• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۲۴۵۷
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۹
ورزشی
کمیته ملی المپیک

هیچ خطری ورزش ایران را تهدید نمی‌کند

­کمیته ملی المپیک در واکنش کمیته ملی المپیک به شایعه تعلیق ورزش ایران اعلام کرد هیچ خطری ورزش ایران را تهدید نمی‌کند .

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ پس از اظهارات «محمد دادکان» رییس اسبق فدراسیون فوتبال در زمینه احتمال تعلیق کامل ورزش ایران، کمیته ملی المپیک در بیانیه‌ای با تکذیب اظهارات وی اعلام کرد: رییس اسبق فدراسیون فوتبال که سهم عمده‌ای در تعلیق این فدراسیون در پایان دوره کاری خود داشت، اخیرا اظهار نظرهای متفاوتی در خصوص این رشته و مسایل مربوط به آن داشته که قطعا از سوی مراجع ذیربط پاسخ داده خواهد شد. ایشان طی روزهای گذشته با طرح ادعای کذب،جعلی و جنجالی مبنی بر ارسال نامه تعلیق ورزش ایران از سوی کمیته بین المللی المپیک (IOC) به کمیته ملی المپیک کشورمان باعث تشویش اذهان عمومی شده است.
در ادامه این بیانیه آمده است: همگان می‌دانند که سیاست کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران در برابر انتقادات، اظهارنظرها و نگاه‌های کارشناسی و حتی شخصی جامعه ورزش و پیشکسوتان مبتنی بر احترام و همواره سکوت بوده است. این نهاد ورزشی بطور مستمر با بزرگان، پیشکسوتان و قهرمانان ورزش ایران زمین ارتباط تنگاتنگ داشته و به صورت مرتب نقطه نظرات آنان را در مسیر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی، سرلوحه کار خود قرارداده و خواهد داد.
ایشان طی سال های پیشین نیز مسایلی این‌چنینی و از این دست را مطرح کرده بود ولی ارزش پاسخگویی نداشت که از آن جمله می‌توان به ادعای جدی بودن نامش برای گزینه وزارت ورزش نام برد که ادعایی کاملا واهی و دروغ بود، چرا که ایشان در بین 43 گزینه حاضر در لیست مدعیان این پست نفر آخر بود و نمی‌توان انجام مصاحبه ارزیابی با وی را ملاکی برااین ادعا دانست.
اما ادعای اخیر این پیشکسوت که متاسفانه بدون استعلام، تحقیق، پیگیری و پرسش از مراجع آگاه و ذیربط صورت گرفت موجب تشویش اذهان عمومی ‌و آشفتگی در بطن جامعه بخصوص اهالی ورزش گردید و این کمیته را بر آن داشت تا پاسخی مناسب را بمنظور روشنگری اعلام دارد.
کمیته ملی المپیک با صراحت و قاطعانه اعلام می دارد هیچ نامه و پیامی چه مکتوب و چه شفاهی مبنی بر تعلیق ورزش ایران از سوی کمیته بین المللی المپیک دریافت ننموده و اساسا دلیلی هم برای انجام این مکاتبه وجود ندارد و شکی نیست که اظهارات این پیشکسوت به نوعی بازی در زمین بیگانگان می باشد. کمیته ملی المپیک ایران بصورت منظم و مستمر با IOC در ارتباط است و آخرین موردی چالش که با مجامع بین المللی ورزش داشت مربوط به فدراسیون جهانی جودو آن هم در سال گذشته بود که خوشبختانه با پیگیری و شکایت ایران از این فدراسیون، بزودی پرونده در دادگاه حکمیت ورزش پیگیری خواهد شد.
کمیته ملی المپیک از این پیشکسوت ارزشمند فوتبال می خواهد که ظرف یک هفته مستندات و مدارک مربوط به ادعایش مبنی بر تعلیق ورزش ایران را منتشر نماید که در غیر این صورت این کمیته حق خود می داند در راستای ایجاد فضایی آرام برای ورزش کشور در آستانه المپیک از طریق مراجع قضایی و حقوقی موضوع را پیگیری نماید.
در پایان ضمن احترام به سوابق و خدمات ایشان به فوتبال و ورزش کشور که به هیچ عنوان قابل انکار نیست باید عنوان داشت که متاسفانه آقای دادکان با ادبیات احساسی و جعلی بدنبال جلب افکارعمومی است . از یک پیشکسوت انتظار می رود اظهاراتش از روی صداقت و با ارائه اسناد ومدارک مستند و درجهت سالم سازی ورزش ایران زمین باشد. شایسته است ایشان اخلاق و منش پهلوانیِ صدها پیشکسوت بزرگ و صاحب نام فوتبال و ورزش ایران راسرلوحه رفتار و ادبیات خود قراردهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فعالیت نخستین واحد استاندارد تولید برگه میوه کشور در سلماس
توقف آبیدر سنندج در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال زیر ۱۸ سال کشور
شهید فهميده نماد جهاد و ایثار برای دانش آموزان بسیجی
علل اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی 
افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی به ۵۰۰ مگاوات
آمادگی خوزستانی‌ها برای خلق حماسه در یوم الله ۱۳ آبان
رزمایش آموزشی و عملیاتی انسداد تونل جاده اسفراین – بجنورد برگزار شد
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کشف لاستیک‌های قاچاق در خور و بیابانک
موافقت احتمالی اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت
افزایش پروازهای فرودگاه گناباد
درخواست مالکان دو مرکز خرید پلمب شده در تهران
پایان قداره کشی اراذل و اوباش در عملیات ویژه پلیس
یادواره شهدا فرصتی برای بازخوانی هویت ایمانی و فرهنگی ملت ایران است
اجلاسیه بزرگداشت ۷۳۱ شهید سلماس
تغییر وضعیت شورای اداری هرمزگان به مجمع مشورتی حکمرانی
تشدید نظارت بر خدمات خودرویی در ایلام
بزرگداشت شهدای بسیجی طرح امنیت در زاهدان
درخواست اوباما از دموکرات‌ها برای مقابله با بی‌قانونی‌های ترامپ
افتتاح ۱۰ طرح در شهر درچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)