پاستا محبوب ترین غذای ایتالیایی ها
در ایتالیا بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که در هر استان با سسهای متنوع محلی تهیه میشود.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما ، در ایتالیا بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که در هر استان با سسهای متنوع محلی تهیه میشود.
مردم استان کالابریا در جنوب ایتالیا از جمله افرادی هستند که پاستا را هر روز با سسهای مختلف به ویژه سسهای بسیار تند تهیه میکنند.
پاستا برای ایتالیاییها مانند برنج برای ایرانی هاست و همانطوریکه برنج با خورشت های مختلف سرو میشود پاستا هم با سسهای مختلف همراهی میشود
ایتالیا بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده این ماده غذایی در جهان محسوب میشود.