• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۰۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۵
بوشهر » اجتماعی

اهدای جهیزیه به زوج‌های جوان در استان بوشهر + گزارش

به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و همزمان با سراسر کشور، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ۲۱ دست جهیزیه به زوج‌های جوان کم‌برخوردار و بی‌بضاعت استان بوشهر توزیع کرد.

اهدای جهیزیه به زوج‌های جوان در استان بوشهربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در این آیین با تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و تبریک پیوند ازدواج جوانان استان بوشهر با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بیان کرد: امید است همه جوان با فراهم شدن شرایط لازم هر چه زودتر زمینه ازدواج آنان فراهم شود.

آیت‌الله صفایی‌بوشهری با تاکید بر توجه اشتغال و مسکن جوانان افزود: ایجاد اشتغال جوانان باید در اولویت برنامه‌های مسئولان قرار بگیرد و با ایجاد تسهیلات لازم این مهم محقق شود.

وی با بیان اینکه هزاران نشانه از عظمت خداوند در امر ازدواج وجود دارد افزود: ازدواج جوانان یک کتاب از خداشناسی و ایمان است که باید زوج‌ها با محبت و صمیمیت زندگی خود را آغاز کنند و با آرامش با تاسی از اخلاق اسلامی ادامه دهند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر توجه به زندگی با نگاه الهی گفت: برای پیشگیری از ناهنجاری‌ها در زندگی باید با نگاه الهی و پیروی از مکتب اهل بیت (ع) از گسست زندگی جلوگیری کرد.

وی تقویت محبت و صمیمیت در زندگی را با تاسی از مکتب اسلام و ائمه اطهار (ع) ضروری دانست و تاکید کرد: تقویت انس در زوج‌ها  از بروز آسیب‌های اجتماعی و گسست زندگی جلوگیری می‌کند.

آیت‌الله صفایی‌بوشهری تسهیل در آغاز زندگی جوانان را امری مهم دانست و تاکید کرد: خیران در کنار دیگر وقف‌ها برای تسهیل در زندگی جوانان در بخش‌های اشتغال، ازدواج و مسکن توجه ویژه‌ای کنند.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان بوشهر نیز با تاکید بر توجه به خدمات رسانی به افراد ضعیف و آسیب‌پذیر افزود: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) افتخار دارد نهضت خدمات‌رسانی بدون مزد و منت به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی را در سراسر کشور اجرایی کند.

سیدمحمدحسن تقی زاده با بیان اینکه خدمات این نهاد بدون بروکراسی اداری و در کوتاه‌ترین زمان انجام می‌شود گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان بوشهر امروز ۲۱ دست جهیزیه به زوج‌های جوان استان بوشهر اهدا کرد و در مجموع تاکنون ۵۳ دست جهیزیه اهدا شده است.

وی با تاکید بر همکاری خیران در امر تامین جهیزیه زوج‌ها خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود تا پایان امسال ۷۰ جهیزیه با همکاری خیران به زوج‌های جوان کم بضاعت و محروم استان بوشهر تحویل شود.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان بوشهر با اشاره به اینکه هر دست جهیزیه اهدا شده ۱۴ قلم به ارزش ۱۲ میلیون تومان است اضافه کرد: این نهاد ساخت ۱۰۰۰ واحد مسکونی با همکاری دیگر نهاد‌ها در دست ساخت دارد و اجرای ۱۰۰۰ واحد مسکونی دیگر  نیز اجرایی می‌شود.

تقی‌زاده با بیان اینکه پارسال ۵ میلیارد تومان برای مشکل مستمندان تحت پوشش بهزیستی هزینه شد گفت: یخچال، تلویزیون، فرش و ماشین لباسشویی از جمله اقلام اهدایی به نوعروسان استان است که به سبب ایرانی بودن به رونق تولید کشور کمک خواهد کرد.

معاون سیاسی، امنیتی  و اجتماعی استاندار بوشهر نیز با قدردانی از خدمات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بیان کرد: این نهاد توجه به محرومان و افراد کم برخوردار مورد توجه ویژه قرار داده است.

مجید خورشیدی با اشاره به برنامه‌های دولت در تسهیل امر ازدواج  جوانان گفت: دولت تلاش می‌کند با مشارکت همه دستگاه‌های حاکمیتی زمینه ازدواج جوانان را فراهم کند.

وی توجه به اشتغال و مسکن جوانان را در اولویت برنامه‌ها دانست و تاکید کرد: خانه‌دار شدن جوانان از برنامه‌های مهم دولت است که در این راستا اقدامات مهمی عملیاتی شده است.

معاون استاندار بوشهر تاکید کرد: برپایی چنین آئین‌هایی می‌تواند، زمینه ازدواج آسان جوانان را فراهم کند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)