• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۱۲۳۲
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲

اشتباه آمریکا در ارزیابی حملات به التاجی

آمریکا به خوبی می‌داند علت این حملات را باید در حضور نظامی و اشغالگری نطامیانش در عراق جستجو کند

اشتباه آمریکا در ارزیابی حملات به التاجی

تشکیلات جدیدی به نام «عصبه الثائرون» (گروه انقلابیون) با انتشار نخستین بیانیه خود مسئولیت حملات موشکی به پایگاه نظامی التاجی واقع در 45 کیلومتری شمال بغداد را  برعهده گرفت.
به گزارش امروز روزنامه الاخبار، تشکیلات «عصبه الثائرون» روز دوشنبه در نخستین بیانیه خود مسئولیت دو حمله موشکی به پایگاه التاجی را که به کشته شدن سه نظامی (دو آمریکایی ویک انگلیسی) وزخمی شدن شمار دیگری از نیروهای (به اصطلاح)  ائتلاف بین المللی تحت فرماندهی آمریکا منجر شد، برعهده گرفته است. این تشکیلات جدید در بیانیه خود تاکید کرد: حملات به پایگاه التاجی نخستین حمله در چارچوب پاسخ به اقدام آمریکا در ترور ابو مهدی المهندس نائب رئیس سازمان بسیج مردمی و(سپهبد شهید) قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ودیگر همرزمان آنان در اطراف فرودگاه بغداد در اوایل ماه ژانویه بوده است. این گروه تاکید کرد: حملات خود را تا خروج نظامیان اشغالگر آمریکا تشدید خواهد کرد.
منابع امنیتی می گویند  اطلاعات کمی درباره این گروه جدید وجود دارد اما این مسئله را که این گروه از دل دیگر گروههای ( مقاومت) ایجاد شده باشد، منتفی نمی دانند.
آمریکا با این ظن که کتائب حزب الله عراق به پایگاه التاجی حمله کرده است هفته گذشته به مقر این گروه حمله کرد.
پایگاه اینترنتی وزارت دفاع آمریکا امروز در بیانیه ای به نقل از جاناتان راث هافمن سخنگوی پنتاگون اعلام کرد: "سه تن از نیروهای ارتش آمریکا در یک حمله با راکت کاتیوشا به اردوگاه تاجی عراق در روز 13 ماه مارس, زخمی شدند.
این حمله در پی حمله راکتی روز 11 ماه مارس انجام شد که طی آن سه نفر -دو آمریکایی و یک انگلیسی- کشته و 14 تن دیگر هم زخمی شدند. مقامات فرماندهی مرکزی آمریکا ادعا کرد: این حمله توسط شبه نظامیان کتائب حزب الله تحت حمایت ایران انجام شد.
ژنرال کنت مکنزی فرمانده تفنگداران آمریکایی در سنتکام هم طی یک کنفرانس خبری در پنتاگون اعلام کرد: "ما در واکنش به حمله علیه پایگاه عراق که میزبان نیروهای ائتلاف است که از عراق در جنگ علیه داعش حمایت می کنند,  حملات هوایی دقیقی انجام دادیم که سبب نابودی تسلیحات پیشرفته متعارفی شد که از سوی حامیان ایرانی کتائب حزب الله در اختیار این گروه قرار گرفته بود."
مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا هفته گذشته در یک کنفرانس خبری اعلام کرد: "شما نمی توانید حمله ای انجام دهید و اعضای ارتش آمریکا را زخمی کنید و با واکنشی مواجه نشوید. ما آنها را پاسخگو خواهیم دانست."
راکت کاتیوشا توسط نیروهای شوروی طی جنگ جهانی دوم تولید شد. این سیستم معمولاً یک سیستم توپخانه موشکی کاملاً متحرک است.
با وجود این تصریحات درباره عوامل حملات به نظامیان آمریکا در عراق برخی محافل سیاسی و رسانه‌ای آمریکایی بدون توجه به عواقب آن از لزوم هدف قرار دادن مستقیم اهدافی متعلق به جمهوری اسلامی ایران از جانب نظامیان آمریکایی سخن می‌گویند.
جان بولتون با انتشار یک پیام توئیتری گفت: حملات نیابتی مداوم ایران علیه نیروهای آمریکایی را نمی توان با اقدامات ضروری ساده پاسخ داد. اهداف ایران برای برنامه هسته ای اش و عزم این کشور در دسترسی به سلطه منطقه ای بی تغییر باقی مانده است. مشکل خودِ رژیم تهران است.
واشنگتن اگزمینر هم همزمان نوشت آمریکا می تواند با حملات محدود به اهداف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در داخل این کشور مانع از ادامه حملات آنها به منافع آمریکا شود. واشنگتن اگزمینر در مقاله ای نوشت بعید است افزایش حملات با هماهنگی ایران به نیروهای آمریکایی در عراق تا زمانیکه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دستور اقدام تلافی جویانه محدود علیه اهداف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در خاک این کشور ندهد، متوقف شود.
با داین حال به نظر میرسد آمریکا به خوبی می‌داند علت این حملات را باید در حضور نظامی و اشغالگری نطامیانش در عراق جستجو کند و آنچه آنها را سراسیمه کرده است موفقیت‌های پی در پی منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران و ناتوانی آمریکا و متحدانش برای متوقف کردن این پیروزی‌ها است.
روزنامه «رای الیوم» امروز به راهبرد موفق و تاثیرگذار ایران در منطقه خاورمیانه و خلیج فارس با وجود توطئه های مشترک آمریکا و عربستان اشاره کرد و نوشت: ایران به دستاوردها و پیروزی های منطقه ای خود یکی پس از دیگری ادامه می دهد.
این روزنامه تصریح کرد امروز ایران به یک طرف فعال، پویا و تاثیرگذار منطقه در بحبوحه سیاست های منطقه خاورمیانه تبدیل شده است... ایران توانسته است قدرت خود را از طریق جنگ جزئی تنگه ها تحمیل کند همچنین تهران توانست پیام هایی متعدد به همه طرف ها بدهد که ایران و قدرت فناوری و نظامی آن قادر است ظرف چند ساعت همه مسیرهای دریایی و هوایی منطقه خلیج فارس را ببندد و این چیزی جز ذلت و خواری و زجر برای آمریکایی ها و سعودی ها نیست و حتی آمریکا نیز این واقعیت را با همه جزئیات می داند.
-----------------------------------------
عبدالرضا خلیلی
 
