• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۰۶۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱
ایلام » سیاسی
آئین معارفه نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام؛

مسئولان مامور خدمت به مردم هستند

رئیس دفتر مقام معظم رهبری: مسئولان و امامان جمعه با تاسی از منش رهبر معظم انقلاب خود را مکلف در خدمت به مردم بدانند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی در نشست شورای اداری استان و آئین معارفه نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام افزود: آنچه امروز مهم است این است که در شرایط کنونی کشور، مسئولان از هرگونه اسراف پرهیز و خود را برای خدمت بی منت به مردم بخصوص مردم مناطق محروم آماده کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه مردم استان ایلام در دوران‌های مختلف انقلاب پشتیبان امام، رهبری و نظام اسلامی بوده اند افزود: این مردم در دوران دفاع مقدس با تقدیم جوانان خود پای انقلاب محکم ایستادند و در اوج بمباران‌ها شهر و دیار خود را ترک نکردند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی گفت: مردم ایلام همچون سایر مردم ایران اسلامی عاشق اهل بیت، محرم و امام حسین هستند، همان چیزی که امروز دشمنان نظام می‌خواهند آن را از ملت ایران بگیرند، ولی افتخار شما امروز میزبانی و خدمت به زائران ابا عبدالله الحسین (ع) است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور هم در این آئین با قدردانی از خدمات چندین ساله حجت الاسلام والمسلمین لطفی  نماینده سابق، ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: حضور امام جمعه به مثال چتر مهر روزی مقام معظم رهبری در اقصی نقاط کشور است.

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری افزود: باید در چهل سالگی انقلاب امامان جمعه با همراهی مسئولان در استان‌ها نقشه مهندسی فرهنگی کشور را پیش ببرند و سهم هر شهر و روستا را از این نقشه راه مشخص کنند.

استاندار ایلام نیز در آئین معارفه امام جمعه ایلام گفت: این استان مهد پرورش عالمان و نخبگان مطرح در کشور همچون مرحوم آیت الله حیدری ایلامی است.

قاسم سلیمانی دشتکی با اشاره به سفر مقام معظم رهبری در دی ماه سال ۶۹ به استان ایلام تاکید کرد: هرچند این سفر برکات زیادی برای استان به همراه داشت، اما در این برهه این استان محروم نیازمند توجه بیشتر مسئولان برای رسیدن به توسعه یافتگی است.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه جدید ایلام با قدردانی از اعتماد مقام معظم رهبری به وی برای پذیرفتن رسالت خطیر نمایندگی، ولی فقیه در استان گفت: من فرزند این استان هستم، هم در دوران انقلاب حضور داشتم و هم شاهد پرپر شدن فرزندان این خطه مرزی در بمباران‌ها و جبهه‌های نبرد حق علیه باطل بوده ام، انشالله خداوند به ما توفیق دهد که در این نظام خدمتگزار مردم باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار افزود: اعلام می‌کنم برای ارتباط با بنده هیچ واسطه‌ای وجود ندارد و اجازه نمی‌دهم که کسی در ارتباط با بنده کوچکترین سوء استفاده‌ای بکند.حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار همچنین از خدمات حجت الاسلام والمسلمین لطفی نماینده سابق، ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام قدردانی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار، چهارشنبه هیجدهم مهرماه با حکم مقام معظم رهبری به عنوان نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام منصوب شد.پیش از این حجت الاسلام والمسلمین لطفی  به مدت ۱۷ سال عهده دار این رسالت خطیر بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
دلایل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)