• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۵۸۸۵
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۹
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
بر اساس کنوانسیون‌های بین المللی

افزایش امکانات پزشکی بندر انزلی برای مقابله با ویروس کرونا

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان: هرکسی که وارد محوطه‌های بندری می‌شود مورد ارزیابی و قرنطینه قرار خواهد گرفت و در صورت وجود مشکل اجازه ورود به بندر داده نخواهد شد.

افزایش امکانات پزشکی بندر برای مقابله با ویروس کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی؛ آقای حمیدرضا آبایی، درخصوص شیوع بیماری کرونا و گسترش آن بعد از چین به اروپا بابت تمهیدات در نظر گرفته شده در بندر انزلی برای جلوگیری از شیوع این بیماری افزود: براساس کنوانسیون‌های بین‌المللی که سازمان بنادر و دریانوردی در عضویت آن قرار دارد، بابت قرنطینه انسانی دستورالعمل‌هایی وجود دارد.
وی اضافه کرد: به این شکل هرکسی که وارد محوطه‌های بندری می‌شود مورد ارزیابی و قرنطینه قرار خواهد گرفت و در صورت وجود مشکل اجازه ورود به بندر داده نخواهد شد.
آبایی گفت: با این حال در شرایط خاص کنونی در بحث شیوع بیماری کرونا، مکاتبات با دانشگاه علوم پزشکی گیلان انجام شد و امکانات مستقر در بندر افزایش پیدا کرد، در این خصوص با استفاده از تب‌سنج‌های لیزری هر شخصی که وارد بندر می‌شود مورد ارزیابی قرار گرفته و موارد مشکوک قرنطینه می‌شود؛ خوشبختانه با تدابیر اندیشیده شده و ارزیابی‌های صورت گرفته، مورد خاصی مشاهده نشده و مشکلی از این بابت نداشته‌ایم.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان بابت میزان تخلیه و بارگیری در بندر انزلی اظهار داشت: در بحث تخلیه و بارگیری طی ۱۰ ماه سال ۹۸ عدد ۹۰۰ هزار تن به ثبت رسیده است، در این زمینه برنامه‌ریزی به این شکل بوده است تا کشتی‌هایی که به سمت بندر انزلی می‌آیند دو سر باشند تا بعد از تخلیه، بندر را پر ترک کنند.
وی ادامه داد: در این خصوص امکاناتی را برای صادرات بار فراهم کردیم که صادرکنندگان بتوانند از محوطه‌های بندر بهره برده و به بهترین شکل از آن‌ها استفاده کنند به همین دلیل هم اکنون ۴۶ درصد کشتی‌های ورودی به بندر پر از بندر خارج می‌شوند، این برنامه‌ریزی برای کالا‌های صادراتی هستند و نوید این را می‌دهد که در سال‌های آینده رشد بیشتری را شاهد باشیم.
آبایی درخصوص موافقتنامه اوراسیا و تاثیر آن در بنادر شمالی کشور گفت: هر نوع موافقتنامه بین‌المللی در رشد و بالندگی بنادر و تجارت هر کشوری بسیار تاثیرگذار خواهد بود، اما موافقتنامه اوراسیا در توسعه بنادر شمالی بسیار تاثیرگذار است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان ادامه داد: این موافقتنامه فرصتی را فراهم می‌کند که بنادر شمالی در بهترین شکل بتوانند از این امکان استفاده کنند و شرایط بهینه‌ای را برای آن‌ها فراهم می‌کند؛ در تفاهمنامه اوراسیا اتاق بازرگانی ایران و روسیه حضور دارند و این موافقتنامه یک فرصت است که برای بندرانزلی بسیار اهمیت داشته و باعث رونق آن خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)