• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۳۱۱۲
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۴
اجتماعی » جامعه و شهری
رحمانی فضلی خطاب به فرمانداران و استانداران :

مرز ما قانون است نباید ذره ای از آن عقب نشینی کنیم

وزیرکشور باتاکید بر حفظ منافع ملی ومصلحت عمومی:مرز ما قانون است،نباید ذره ای از قانون و اصولمان عقب نشینی کنیم


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رحمانی فضلی وزیر کشور در همایش فرمانداران سراسر کشور با قدردانی از زحمات برگزارکنندگان این همایش و حضور فرمانداران از اقصی نقاط کشور در این برنامه، گفت: در ذیل این همایش جلسات خوبی برگزار شد با مشارکت فرمانداران مطالب مختلف مطرح و تصمیم گیری شده است که می تواند هم برای کسانی که در فرایند تصمیم گیری و در مقام اجرا هستند و هم کسانی که در صف متولی سیاست گذاری، هماهنگی و نظارت هستند، الگوی خوبی باشد.
وزیر کشور با بیان اینکه برخلاف گمانه زنی های برخی افراد، سال آینده سال سختی نخواهد بود، گفت: سال ۹۸ چه فرقی با امسال خواهد داشت که بگوییم سخت تر است؟ القائاتی صورت می گیرد و شرایطی را ترسیم می کنیم که آنهایی که ضعیف هستند خدایی نکرده منفعل شوند و آنهایی که تدابیری دارند، خارج از عرف و تصور واقعی اقداماتی انجام دهند و با طرح و بیان این موضوع در جامعه، هم روحیه مردم و هم امید و انگیزه آنها را کم کنند.
وی اضافه کرد: آمریکایی ها هرکاری که می توانستند امسال انجام دادند و چه کاری مانده که در سال ۹۸ انجام دهند؟ در حوزه سیاسی، اجتماعی، رسانه ها و اعمال تحریم ها، هرکاری که بلد بودند انجام دادند. ما هم با تجربه ای که داشتیم توانستیم راههایی را باز کنیم و راههای بهتر و بزرگتری را نیز باز خواهیم کرد. ضمن اینکه آمریکا هم در داخل و هم در خارج با سایر کشورها اختلافات و مشکلاتی دارد و همین موضوع مانع از اقدامات بیشتر آنها می شود.
وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه سال ۹۷ سال سختی بود و با خروج آمریکا از برجام، فشارهایی به کشور وارد شد، گفت:دولت در این مدت خود را با شرایط جدید وفق داده است. ساختارهای لازم ایجاد و تصمیمات لازم اتخاذ و همچنین تدابیر و اقدامات مناسبی انجام شد که در نهایت در وضعیتی هستیم که کشور می تواند به هر نوع تهدیدی که در سال ۹۸ از سوی دشمنان ایجاد می شود، بایستد و پاسخ درست و قوی دهد.
وی با اشاره به اینکه باید برای سال ۹۸ گفتمانی در سطح ملی داشته باشیم، گفت: عموما گفتمان ملی کشور هر ساله براساس و حول محور شعار سال تعیین شده از سوی مقام معظم قرار می گیرد، با این حال در داخل وزارت کشور نیز باید گفتمانی درون سازمانی در همین راستا تعیین کنیم.
رئیس شورای امنیت کشور با بیان اینکه شرایط منطقه از نظر آگاهی و تحلیل درست مردم و ضدیت با آمریکا شرایط بسیار خوبی است، اظهار کرد: در نظرسنجی های داخلی، مقوله ای به عنوان ترس از آمریکا وجود ندارد برای اینکه تجربه منطقه و کشورهای مختلف را داریم که با اینکه تلاش کردند جای پایی برای خود در منطقه ایجاد کنند اما در نهایت در اوج حقارت آن کشورها را ترک کردند یا دور از دسترس مستقر شدند.
رئیس شورای امنیت ملی به موضوع انتخابات سال آینده اشاره کرد و گفت: هیچ وقت انتخابات در کشور ما تهدید نبوده و همواره فرصت تلقی شده است. ما باید انتخابات را به جریانی در جهت افزایش نشاط سیاسی و اجتماعی در کشور تبدیل کنیم و با مشارکت مردم در سرنوشت خود و کشور، انسجام و وحدت ملی را بیش از پیش کنیم، اما این کار مدیریت ویژه ای می طلبد.
