های جهانی برای بازگرداندن مسلمانان روهینگیا به خانه هایشان شد و از مقامات رسمی میانمار خواست تا آنها را به عنوان شهروندان کشورشان بپذیرد.
رئیس جمهور بنگلادش افزود، هزاران مرد، زن و کودک روهینگیایی به طرز وحشیانه ای به وسیله ارتش میانمار کشته شده اند، خانه های آنها به آتش کشیده شده است و هزاران زن مورد آزار و تجاوز جنسی قرار گرفته اند.
عبدالحمید گفت، بنگلادش با آغوش باز به پناهندگان روهینگیا خوش آمد گفت، اما حال وقت آن است تا آنها در امنیت کامل به خانه هایشان بازگردانده و به عنوان بخشی از جامعه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی میانمار پذیرفته شوند.
پاپ فرانسیس پس از سفر به میانمار و دیدار با مقامات رسمی این کشور به بنگلادش سفر کرده است.