پخش زنده
امروز: -
سودجویان با سوءاستفاده از فضای مجازی اعتقادات مردم را به بازی گرفته و آب به آسیاب دشمنان می ریزند.
اخیرا در فضای مجازی متنی به دروغ با این موضوع منتشر شده است: باور کردنی نیست اما باور کنید! این ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﺑﻨﺎﻡ "ﺑﺮﺩﺑﺮ" ﺍﺯ ﺗﻮﺍﺑﻊ بخش خانمیرزا ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﻟﺮﺩﮔﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ، بیش از 35 ﺳﺎﻝ است که ﺑﯿﻦ ﺍﻫﺎﻟﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺗﻘﺪﺱ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩه ﻭ ﻣﺒﺪﻝ ﺑﻪ ﺯﯾﺎﺭﺗﮕﺎﻫﯽ ﺷﺪه ﮐﻪ ﺑﻪ "ﺍﻣﺎﻣﺰﺍﺩه ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ" ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺍﺳﺖ.
این موضع در فضای مجازی استان های چهارمحال و بختیاری و کهکیلویه و بویراحمد بازتاب گسترده ای داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز چهارمحال و بختیاری، در این متن مجعول که در فضای مجازی دست به دست میشود اضافه شده است: ﻣﺎﺟﺮﺍﯼ ﺗﻘﺪﺱ ﯾﺎﻓﺘﻦ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ۱۳۶۲، ﺷﺨﺼﯽ ﺍﺯ ﺍﻫﺎﻟﯽ ﯾﺎﺳﻮﺝ ﺳﻮﺍﺭ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﻋﺎﺯﻡ ﺯﯾﺎﺭﺕ ﺍﻣﺎﻣﺰﺍﺩهﺍﯼ ﺑﻨﺎﻡ ﺍﻣﺎﻣﺰﺍﺩه ﻏﺎﻟﺐ میشود ﮐﻪ ﮔﻮﯾﺎ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺣﻮﺍﻟﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ؛ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻧﻪ ﺭﺍه ﺧﺎﻣﻮﺵ میشود ﻭ ﺭﺍﻧﻨﺪه ﻫﺮﭼﻪ ﺗﻼﺵ میکند نمیتواند ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﺭﺍ ﻣﺠﺪﺩ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﺪ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺯ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﭘﯿﺎﺩه میشود ﻭ ﺷﺨﺼﯽ ﺭﺍ میبیند ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻥ ﺑه ﺴﻮﯼ ﺍﻭ ﻣﯽﺁﯾﺪ؛ ﺁﻥ ﺷﺨﺺ ﺑﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪه ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ میزند ﻭ میگوید "ﺑﺮﻭ ﺍﺳﺘﺎﺭﺕ ﺑﺰﻥ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﺸﻪ"، ﺭﺍﻧﻨﺪه ﺑه ﺴﻮﯼ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﺑﺮمیگردد ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭه ﺍﺳﺘﺎﺭﺕ میزند و ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ ﺭﻭﺷﻦ میشود.
در انتهای این شایعه آمده است: ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ، ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻘﺪﺱ میشود؛ ﭼﻮﻥ ﮔﻤﺎﻥ میکنند ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪه ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﺎﺭﺕ ﺯﺩﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭه ﺗﺸﻮﯾﻖ ﮐﺮﺩه ﻫﻤﺎﻥ "ﺍﻣﺎﻣﺰﺍﺩه ﻏﺎﻟﺐ " ﺑﻮﺩه ﺍﺳﺖ؛ ﺍﻫﺎﻟﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺳﯽ ﻭ ﭘﻨﺞ ﺳﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺣﺎﺟﺖ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺍﮐﺘﻮﺭ ﻗﻔﻞ ﻭ ﺩﺧﯿﻞ میبندند.
پیشرفت علمی و اعتقادی مردم در دورترین روستاها:
روستای "بردبر" در بخش خانمیرزای شهرستان لردگان از توابع استان چهارمحال و بختیاری است که در همجواری استان کهگیلویه و بویر احمد قرار دارد.
سرپرست فرمانداری شهرستان لردگان می گوید: امروزه همه مردم حتی در دورترین روستاها و مناطق هم به لحاظ علمی و اعتقادی پیشرفت کردهاند و این خبر سراسر کذب است.
آقای حسین پورآقایی می افزاید: بههیچوجه چیزی به اسم امامزاده تراکتور در روستای "بردبر" شهرستان لردگان وجود ندارد و در حال حاضر تنها امامزاده پیرمحمد(ع) با ثبت رسمی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در نزدیکی گلزار شهدای روستای بردبر وجود دارد که قدمت بسیار بالایی دارد و مورد تقدیس و احترام اهالی و اکثر مردم این شهرستان است و اما بقعه متبرکه امامزاده سیدفخرالدین(ع) معروف به شاه غالب(ع) در مرکز روستای "کلوار" در منطقه صعبالعبور و کوهستانی "سیلاب کلوار" از توابع بخش مارگون استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است و دارای احترام خاص در میان اهالی روستای "میلاسی" در لردگان است.
