پخش زنده
امروز: -
در سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مردم همیشه در صحنه ساری امروز با شور انقلابی، در جشن ملی انقلاب اسلامی اقتدار ، بصیرت و ولايتمداری را به نمایش گذاشتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مردم بصیر ساری راهپیمایی خود را از میدان ساعت ، خیابان جمهوری اسلامی به سمت میدان امام خمینی ره آغاز کردهاند .
قشرهای مختلف مردم با حضوری منسجم و سردادن شعارهایی همچون اللهاکبر، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، منافق و فتنهگر که با کفر هم صدایند، دشمن انقلاب و مزدور آمریکایند، فتنهگران بدانند، ما از آنها بیزاریم، برای دفع فتنه آماده و بیداریم، راه نفوذ دشمنان مسدود است سازش با فتنهگران مردود است، دستور کار دشمنان حمایت از فتنهگران، این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده، ما امت محمدیم پیرو خط رهبریم، نه سازش نه تسلیم پیام ملت ماست، اطاعت از رهبری ضامن عزت ماست، بیعت مجدد خود را با آرمانهای حضرت امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی میثاق دوباره خود را با مقام معظم رهبری اعلام کردند.
بر اساس این گزارش سخنران مراسم راهپیمایی امروز درساری ربیعی وزیر تعاون کار ورفاه اجتماعی است.