• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۹۷۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
بین الملل » آفریقا
تحولات لیبی

تاکید ترکیه بر حل بحران لیبی از طریق سیاسی

از انتقاد اتحادیه عرب به مداخله ترکیه در لیبی تا برگزاری رزمایش دریای ترکیه در نزدیکی سواحل لیبی

تاکید ترکیه بر حل بحران لیبی از طریق سیاسیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ ترکیه بر حل بحران لیبی از طریق مذاکره و گفتگو تاکید کرد.

سخنگوی اردوغان: برای فضای مناسب راه حل سیاسی در لیبی تلاش می‌کنیم
سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه، مدعی شد کشورش در حال تلاش برای ایجاد فضای مناسب به منظور دستیابی به راه حل سیاسی در لیبی است.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، ابراهیم کالین که به آلمان سفر کرده است، گفت: ترکیه از راه حل سیاسی برای بحران در لیبی حمایت می‌کند و به تلاش برای ایجاد فضای مناسب به این منظور، ادامه می‌دهد. ترکیه می‌داند که راه حل نظامی در لیبی جایی ندارد.
کالین افزود: رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، گفتگو‌های فشرده دیپلماتیک با روسای جمهور آمریکا و روسیه در این چارچوب داشت. در سایه ادامه طرح‌هایی که سازمان ملل در سایه نتایج کنفرانس برلین ارائه می‌کند، روشن است که روند راه حل را نمی‌توان با اعلام طرح‌های جایگزین آتش بس ایجاد کرد. به همین علت، ضروری است که همه تلاش‌ها با هماهنگی صورت گیرد و متحد شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اعلام آمادگی رئیس جمهور برای میانجی گری در لیبی
رئیس جمهور الجزایر بر آمادگی کشورش برای میانجی گری به منظور دستیابی به راه حل سیاسی در لیبی تاکید کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، عبدالمجید تبون گفت: همه طرف های لیبیایی اعتماد خود به میانجی گری الجزایر را ابراز کردند. برگزاری دیداری در الجزایر برای امضای توافقنامه صلح هماهنگ شد، اما این دیدار صورت نگرفت. الجزایر معتقد است می تواند در کنار مصر و تونس، به دستیابی به راه حل در لیبی کمک کند. هدف ما توقف خونریزیها در لیبی و حمایت از مرزهای الجزایر است. هر دو طرف لیبیایی می گویند الجزایر تنها کشوری است که می تواند بین آنها میانجی گری کند. تنها هدف ما برقراری صلح در لیبی است. مذاکره تنها راه حل بحران در لیبی است و الجزایر هیچ چشمداشتی به لیبی ندارد.
 
انتقاد اتحادیه عرب از مداخله ترکیه در لیبی
به گزارش خبرگزاری آناتولی، دو روز پس از اظهارات حسام زکی معاون دبیرکل اتحادیه عرب که دولت وفاق ملی لیبی را دولت قانونی و توافقنامه ها میان آنکارا و طرابلس را قانونی خواند ، خود وی بار دیگر از همکاری میان ترکیه با دولت وفاق ملی لیبی مورد حمایت سازمان ملل متحد انتقاد کرد .
خبرگزاری رسمی مصر روز جمعه به نقل از حسام زکی معاون دبیرکل اتحادیه عرب اعلام کرد : دخالت ترکیه در لیبی و شمال آفریقا پرسش ها و ابهامات زیادی دارد و با انتقاد گسترده کشورهای عربی همراه است .
این درحالی است که خود حسام زکی دو روز پیش درمصاحبه با یک شبه خبری مصری گفته بود دولت وفاق ملی لیبی دولت قانونی و توافقنامه ها میان آمریکا و طرابلس قانونی است .
حسام زکی افزود موضع اتحادیه عرب مبتنی بر تصمیمات اعضای آن است و هر آنچه که همواره می گوییم و تکرار می کنیم از این تصمیمات نشات می گیرد.
وی خاطر نشان کرد شورای وزیران خارجه عرب در نشست ماه مارس گذشته موضع شفاف خود درباره لیبی را اعلام کرد و هرگونه مداخله خارجی و جذب و انتقال جنگجویان تروریستی خارجی به این کشور را مردود دانست .
این درحالی است که حسام زکی چهارشنبه شب گفت : مطابق با تواتفقامه الصخیرات مغرب ، دولت وفاق ملی لیبی دولت قانونی و مورد قبول و اعتماد در اتحادیه عرب‏ اتحادیه آفریقا و سازمان ملل متحد است .
 
