پخش زنده
امروز: -
به منظور کاهش فوت در سر صحنه تصادفات جاده ای باید از امداد هوایی نهایت استفاده صورت گیرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی امروز در هفتمین جلسه کمیسیون اجرایی آیین نامه مدیریت حمل و نقل و سوانح رانندگی استان مرکزی که در معاونت عمرانی استانداری برگزار شد گفت: به منظور کاهش فوت در سر صحنه تصادفات جاده ای باید از امداد هوایی نهایت استفاده صورت گیرد.
زندیه وکیلی افزود: میزان فوت سر صحنه در استان مرکزی ۶۲ درصد است که بیشتر از میانگین کشوری(۵۸درصد) است و باید مشخص شود که طولانی شدن مدت زمان امدادرسانی عامل افزایش این آمار است یا بالا بودن شدت تصادفات.
وی با بیان اینکهآزادراه ساوه-همدان و ساوه-تهران باید مجهز به سیستم کنترل سرعت متوسط باشند، افزود: انتظار پلیس برای افزایش تعداد دوربین در این دو آزادراه به جاست و باید دنبال شود.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مرکزی نیز گفت: در حال حاضر امکانات مورد نیاز ۴۶ دوربین در محورهای مواصلاتی استان مرکزی نصب است و برای فعالسازی آنها اقدامات لازم به انجام رسیده است، اما دوربین ها هنوز از گمرک ترخیص نشده است و این امر باعث تاخیر در روند کار شده است.
علی زندی فر افزود: متاسفانه در برخی از محورها با سرقت ملزومات دوربین ها مواجه هستیم و برای راه اندازی این دوربین ها باید پروسه اخذ انشعاب مجدد براساس آیین نامه سال ۹۸ دنبال شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی اضافه کرد: استان مرکزی از نظر تلفات تصادفات جاده ای رتبه نهم کشور را دارد ولی در ۹ ماهه امسال نسبت به سال گذشته سه درصد کاهش تلفات تصادفات جاده ای حاصل شده است.
در این جلسه مقرر شد مخابرات پیگیری لازم جهت توسعه سیستم آنتن دهی موبایل در محورهای شهرستان دلیجان، اراک - بروجرد و اراک – قم را انجام دهد. با توجه به اینکه تصادفات و فوت سر صحنه، در استان مرکزی بالاتر از متوسط کشوری است تا قبل از نوروز پایگاه اروژانس در برخی از محورها مستقر و در حوزه ساوه از امداد هوایی استان مرکزی، تهران و قم برای خدمات رسانی به تصادفات استفاده شود و مدیرکل مدیریت راههای کشور در جلسه آتی کمیسیون دعوت شود تا مشکلات محورهای استان در حوزه کنترل سرعت طرح شود.
*************
رییس مرکز فوریت های پزشکی استان مرکزی هم در این جلسه زمان حضور تکنسین های اورژانس سر صحنه تصادفات در مناطق شهری را ۶ دقیقه و در جاده ۱۲ دقیقه بیان کرد و گفت: نسبت به سال گذشته ۲۲ درصد کاهش زمان حضور در تصادفات شهری و 6 درصد در تصادفات جاده ای حاصل شده است.
خانم بهرامی افزود: ۱۵۱ مورد از موارد فوت در تصادفات قبل از حضور اورژانس و ۳ مورد در زمان حضور تکنسین ها رخ داده است، اما ۳۷ درصد فوت در حوزه عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اراک(منهای دانشگاه علوم پزشکی ساوه و خمین) به ثبت رسیده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی نیز گفت: ۵۴۶ ماموریت توسط هلال احمر استان مرکزی در ۹ ماهه امسال انجام شده است که ۴۴۱ نفر به مراکز درمانی منتقل شده اند.
محمدی افزود: سر صحنه تصادفاتی که هلال احمر حضور پیدار کرده است ۶۸ مورد فوتی به ثبت رسیده و ۴۹ مورد رهاسازی مصدوم در خودرو انجام شده است.
وی با بیان اینکه هلال احمر در اتوبان ساوه-تهران با ۱۱۰ مورد ماموریت بیشترین فعالیت و حضور را داشته است، گفت: برای دهه فجر پایگاه ایجان خنداب نیز بهره برداری می شود که با افتتاح آن تعداد پایگاه های هلال احمر در محورهای مواصلاتی استان به ۱۳ پایگاه می رسد.