نگرانی و تشویش اهالی روستای "بردبر":
این خبر کذب به همراه عکسی از تراکتوری با پارچه های سبز رنگ در محلی با نخل و گیاهان گرمسیری در فضای مجازی منتشر شده است، در حالی که کارشناس اجتماعی و فرهنگی می گوید: در روستای بردبر شهرستان لردگان همچنین فضای سبزی وجود ندارد.
محمدی بردبری می افزاید: انتشار خبرنادرست و کذب، امامزاده تراکتور در این روستا، باعث تشویش افکارعمومی در سطح وسیع و نگرانی مردم با ایمان این روستا شده است.
وی ادامه می دهد: انتشار این مطالب کذب، مغرضانه و بی اساس در اعتقادات مردم تاثیرات منفی دارد و باعث دلسردی مردم به امامزادگان می شود.
آقای حسین پور از ساکنان این روستا که با دیدن این خبر در فضای مجازی شوکه شده؛ می گوید: موضوع منتشر شده در فضای مجازی در خصوص امامزاده تراکتور در روستای بردبر کاملاً کذب است و توهین به مردم ولایتمدار و متدین روستای بردبر تلقی میشود.
آقای خالدی 68 ساله متولد روستای بردبر است که با شنیدن این خبر می گوید: در این مدت چنین چیزی نه شنیده است و نه دیده است و عاقلانه نیست.
حجت الاسلام عزیزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری هم می گوید: مردم روستای بردبر از گسترش این خبر کذب در فضای مجازی به شدت آزرده خاطر شدهاند.
کذب بودن امامزاده تراکتور در روستای بردبر:
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری می گوید: به محض اطلاع از گسترش این خبر سراسر دروغ در فضای مجازی رسیدگی به آن در دستور کار قرار گرفت و مراتب از طریق اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان لردگان پیگیری شد.
حجت الاسلام عزیزی می افزاید: امامزاده تراکتور در روستای بردبر از توابع شهرستان لردگان کذب است و به هیچ وجه وجود خارجی ندارد و در بررسیهای به عمل آمده و بازدیدهای محلی هم وجود چنین موضوعی کاملاً رد شد.
وی می گوید: با پیگیری های صورت گرفته مشخص شده که عکس منتشر شده هم جعلی است و ما از طریق شورای تأمین استان پیگیری موضوع هستیم.
روستای بردبر مهد قرآن:
محمدی، کارشناس ارشد فرهنگی و اجتماعی می گوید: روستای بردبر قرنهاست محل پرورش نسلهای قرآنی است و بهعنوان محور و مهد برگزاری ختم قرآن در سه دهستان شهرت دارد.
تقدیم شش شهید به انقلاب، وجود بیش از ۷۰ جانباز و رزمنده و ۷۰۰ بسیجی، حضور فعال در تمام صحنههای انقلاب، تربیت نخستین معلمان مکتبی و روحانیون محلی همچون، مرحوم غلامعلی حاجیان ارزندهای و مرحوم سید شریف و ابوالقاسم ضیایی در کارنامه این روستا ثبت شده است.
مرتضی محمدی می افزاید: پس از مذاکره با فرمانده پایگاه بسیج شهید اشرفی بردبر و جمعی از معتمدان و بزرگان محلی در خواست کردند تا جوابیه دندانشکن را به دشمنان دینی و توهینکنندگان به مقدسات اعلام کنند تا دشمنان بدانند که مردم ما همیشه در صحنه هستند و با هرگونه توهین به مقدسات، بدعتها و نشر اکاذیب مبارزه میکنند.
حمله به اعتقادات مردم با امامزاده تراکتور ترفند کثیف دشمنان:
هزار و ۵۰۰ مکان مذهبی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد از این تعداد ۱۰۱ بقعه متبرکه در سامانه جامع موقوفات و بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه هستند و بقیه اماکن مذهبی استان شامل مسجد، حسینیه، مهدیه، فاطمیه، زینبیه و تکیه است.
زیارت بقاع متبرکه امامزادگان از قدیم بین مردم مسلمان و شیعه ایران اسلامی مرسوم بوده است و اما همیشه بودند کسانی که بخواهند از این اعتقادات ناب و پاک مردم به دلایل مختلف سوءاستفاده کنند و این بارعمال دشمن دست در دست منفعت طلبان فضای مجازی قرار دادند و با انتشار شایعه امامزاده تراکتور سعی کردند باور های دینی مردم را بزنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری می گوید: علم کردن مواردی چون امامزاده تراکتور یکی از این ترفندهای کثیف دشمن، بغض برخی نسبت به ائمه اطهارو زایده ذهن افراد سودجویی است که به خیال خود بتوانند اعتقادات و باور مردم نسبت به ائمه اطهار و نوادگان با واسطه و بی واسطه آنها را تحتالشعاع قرار دهند.
حجتالاسلام مرتضی عزیزی می افزاید: سازمان اوقاف و امور خیریه موظف است با همچنین بدعت های در مورد امامزادگان برخورد کند.