• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۷۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۵
سیاسی » عمومی
قدس ۹۷، قوی‌تر و پرشورتر؛

قرائت قطعنامه روز جهانی قدس

در پايان راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس، قطعنامه راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس سال ۱۳۹۷ قرائت شد.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما؛ متن کامل قطعنامه به این شرح است:

خدای سبحان را شاکریم که به ما توفیق داد با حضور حماسی، باشکوه و انقلابی در رستاخیز امت اسلامی و آوردگاه بزرگ روز جهانی قدس، بار دیگر وحدت و اراده مسلمانان عالم در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و آرمان بلند آزادی بیت المقدس و اعلام برائت از جبهه سلطه و استکبار و جاهلیت قبیله‌ای روزگار، زوال قطعی رژیم جعلی، کودک کش و اشغالگر صهیونیستی را فریاد زنیم.
هم اینک با گذشت ۴۰ سال از ابتکار راهبردی و معجزگون معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت روح الله در نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس و تداوم راهبری اهداف این اقدام مبارک توسط خلف صالح آن حضرت، سکاندار شجاع، بصیر و دوراندیش انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) که آرمان آزادی قدس شریف و رهایی مردم فلسطین به یک مساله و خواست جهانی تبدیل شده است و جبهه سلطه و صهیونیسم با شکست رویای تسلط از نیل تا فرات و تحقق خاورمیانه بزرگ به توطئه‌های جبهه جدیدی مانند معامله قرن و به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی روی آورده اند، ما شرکت کنندگان در راهپیمایی سراسری و دشمن شکن روز جهانی قدس که نماد بیداری امت اسلامی و مظهر زنده بودن ملت و مقاومت فلسطین و انتفاضه بازگشت است، مواضع خود را با بانگ رسای توحیدی الله اکبر و خامنه‌ای رهبر به جهانیان اعلام می‌نماییم:

۱- آزادی قدس شریف و رهایی ملت مظلوم و بی دفاع فلسطین از سلطه اشغالگران صهیونیست­ و تلاش برای محو غده سرطانی اسرائیل را آرمان بلند انقلاب اسلامی و راهبرد سرنوشت ساز رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار نظام مقدس اسلامی حضرت امام (ره) و خلف صالح آن عزیز سفر کرده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دانسته و تمامی همت و توانمندی‌های مادی و معنوی خود را در راستای تحقق این فریضه بزرگ دینی و انقلابی به کار خواهیم گرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

۲- اقدام سخیف و غیرقانونی ترامپ، رئیس جمهور بی خرد ایالات متحده امریکا در انتقال سفارت خانه این کشور به بیت المقدس و به رسمیت شناختن قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم نموده و آزادی بیت المقدس و حمایت از مردم مسلمان و ستم دیده فلسطین را همچنان اولویت اول جهان اسلام دانسته و هرگونه اقدام و تلاشی که بخواهد این اولویت را خدشه دار و اذهان امت اسلامی را از آن منحرف سازد، تقبیح می‌نماییم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

۳- با محکوم کردن توطئه موسوم به معامله قرن به جهانیان اعلام می‌داریم تنها راه حل مساله فلسطین بازگشت آوارگان فلسطینی از اقصی نقاط دنیا و برگزاری همه پرسی فراگیر و آزاد برای تضمین آینده این کشور با اراده آنان و تحقق راهبرد فلسطین من البحر الی النهر بوده و هرگونه راه حل جایگزین را فرصت سازی برای تداوم اشغالگری و جنایت­ ننگین رژیم جعلی و اهریمنی صهیونیستی و پایمال کردن حقوق مسلم مردم فلسطین می‌دانیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

۴- فلسطین را رمز وحدت، یکپارچگی و اتحاد امت اسلامی برابر توطئه‌های نظام سلطه و استکبار در حفظ رژیم جلاد و کودک کش صهیونیستی و ایجاد چتر امنیتی برای اشغالگران پلید دانسته و ضمن تاکید بر نقش مهم و تاثیر گذار مراجع، علما و نهاد‌های دینی جهان اسلام به ویژه دانشگاه الازهر و علمای حجاز در حمایت از مردم فلسطین و ناکام دانستن تلاش‌های گذشته آنان، انتظار می‌رود با افشای توطئه‌های جدید امریکا، رژیم صهیونیستی و حامیان منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای شان، تلاش سران مرتجع برخی کشور‌های اسلامی و عربی برای سازش و عادی سازی روابط با اشغالگران قدس شریف را محکوم و به رسالت تاریخی و تکلیف شرعی خود در این عرصه عمل نمایند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

۵- وحدت، هم گرایی و یکپارچگی گروه‌های فلسطینی در برابر رژیم غاصب صهیونیستی را از مهم‌ترین الزامات و مقدمات تحقق آرمان آزادی قدس شریف و اخراج اشغالگران از این سرزمین مقدس دانسته و با حمایت همه جانبه از خط مقاومت و انتفاضه، یهودی سازی سرزمین‌های اشغالی و تلاش برای نابودی هویت ملی و­ تاریخی فلسطین و حذف معادله بازگشت که برای بستن پرونده فلسطین طراحی شده است را به شدت محکوم کرده و از سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی و منطقه‌ای می‌خواهیم با اتخاذ مواضع قاطع و عملی، این توطئه خطرناک را ناکام سازند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

