• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۰۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در سال ۲۰۲۰؛

ایران، میزبان مسابقات جهانی رباتیک فیرا

رئیس کمیته ملی رباتیک کشورمان از میزبانی ایران در بزرگترین رویداد ورزشی ربات‌ها در جهان خبر داد.

ایران، میزبان مسابقات جهانی رباتیک فیرابه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سروش صادق نژاد در نشست سالانه هیأت رئیسه فدارسیون جهانی رباتیک فیرا با اشاره به حمایت‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در توسعه فعالیت‌های رباتیک و هوش مصنوعی در چندسال گذشته در کشور افزود: امسال توانستیم در جلسه هیأت رئیسه فدراسیون جهانی رباتیک فیرا در زمان برگزاری مسابقات جهانی سال ۲۰۱۸ در کشور تایوان حضور داشته باشیم.

وی گفت: با ارائه پیشنهادی قوی از سوی کمیته ملی ربانیک جمهوری اسلامی ایران فیرا و دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، کشور عزیزمان ایران با توجه به سابقه‌ی حضور موفق گروه‌های مختلف ایرانی در بخش‌های دانش آموزی و دانشجویی و با توجه به توسعه‌ی فعالیت‌های علمی و پژوهشی کشور ایران در این حوزه، به عنوان میزبان رقابت‌های بیست و پنجمین دوره مسابقات جهانی رباتیک فیرا ۲۰۲۰ برگزیده شد.

صادق نژاد افزود: این افتخار بزرگی برای جامعه‌ علمی کشور است که با حضور کشور‌های قدرتمند عضو فدارسیون جهانی رباتیک فیرا از مناطق مختلف دنیا همچون کانادا، ژاپن، انگلستان، آلمان، روسیه، ترکیه، چین، مالزی، کره جنوبی، سنگاپور، برزیل، مکزیک، تایوان، اندونزی و فیلیپین، ایران را به عنوان میزبان این رقابت‌ها در سال ۲۰۲۰ و در ۲۵ سالگرد تاسیس فدراسیون برگزید تا ایران در مرداد ۱۳۹۹ میزبان این رقابت‌ها در جزیره زیبای کیش باشد.

عضو هیأت رئیسه فدراسیون جهانی رباتیک فیرا گفت: برگزاری این رقابت‌ها در ایران زمینه ساز ورود تیم‌های مطرح رباتیک دنیا به کشورمان و شکل گیری فعالیت‌های مشترک با دانشگاه‌ها و مراکز علمی دیگر کشور‌هاست.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه علم رباتیک و هوش مصنوعی در کشور افزود: این علم روز در دنیا که بسیاری از صنایع مختلف را در برمی گیرد؛ علاوه بر توسعه اقتصاد دانش بنیان و ایجاد خودکفایی در بسیاری از صنایع، به نخبگان ایرانی برای راه اندازی کسب و کار‌های نوپا نیز کمک خواهد کرد.

عضو هیأت رئیسه فدراسیون جهانی رباتیک فیرا گفت: خوشبختانه برنامه‌های مختلفی در این بخش مسابقاتی در سطح کشور توسط دانشگاه‌های مختلف برگزار می‌شود، اما برگزاری مسابقاتی در این سطح برای نخستین بار در کشور می‌تواند زمینه ساز ایجاد نگرشی جدید در فعالیت‌های علمی و پژوهشی و همچنین توسعه دانشگاه‌های نسل سوم کشور داشته باشد.

صادق نژاد افزود: نگاه ویژه کشور‌های منطقه به این علم و همچنین راه اندازی وزارتخانه هوش مصنوعی در برخی از کشور‌های همسایه، نشان دهنده اهمیت این حوزه در صنعت و توسعه کشور‌ها بوده و ما را ملزم می‌کند که باید برنامه ریزی، سیاست گذاری و سرمایه گذاری درستی در این بخش انجام داد.

وی همچنین به توانمندی‌های محققان کشور در عرصه‌های تولید نرم‌افزار و سخت‌افزار اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شرکت‌های مختلف دانش بنیان در سطح کشور و در مراکز رشد و پارک‌های علمی و فناوری داخل مستقر هستند که باید با شناسایی ظرفیت‌ها و زمینه سازی فعالیت گسترده این مجموعه‌ها به حمایت از آن‌ها پرداخت.

صادق نژاد افزود: با پذیرفتن قابلیت‌ها و توانمندی‌های جوانان محقق ایرانی در این حوزه؛ جوانگرایی و سیاست گذاری درست، می‌توان امید داشت تا این حوزه، کشور را از مسیرخام فروشی رهایی بخشد.

رئیس اداره انجمن‌های علمی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تمرکز کشور بر حمایت از تولیدات داخل و با توجه به شعار امسال در حمایت از کالای ایرانی گفت: تولیدات با کیفیت و قیمت مناسب در داخل در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی امکان پذیر بوده و برگزاری مسابقات بهانه‌ای برای تشویق، ترغیب، ترویج و بالابردن اطلاعات محققان این حوزه، حمایت از کسب مهارت پژوهشگران و در نهایت محلی برای تبادل این دانش با دنیاست.

صادق نژاد ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌های جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در توسعه این علم و حمایت و پشتیبانی دولت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان پیشتاز توسعه پایدار در کشور و یکی از پیشگامان این حوزه، بتواند با همکاری سایر دانشگاه‌های مطرح کشور، نهاد‌های دولتی و خصوصی این رویداد را به بهترین نحو ممکن برگزار و افتخاری دیگر را برای کشورمان کسب کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
استان یزد فردا بارانی می شود
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)