• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۲۷۸۹۹
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در حاشیه گشت مشترک تعزیرات حکومتی مطرح شد

اهمال اتحادیه لوازم یدکی خودرو در ادای وظایفش

رئیس گشت‌های مشترک اداره کل تعزیرات از کوتاهی مسئولان اتحادیه لوازم یدکی در انجام وظایف بازرسی و نظارتشان انتقاد کرد

حسین ایزدی در حاشیه گشت مشترک تعزیرات حکومتی که برای رصد کارگاه‌های غیرمجاز تولیدکننده لوازم یدکی تقلبی برگزار شد، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: مسئول اتحادیه لوازم یدکی در این گشت مشترک ادعا می‌کند که برای مثال ۷۰ درصد بلبرینگ‌های سطح بازار تقلبی و غیر اصل است در حالی که طبق قانون نظام صنفی بازرسی از اصناف وظیفه اتحادیه هاست و این که مسئولان اتحادیه می‌گویند کاری از دستشان برنمی آید مورد تأیید ما نیست.
وی گفت: براساس قانون باید مسئولان اتحادیه در خصوص کیفیت اجناس و رسیدگی به شکایت اشخاص به وظیفه خود عمل کنند و خیلی جا‌ها نیازی به وجود تعزیرات نیست.
ایزدی افزود: تعزیرات مرجع رسیدگی کننده است و مسئولان اتحادیه و اصناف باید گزارش تخلف را به تعزیرات ارسال کنند تا در شعب تعزیرات رسیدگی شود و این که توپ را به میدان این و آن پاس بدهیم هنر نیست.
وی گفت: اتحادیه لوازم یدکی موظف است تخصص اعضای خود را زیر نظر داشته باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رئیس گشت‌های مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی تهران با اشاره به این که ما در این گشت تعزیرات براساس گزارش معاون دادستان تهران حاضر شده ایم، افزود: چرا باید بلبرینگ‌های چینی با هر برندی که سفارش دهند به صورت تقلبی بسته بندی شود و چرا باید این کالا‌های تقلبی فراوانی بالایی داشته باشد.
ایزدی گفت: از نظر ما این متخلفان مصداق اخلال در نظام اقتصادی هم هستند و ما می‌توانیم پرونده آن‌ها را به دستگاه قضایی هم ارسال کنیم.
وی افزود: این که مسئولان اتحادیه لوازم یدکی ادعا می‌کنند که ابزار و امکانات لازم برای نظارت را ندارد مورد قبول ما نیست چرا که براساس ماده ۷۲ قانون نظام صنفی رسیدگی به تخلفات و حل و فصل شکایات و بازرسی از اصناف به عهده اتحادیه‌ها و اتاق اصناف است، اما ظاهراً آن‌ها اراده‌ای برای این موضوع ندارند.
معاون پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ هم که ما را در این گشت مشترک همراهی می‌کرد در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: ما در چارچوب وظایفمان به صورت شبانه روزی بر این کارگاه‌ها نظارت داریم، اما ممکن است برخی از آن‌ها از رصد پلیس دور شوند.
سرهنگ علی علیشاهی افزود: درخواست ما از اتحادیه‌ها این است که گزارش هایشان را به ما هم ارسال کنند و از مردم و سایر مسئولان نیز درخواست می‌کنیم اگر انباری را مشاهده کردند که در آن اقدامات متقلبانه صورت می‌گیرد به ما گزارش کنند.
 
عضو هیئت مدیره اتحادیه لوازم یدکی
  ۶۰ درصد بلبرینگ‌های بازار اصلی نیست 
عضو هیئت مدیره اتحادیه لوازم یدکی: ۶۰ درصد بلبرینگ‌های موجود در بازار که در قالب نشان‌های مشهور ارائه می‌شود، اصل نیست.
آقای غلامحسین حمزه در حاشیه گشت مشترک تعزیرات حکومتی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا اتحادیه آنطور که باید برای جلوگیری از عرضه لوازم یدکی تقلبی وارد عمل نمی‌شود؟ افزود: وظیفه اتحادیه بازرسی از مغازه هاست که هم جواز داشته باشند و هم گران فروشی نکنند و اگر کسی از جنسی تقلبی شکایت کرد ما مسئول رسیدگی هستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: ما در برخی کارگاه‌ها با تجهیزات بسته بندی غیرقانونی لوازم یدکی از جمله بلبرینگ مواجهیم که براحتی نشان معتبر برخی کشور‌ها را جعل می‌کنند و این تجهیزات را من حتی در آلمان ندیده ام.
حمزه با اشاره به اینکه اتحادیه قدرت اجرایی ندارد، افزود: وقتی که برای مثال بلبرینگ از آلمان وارد کشور نشود، نشان‌های آلمانی در داخل جعل خواهد شد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تکلیف مردم در این آشفته بازار چیست؟ افزود: واقعا هیچ کسی نمی‌تواند این کالا‌های قلابی را تشخیص دهد و لوازم فروش‌ها نیز معمولا جنس را نمی‌شناسند.
حمزه گفت: متاسفانه برخی مصرف کنندگان هم به دنبال کالای ارزان قیمت هستند و سودجویانی در این بین لوازم یدکی قلابی را در قالب نشان‌های مشهور جهانی عرضه می‌کنند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه لوازم یدکی تهران افزود: ما با ۸ هزار عضو در سطح تهران غیر از شهر ری و شمیرانات فقط ۵ بازرس داریم و توان نظارت بر همه این مراکز را نداریم.
حمزه گفت: ما بار‌ها از وزیران صنعت، معدن و تجارت خواسته ایم که وقتی کسی کالایی را وارد می‌کند اجازه دهند پیش فاکتور (پرفرم) را پیش ما بیاورند تا کارشناسان ما نظر دهند و با تائیدیه ما جنس وارد شود.
وی افزود: در این شرایط اگر کالایی، اصل و با کیفیت نباشد گمرک اجازه ترخیص نخواهد داد، اما هم اکنون ما هیچ اختیاری در این بخش نداریم و از نظر ما هیچ جنسی نباید بدون تایید استاندارد وارد شود و بحث استاندارد و گمرک از معضلات کنونی ماست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)