• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۸۸۸۱
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۸
تهران » سیاسی
در نماز جمعه

امام جمعه ورامین: مذاکره مجدد با آمریکا حماقت است

خطیب موقت نماز جمعه ورامین با اشاره به درخواست برخی از سیاسیون برای مذاکره دوباره با آمریکا ، این اقدام را نشانه نداشتن شناخت کامل از دشمنان وحماقت آمیز دانست .

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام سید محسن محمودی در خطبه دوم  نماز جمعه امروز ورامین در سخنانی بر روشنگری صاحب نظران و تاثیرگذاران در خصوص جنایات آمریکا تاکید کردو گفت: اگر جامعه آگاه شود، آن وقت عده ای نفوذی و واداده سیاسی نمی توانند، به خود اجازه دهند تا با نوشتن نامه ای درخواست مذاکره با آمریکا را داشته باشند.

وی تصریح کرد : خوشبختانه برخی از عناصر معتدل و اصلاح طلب در برابر این مدعیان اصلاح طلبی موضع گرفته اند، اما این مواضع کافی نیست و باید جریان انقلابی کشور مواضع صریح خود را در برابر این عناصر منحرف به صراحت بیان کنند و از سوی دیگر دستگاه های نظارتی، امنیتی و قضایی رفتارهای این افراد را رصد کنند.

محمودی با بیان این که موضع ملت بصیر، انقلابی و آگاه ایران در برابر آمریکا کاملا روشن است، ادامه داد: کسی که امروز آمریکا و ترامپ را نشناخته باشد، یا احمق است و یا نفوذی و در هر دو صورت نباید در مقابل این افراد سکوت کرد.

امام جمعه موقت ورامین سپس به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس اشاره کرد و افزود: باید مجلس توضیح دهد، که چطور مساله مهمی مانند برجام در عرض چند دقیقه مصوب شد، پاسخ امروز مجلس به ملت ایران چیست.

وی خواستار نصب العین قرار دادن هشدارهای مقام معظم رهبری به نمایندگان مجلس در خانه ملت شد و گفت: ما نباید قوانین خود را بر اساس معاهده ای بین المللی وضع کنیم، مجلس باید قانون مستقلی در این خصوص وضع کند و در مورد مبارزه با تروریسم، پول شویی و امثال این ها نباید به معاهدات تکیه شود.

خطیب نمازجمعه ورامین در ادامه سخنانش با اشاره به اول تیرماه، روز تبلیغ و سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: تبلیغ فقط مختص یک دستگاه نیست، امروز باید همه مبلغ دین و ارزش های اسلامی باشند، چرا که دنیای استکبار هزینه های فراوان صرف تبلیغات علیه دین و فرهنگ دینی و انقلابی می کند.

وی همچنین به روز اصناف نیز اشاره کرد و گفت: اصناف همواره جزو امناء جامعه بودند و حتی در برخی مواقع در مساجد امام جماعت شده و مردم به آن ها اقتدا می کردند، باید این روحیه دین داری و امانت داری حفظ شود.

امام جمعه موقت ورامین اصناف را ویترین و تابلوی شهر توصیف کرد و افزود: باید مراقب ویترین ها باشیم، متاسفانه در برخی مواقع شاهد ناهنجاری هایی در این زمینه هستیم، که در این خصوص می بایست اصناف با کمک دستگاه های دیگر به ویژه اماکن نیروی انتظامی برای اصلاح این ناهنجاری ها گام بردارند.

حجت الاسلام محمودی در ادامه  به هفته صرفه جویی در مصرف آب اشاره کرد و گفت: نباید با اسراف و ضایع کردن آب کفران نعمت کنیم زیرا امروز مساله آب و افت سطح سفره های زیرزمینی در برخی مناطق جدی است و مشکلات فراوانی برای مردم ایجاد کرده است.

وی اضافه کرد: البته مسئولان نیز باید با مصرف بی رویه مقابله کنند، شستشوی درب مغازه، منزل و هدر دادن آب هم اشکال شرعی دارد و هم باید از طریق قانونی با آن پیگیری و برخورد شود.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در بخشی از سخنانش به 8 شوال، سالرو ز تخریب قبور ائمه بقیع اشاره کرد و گفت: قبور مطهر ائمه در 8 شوال 1344 قمری ویران شد و مورد هتک حرمت قرار گرفت که امیدواریم خداوند انتقام این هتک حرمت را گرفته و زمینه بازسازی قبور بقیع فراهم شود و امت اسلام از فرقه انگلیسی وهابیت نجات یابد.

امام جمعه موقت ورامین در ادامه  با انتقاد از صرف سرمایه و حرمت حرمین شریفین در راه های ناپسند از سوی  وهابیت، گفت: متاسفانه به اسلام و مسلمین ظلم می شود، اما خدا را شکر می کنیم، که امروز دیگر دلارهای آل سعود کارآیی ندارد و توطئه هایشان در سوریه، لبنان و یمن با بن بست مواجه شده است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
پیش بینی بارش باران در ارتفاعات سمنان
انسداد تونل دومن نیم در جاده بجنورد - اسفراین به مدت نیم ساعت
فردا، آغاز با تاخیر فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۴ شهرستان خوزستان
جهاد تبیین سنگر مقابله با جنگ نرم دشمن
برتری خارج از خانه آرسنال صدرنشین در هفته دهم لیگ برتر انگلیس
انفجار و آتش‌سوزی در کارگاه شارژ کپسول گاز در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۰ آبان ۱۴۰۴
حضور داور چهارمحال و بختیاری در سمینار نیم سال دوم داوران
بهره برداری از ۹ زمین چمن مصنوعی در سراب و مهربان تا سال آینده
کشف بزرگترین مرکز ماینر غیرمجاز جنوب شرق کشور در زاهدان
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در میامی
آتش سوزی یک خانه در بندرعباس جان دو کودک را گرفت
نشست یک ساختمان پنج طبقه در سپیدار اهواز
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)