وزیر کشور به اختیارات فرمانداری ها اشاره کرد وگفت: مشکل ما این است که برخی از فرمانداران و استانداران از همه مقررات و قوانین اطلاع کافی ندارند یا اگر مطلع هستند، از آنها استفاده نمی کنند. برهان این مسئله مقایسه یک فرد با سایر فرمانداران یا استانداران است که برخی با همین اختیارات کارهایی را انجام می دهند اما برخی دیگر نمی توانند. البته به دلیل اینکه وزارت کشور دستگاه حاکمیتی است قوانین، دستورالعمل ها و مقررات بسیار زیادی دارد اما به هرحال آشنایی با قوانین و مقررات می تواند در جهت انجام وظایف و برنامه ها بسیار کمک کننده باشد.
با این حال ما نیز معتقدیم بایستی اختیارات جدیدتر، بهتر و بیشتر به فرمانداران داده شود و در این راستا چندین جلسه با دولت نیز داشتیم و اختیارات بیشتری نیز برای فرمانداران گرفتیم.
وزیر کشور در ادامه تاکید کرد: ما کمبود منابع نداریم بلکه در تجهیز و مدیریت منابع ضعف داریم که باید بهره وری در کارها را نیز زیادتر کنیم .
وزیر کشور با اشاره به اینکه فرمانداری ها باید ثقل و مرکز مردمی در شهرستانها باشد، از فرمانداران خواست تا بیش از پیش در میان مردم حضور یابند و در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گیرد.
وی در همین راستا تصریح کرد: بسیاری مشکلات و مسائل مردم با گفت و گو و حضور مسئولان در میان مردم و شنیدن مسائل آنها حل می شود.
رحمانی فضلی با بیان اینکه باید تولید، سرمایه گذاری و اشتغال را به عنوان محور اصلی و مطالبه مردم درنظر بگیریم؛ گفت: معیشت، اشتغال و مسکن مشکل اصلی مردم است و باید تلاش نماییم زمینه های حل مشکلات را ایجاد کنیم و در این مسیر نباید بگوییم این موارد در حوزه اختیارات یا وظایف ما نیست بلکه آنچه در توان داریم بکار بگیریم.
وی همچنین خاطرنشان کرد: اکثر بانوان توانمند و دارای ظرفیتهای بالا در عرصه های علمی و استعداد و تجارب کافی در امور اجرایی هستند که باید در همه حوزه ها از نظرات و تجارب آنها استفاده کرد و حتما در جلسات مشورتی و تصمیم گیری استان حضور یابند.
رحمانی فضلی در پایان با تاکید بر اینکه همواره منافع ملی و مصلحت عمومی را در نظر بگیرید و صادقانه عمل کنید، گفت: اگر کار را دست انجام دهیم، قانون را خوب اجرا کنیم و همچنین در کنار تعامل و گفت و گو با همه و توجه به سلایق و دیدگاههای مختلف، بر مبنای حق و قانون عمل کنیم، در این صورت نباید از هیچ چیزی ترسید و مطمئن باشیم دیگران نیز حرف شما را قبول خواهند کرد. مرز ما قانون است و ذره ای از قانون و اصولمان نباید عقب نشینی کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
صعود پسران کمتر از ۱۶ سال ایران به رقابت‌های جام آسیا
دومین روز رزمایش مرکب امداد و نجات ۲۰۲۵ در دریای خزر
بازتاب دستگیری جاسوسان اسرائیلی در ایران در رسانه‌های ونزوئلا
پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت
احیای دریاچه ارومیه مهم‌ترین مأموریت ماست / دریاچه ارومیه قطعاً احیا خواهد شد
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه
آذربایجان‌غربی می‌تواند قطب توریسم سلامت شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
آسیب دیدگان از جنگ در منازل موقت اسکان داده می‌شوند
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)