۶- شکست فتنه داعش و تروریست‌های تکفیری در عراق و سوریه، ناکامی رژیم آل سعود در جنگ­ و تجاوز ضد ملت‌های مظلوم و مقاوم یمن و بحرین به رغم حمایت‌های مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی و حامیان آنان را از دستاورد‌های بزرگ جبهه مقاومت اسلامی دانسته و­ با تاکید بر محفوظ دانستن حق انتقام و مقابله به مثل در قبال توطئه‌های استکباری و صهیونیستی، همراه با آحاد امت اسلامی اجازه نخواهیم داد دشمنان اسلام با مساله سازی‌های انحرافی و ایجاد شکاف و تفرقه بین مسلمین، ظرفیت‌های انقلابی جهان اسلام را قربانی منافع و امنیت اشغالگران قدس سازند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

۷- آمریکا را همچنان طاغوت اعظم، شیطان بزرگ ­ و دشمن شماره یک خود دانسته و با محکوم کردن عهدشکنی کاخ سفید و خروج آن از برجام و اعمال تحریم‌های جدید ظالمانه، از دولت و دست اندرکاران مذاکرات هسته‌ای با اروپایی ها­ می‌خواهیم شروط و ملاحظات راهبردی رهبر معظم انقلاب اسلامی را نصب العین قرار داده و با هوشمندی و هوشیاری و دریافت تضمین‌های عملی ﻻزم، ­ قاطعانه و مسئولانه به صیانت از حقوق و منافع ایران اسلامی پرداخته و­ عنداللزوم تصمیم و اقدام انقلابی را در دستور کار قرار داده و نام خود را به نیکی در تاریخ جاودانه سازند.

۸- با تاکید بر حفظ وحدت و وفاق ملی حول محور ولایت فقیه، از قوای سه گانه، نیرو‌های مسلح و آحاد مسئولین و نهاد‌های نظام و شخصیت ها­ ­و جریان‌های مرجع جامعه می‌خواهیم منویات و رهنمود‌های مقام عظمای ولایت و رهبری (مدظله العالی) به عنوان نقشه راه انقلاب اسلامی­ و راهبرد پیشرفت و موفقیت کشور و ضامن برون رفت از چالش‌ها و مشکلات امروز جامعه در حوزه اقتصاد و معیشت را سرلوحه اقدامات خود قرارداده و به پشتوانه نصرت الهی و حمایت همه جانبه ملت در این راه، از هرگونه غفلت و کوتاهی پرهیز نموده و شناسایی و برخورد قاطع با اشخاص حقیقی­ و حقوقی که به نوعی درصدد ایجاد مانع و کوتاهی در تحقق تدابیر و راهبرد‌های معظم له هستند را وظیفه قانونی و انقلابی خود بدانند.

۹- از همه دستگاه‌های و نهاد‌ها و نیز همه دلسوزان و جریان‌های معتقد­ به نظام می‌خواهیم با هوشیاری و هوشمندی به مسئولیت‌های خطیر تاریخی خود برابر توطئه‌های جبهه دشمن که از طریق نفوذ و اختلال در محاسبات­ نظام اسلامی درصدد تحمیل اراده شیطانی خود در پوشش پیمان ها­ و سند‌های به اصطلاح جهانی و بین المللی مانند سند ۲۰۳۰، پالرمو، FATF (اف -‌ای - تی - اف) برای هدف قراردادن هویت و استقلال و اقتدار انکارناپذیر کشور هستند، عمل نموده و با صیانت از منافع و مصالح ملی، توطئه‌ها و ترفند‌های دشمنان­ در این عرصه را خنثی و با شکست مواجه سازند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرکرد و بلداجی سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
کتاب «۴ شبهه ۴ پاسخ» منتشر شد
نظارت ویژه بر توزیع مرغ منجمد در ارومیه
استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی گامی مهم به سوی انرژی پایدار
صفحه نخست روزنامه‌های هرمزگان ۱۰ آذر ۱۴۰۴
رزمایش «سهند ۲۰۲۵» برگزار می‌شود
توزیع ۵۰ مرحله شیر رایگان در مدارس لرستان
آموزش و پرورش نقشی مهم در نهادینه‌سازی مصرف بهینه گاز دارد
برپایی نمایشگاه تولیدات پوشاک ایرانی – اسلامی در مروست
صدور کیفرخواست پرونده کلاهبرداری بورسیه دانشجویان در گلستان
روایت کوهنوردان خدابنده ای از سپیده‌دم
تاریخ‌سازی رزمی‌کاران کردستانی در مسابقات جهانی پاهویوت
دستگیری سه شکار چی غیر مجاز پرندگان وحشی در دزپارت  
بدون الگوی عملی در مدارس، آموزش مصرف صحیح گاز بی‌اثر است
کشف ۱۵۵ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی قاچاق در مشهد
دستگیری شش سارق طلافروشی های کیش
برکناری رسول خطیبی از هدایت مس رفسنجان
عبورظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۳ مگاوات
ثبت بیش از ۴۶۶ هزار سفر در پایانه بار بندر امام خمینی
نماز باران در اردبیل اقامه می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
عاقبت پشت کردن به وطن
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)