به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس ؛ مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال ۲۲ هزار تن انبه از باغهای استان برداشت شود که ۸ هزار تن آن به صورت نارس برداشت میشود.
مسعود گرگیج افزود: امسال به دلیل شرایط اب و هوایی مناسب محصول ۱۰ درصد بیشتر از پارسال برداشت میشود.
فصل برداشت انبه تا اوایل مرداد ادامه دارد.
از انبه نارس بصورت تازه خوری، تهیه ترشی، شوری، مربا، لواشک و سس استفاده میشود.
هرمزگان رتبه نخست را در تولید و سطح زیر کشت انبه کشور دارد.
وی گفت: شهرستانهای رودان، میناب و بندرعباس مهمترین مناطق کشت انبه در استان است.
قدمت کاشت درخت انبه در میناب به ۳۰۰ سال پیش میرسد و رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است.
ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است.
زمان گل دهی درختان انبه اواخر دی تا نیمه فروردین است.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ-بی و سی، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی، مغز هسته آن درتهیه صابون و پوست درخت انبه در صنعت چرم سازی کاربرد دارد.
گارم زنگی، جم، چیکو، گواوا یا زیتون وحشی و کنار از میوههای گرمسیری است که در هرمزگان در شهرستانهای میناب و رودان کشت میشود.