• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۳۴۹۲۸
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران؛

برگزاری نمایشگاه تخصصی رباتیک؛ ۱۰ تا ۱۳ اسفند

دانشگاه امیرکبیر نخستین نمایشگاه توانمندی‌های بخش رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی در کشور را ۱۰ تا ۱۳ اسفند برگزار می‌کند

برگزاری نمایشگاه تخصصی رباتیک؛ ۱۰ تا ۱۳ اسفندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت و حمایت مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، نخستین نمایشگاه توانمندی‌های بخش رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی در کشور را برگزار می‌کند.

دکتر سروش صادق نژاد دبیر جشنواره بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه جهان امروز در مرز یک انقلاب فناوری ایستاده که روش زندگی را از بنیان دگرگون ساخته است، گفت: این دگرگونی که منشاء آن رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی است، تحول گسترده‌ای در همه صنایع ایجاد کرده است. این در حالی است که بر اساس آمارها، تنها ۱۰ درصد از صنایع ایران از ربات‌های پیشرفته استفاده می‌کند و این آمار در دنیا ۶۰ تا ۷۰ درصد است.

وی افزود: این عدد نشان می‌دهد صنایع کشور نتوانسته‌اند به سمت ربات‌های پیشرفته حرکت کنند، بنابراین نیازمند توجه جدی همه مدیران و تلاشگران این عرصه برای توسعه همه جانبه رباتیک و هوشمندسازی صنعت است.

صادق نژاد با اشاره به دستاورد‌های دانشگاه‌ها، مراکز رشد، پارک‌های علمی و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه، گفت: در این راستا نخستین فن بازار رباتیک، هوش مصنوعی و اتوماسیون صنعتی در کشور که محلی برای ارائه دستاورد‌های دانشگاه‌ها، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری کشور و صنایع وابسته خواهد بود، برگزار خواهد شد.

رئیس کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا هدف از برگزاری این نمایشگاه را بسترسازی برای معرفی شرکت‌های توانمند حوزه اتوماسیون، رباتیک و هوش مصنوعی، جلب پشتیبانی و حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی سرمایه گذار از شرکت‌های فناور و حمایت از تولید داخل و کالای ایرانی دانست.

صادق نژاد افزود: ایجاد جو نشاط و ترغیب دانش آموزان، دانشجویان و محققان به فعالیت‌های پژوهشی، تحقیقاتی و تیمی با الگوی پژوهش‌های کاربردی و دانش بنیان، ارتقاء دانش بومی در زمینه رباتیک و هوش مصنوعی برای ایفای نقش مؤثر در نظام نوآوری و فناوری کشور، فراهم ساختن بستر لازم برای عرضه ایده‌های جدید محققان و کمک به تجاری‌سازی آن‌ها و همچنین بحث و تبادل نظر میان دانشگاهیان، محققان و صنعتگران را از دستاورد‌های مهم این رویداد مهم در کشور برشمرد.

وی گفت: برگزاری این نمایشگاه در راستای ساماندهی و ایجاد تمرکز در جامعه رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی کشور و سوق دادن این دانش به سمت تولید اقتصاد دانش بنیان بوده و با هدف بسترسازی جهت معرفی شرکت‌های توانمند حوزه اتوماسیون صنعتی، رباتیک و هوش مصنوعی و برقراری ارتباط میان صنعتگران و متخصصان این حوزه به‌ویژه در صنایع خودروسازی و قطعه‌سازی، نفت گاز و پتروشیمی، صنایع دفاعی و فضایی و دریایی، صنایع مخابرات، صنایع برق و نیروگاهی، صنایع عمرانی، صنایع آب و شبکه‌های تصفیه و توزیع، صنایع معدنی و معادن و ... به همت دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت و حمایت مذکر همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری ۱۰ تا ۱۳ اسفند و در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران و همزمان با برگزاری هشتمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک امیرکبیر (فیراکاپ آزاد ایران) برگزار خواهد شد.

وی افزود: امیدواریم با برگزاری این نمایشگاه بتوانیم دستاورد‌های بهتری را از کشور در سال ۲۰۲۰ که ایران میزبان بزرگترین رویداد رباتیک در جهان است شاهد باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیاتی از رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
تجهیز ۶۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی زنجان به سیستم آبیاری نوین
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آذر ۱۴۰۴
اجرای بیمه تکمیلی بازنشستگان با پوشش بالاتر
مرگ آفرینی دوباره شترهای سرگردان در شرق هرمزگان
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)