 
 

­
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاراته قهرمانی جهان؛ دومین برد پیاپی اباذری در قاهره
حضور پزشکان متخصص در شهر دوزه شهرستان جهرم
حیدری با یک برد و ۲ شکست از مسابقات کاراته جهان کنار رفت
کشف گنج ۸۰۰ میلیارد تومانی در مشهد صحت ندارد
برگزاری یادواره شهدا در روستای آهنگری ممسنی
حماس خواستار اعمال مجازات‌های بازدارنده علیه رژیم صهیونیستی شد
آینده ایران را فناوری‌های ساخته‌شده در داخل می‌سازند
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
استقبال امامان جمعه شهر های مختلف استان از طرح ایران جان ،گلستان ایران
رونمایی از کتاب «او اولین بود» در آران و بیدگل
لیگ برتر فوتبال؛ پیروزی پیکان مقابل ملوان بندر انزلی
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار به مناسبت روز نیروی دریایی
آغاز به کار نخستین همایش کشوری رویکردهای نوین آموزش علوم پزشکی در بابل
برپایی آیین وحدت‌بخش نماز جمعه در کردستان
نفس‌های شهر در دود فرسودگی
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا
برگزاری میز خدمت قوه قضائیه در محل برگزاری نماز جمعه تهران
فردا ادارات و‌ دانشگاه های البرز دایر و‌ مقطع ابتدایی غیر حضوری است
سخنان اخیر مقام معظم رهبری از موضع اقتدار بود و عزت در آن موج می‌زد.
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)