• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۲۸۶۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹
مرکزی » اجتماعی

کلاهبرداری میلیاردی هكر 16 ساله

نوجواني 16 ساله که از حساب بانكي127 شهروند سرقت كرده بود به دام پلیس فتا افتاد.

کلاهبرداری میلیاردی هكر 16 سالهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ فرمانده انتظامي استان مرکزی گفت:‌ در پی مراجعه جواني به پلیس فتا استان مبنی بر این‌ که مبلغ 9 میلیون ریال به‌ صورت غیرمجاز از حساب بانکی اش برداشت شده است، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان اين پلیس قرار گرفت.

سرهنگ مفخمی شهرستاني افزود: در تحقیقات تخصصي پلیس فتا مشخص شد چندي پيش فرد شاكي در يك کانال تلگرامی فروش اكانت يك بازي كامپيوتري را با قيمتي استثنايي مشاهده كرده و از درگاه بانكي تعبيه شده در اين كانال براي خريد اقدام مي كند كه ضمن عدم موفقيت در خريد ، اطلاعات حساب بانكي اش را در درگاه بانكي جعلي كه از سوي مدير اين كانال طراحي شده بود، وارد كرده و مدتي بعد در حدود 9 ميليون ريال از حساب بانكي اش به صورت غيرمجاز برداشت مي شود.

وي گفت : با آغاز اقدامات تخصصی و فنی كارشناسان پليس فتا استان، نوجواني 16 ساله كه ساکن يكي ديگر از استان هاي كشور بود، شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی با اعزام تيمي از ماموران انتظامي دستگیر و براي تكميل تحقيقات به پليس فتا استان منتقل شد.

فرمانده انتظامي استان مرکزی افزود : در خلال تحقيقات پليس و با توجه به اسناد و مدارك به دست آمده، متهم اعتراف کرد كه در ابتدا يك درگاه بانکی جعلی (فیشینگ) را طراحي كرده و با تبليغات گسترده در شبكه هاي اجتماعي به خصوص تلگرام و تحت عناویني چون فروش شارژ، فروش اکانت بازی ps4 لینک این درگاه‌های جعلی را در فضای معرفي مي کرده و تعداد زیادی اطلاعات حساب از این طریق به دست آورده و اقدام به برداشت غیرمجاز از آن‌ها کرده است.

سرهنگ مخفمي شهرستاني افزود:‌ در بررسي هاي تخصصي پليس بر روي تجهيزات رايانه اي اين فرد، اطلاعات حساب بانكي 127 شهروند در سراسر كشور به دست آمد و مشخص شد كه اين نوجوان در حدود یک میلیارد و 44 میلیون و 25 هزار ریال از اين حساب های بانكي به صورت غيرمجاز برداشت کرده  است.

وی در ادامه به شهروندان هشدار داد از عضویت در کانال‌های تلگرامی تحت عناوین فروش شارژ ارزان‌قیمت، فروش اکانت بازی‌های رایانه‌ای، صیغه یابی، ماهواره جیبی و... جدا خودداری کنند تا در دام افراد شیاد و کلاهبردار  قرار نگیرند.

فرمانده انتظامي استان مركزي تاكيد كرد: تمام درگاه‌های بانکی از پروتکل ssl استفاده می‌کنند که با علامت https در ابتدای آدرس سایت نمایش داده می‌شوند و لازم است كاربران بانكي به آدرس سایت توجه کامل داشته باشند چراکه تمام بانک‌ها از آدرس مختص خود جهت سرویس‌دهی به کاربران استفاده می‌کنند و مراقبت باشند ‌که کلاهبرداران براي معرفی تارنمای خود از حروف اضافه‌تر یا حروف مشابه استفاده می‌کنند تا بتوانند کاربران خود را فریب دهند.

کاربران فضای مجازی درصورتی‌که با چنین مواردی برخورد کردند موضوع را سریعاً از طريق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماس با كارشناسان پليس فتا در میان بگذارند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)