افزایش قربانیان ناشی از مین‌های به جامانده از نیرو‌های حفتر در طرابلس
مین‌هایی که نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی تحت فرماندهی خلیفه حفتر در جنوب طرابلس کار گذاشتند، همچنان قربانی می‌گیرند. ازین رو، کارشناسان فنی ارتش ترکیه در خنثی سازی این مین‌ها به نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی کمک می‌کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربی، تیمی از نیرو‌های فنی ارتش ترکیه در عملیات خنثی سازی مین‌هایی که نیرو‌های خلیفه حفتر در مواضع استقرار خود در جنوب طرابلس کار گذاشته بودند، مشارکت کردند.
نیرو‌های دولت وفاق ملی دو روز پیش، از رسیدن شمار قربانیان مین‌ها به ۲۷ کشته و ۴۰ مجروح خبر دادند.
این مین‌ها در مواضعی که نیرو‌های خلیفه حفتر مستقر بودند، به ویژه در ترهونه کار گذاشته شده است و قربانیان این مین‌ها در حالی کشته می‌شوند که دستانشان قطع شده است. از جمله قربانیان این مین‌ها زنان و کودکان هستند که در گور‌های دسته جمعی دفن می‌شوند؛ کسانی که مشخص نیست برای چه کشته شدند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رزمایش نظامی ترکیه نزدیک سواحل لیبی
منابع مطلع در وزارت دفاع ترکیه از اجرای مانور نظامی این کشور نزدیک سواحل لیبی خبر دادند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، منابع مطلع در وزارت دفاع ترکیه اعلام کردند نیرو‌های مسلح این کشور، مانور‌های هوایی و دریایی در آب‌های بین المللی نزدیک سواحل لیبی، اجرا کردند.
در این مانور‌ها که هشت ساعت طول کشید، ۱۷ فروند هواپیمای ترکیه‌ای از جمله هواپیما‌های اف ۱۶ و هواپیما‌های شناسایی، ترابری هوایی و سوخت رسان، مشارکت داشتند. هشت فروند ناوچه و کشتی جنگی ارتش ترکیه هم در این مانور‌ها با هدف هماهنگی هوایی- دریایی حضور داشتند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 عضو پارلمان اروپا: حضور مزدوران در لیبی حل بحران را پیچیده می‌کند
عضو پارلمان اروپا گفت حضور گسترده مزدوران در لیبی، فرصت‌ها برای حل سیاسی بحران این کشور را پیچیده می‌کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، پابلو کاسادو در گفتگو با العربیه گفت نگرانی اساسی اتحادیه اروپا این است که روند صلح به شیوه کنونی نمی‌تواند روندی داخلی و به دست مردم لیبی باشد بلکه روندی تحمیلی از خارج است.
وی ادامه داد مداخله ترکیه در دوران پس از توافق، بیانگر آن است که توازن قدرت در لیبی تغییر یافته است، حضور گسترده مزدورانی از روسیه و ترکیه در این کشور فرصت حل بحران را پیچیده خواهد کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای بیش از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات دامپروری در نیشابور
از هنرمند توان‌خواه مهریزی برگزیده جشنواره تئاتر مریوان تجلیل شد
فعالیت سامانه بارشی جدید در مازندران از امروز بعدازظهر
امدادگران هلال‌احمر مرد ۵۴ ساله را در ارتفاعات چخماخلو نجات دادند
عرضه محصولات دانش بنیان در دو نمایشگاه فناورانه
آغاز ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی
مسکن و سختی کار پرستاران در اولویت برنامه‌های دولت است
‍ ۳۶۰ دانش آموز در «طرح نوخوانها» عضو کتابخانه پستی نیشابور
اعزام حاجیان عمره با ۹ کاروان
روند بررسی طرح‌ها یا لوایحی که بیش از ۶ جلسه زمان می‌برند
سراب شهرک و بابارشانی سردترین نقطه کردستان
تامین زمین هزارو ۴۸۵ کلاس درس در اردبیل
معامله ۳۰۶ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
استکبار ستیزی نماد مقاومت ایرانیها مقابل دشمنان
رقابت بیش از ۷۷۰۰ نامزد انتخاباتی برای کرسی‌های مجلس عراق
تکمیل طرح‌های راه‌سازی شمال سیستان و بلوچستان نیازمند اعتبارات
تشکیل نخستین شورای مشورتی کتاب کشور در کاشمر
برنامه‌های امروز رادیو فرهنگ برای شنوندگان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
دستگیری پنج اراذل و اوباش متواری و تحت تعقیب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
دیدار لاریجانی با خانواده‌ شهید حاج رمضان
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)