پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، نمایندگان ایرلند، روسیه، کویت و سوئد در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره غزه با محکوم کردن و ابراز عصبانیت از کشتار معترضان در غزه، تحقیقات مستقل درباره وقایع این منطقه را خواستار شدند.
نماینده ایرلند در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در بررسی کشتار معترضان در مرز غزه گفت مردم ایرلند عمیقا از وقایع اخیر در غزه شوکه شدند و به فکر قربانیان این حادثه هستند. اسرائیل همچون مابقی کشورها حق دفاع از اراضی خود را دارد اما باید تنها از این حق در مواردی استفاده کند که تهدیدی علیه زندگی و حیات وجود دارد و ایرلند معتقد است اغلب قربانیان این کشتارها تهدیدی واقعی نبودند.
نماینده روسیه در این نشست نیز گفت: روسیه قاطعانه اقدام اسرائیل از جمله «سرکوب وحشیانه» معترضان را محکوم می کند و معتقد است گشایش سفارت آمریکا در قدس باعث تنش های بیشتر است و به روند صلح صدمه می زند.
نماینده کویت در نشست شورای حقوق بشر درباره غزه گفت: ما معتقدیم مردم جهان به سازمان ملل چشم دوخته اند تا در این خصوص وارد عمل شود، اعتبار شورای حقوق بشر بیش از هر زمان دیگری در خطر است. ضروری است شورای حقوق بشر پیامی قوی و شفاف بفرستد.
نماینده سوئد نیز در این نشست گفت: سوئد از خشونت ها و تلفات در غزه شوکه شده است و از اسرائیل می خواهد به حق برپایی اعتراضات صلح آمیز احترام گذارد. حماس باید از اقدامات تحریک آمیز و استفاده از خشونت پرهیز کرده و نباید کودکان را در موقعیتی خطرناک قرار دهد. سوئد معتقد است تحقیقات مستقل درباره اتفاقات غزه ضروری است.