پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			سامانه جدید مرکز تلفن دانشگاه بیرجند امکان جابجایی خطوط تلفن را با جابجایی گوشی فراهم کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه بیرجند گفت:  این سامانه جدید
 بر اساس فناوری VOIP، انتقال صوت بر بستر شبکه دیتا با نصب تجهیزات سخت افزاری در محل ساختمان فناوری اطلاعات دانشگاه راه اندازی شد.
آقای تولا هزینه این تجهیزات سخت افزاری را 160 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: در مرحله اول اجرای این طرح با خرید 320 گوشی مخصوص با اعتبار 250 میلیون تومان این سامانه راه اندازی شد و در صورت آماده سازی زیرساختهای لازم همه مکانهای پردیس شوکت آباد دانشگاه بیرجند به این سامانه تجهیز شود.
وی با بیان اینکه با استفاده از این سامانه، مشکلات جابجایی خطوط تلفن داخلی و همچنین محدودیت تعداد خطوط برطرف میشود، گفت: در سامانه جدید امکان تماس تلفنی از خارج دانشگاه با سر شماره چهار رقمی 3102 امکان پذیر است و با شماره گیری شماره های داخلی در ادامه این سر شماره می توان ارتباط مستقیم با تمامی شماره های داخلی دانشگاه برقرار کرد.
معاون حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه بیرجند نبود محدودیت از نظر تعداد خطوط داخلی در این سامانه در مقایسه با سانترالهای قدیمی را از مزایای آن عنوان کرد و گفت: در این سامانه نیازی به جابجایی فیزیکی خطوط و اتصالات آن وجود ندارد و با جابجایی گوشی تلفن، خط هم جابجا خواهد شد.
آقای تولا افزود: برای اجرای این سامانه در تمام محلهای پردیس دانشگاه به همین مقدار گوشی مخصوص نیاز است که در صورت خریداری، تا پایان سال این سامانه در پردیس شوکت آباد به طور کامل اجرا خواهد شد.