توسعه پرورش شتر در استان برای صادرات فرآورده های آن
با توسعه پرورش شتر در شهرستانهای کویری اصفهان، شیر، گوشت قرمز و کرک این حیوان در مسیر صادرات قرار گرفته است.

به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما،مرکز اصفهان؛ مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به توسعه پرورش شتر در شهرستانهای کویری اصفهان شامل خوروبیابانک، اردستان، نائین، آران و بیدگل و نطنز گفت: محصولات شتر شامل شیر، گوشت قرمز و کرک در مسیر صادرات قرار گرفته است.
احمدرضا اسماعیلی افزود: میزان تولید سالیانه شیر شتر در استان اصفهان هزار و ۱۰۰ تن است و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و ۱۶ تن هم کرک از این حیوان تولید میشود.
وی با بیان اینکه شتر با توجه به ویژگی تعلیف و سازگاری با مراتع کویری در رونق اقتصادی آن مناطق مؤثر است گفت: از گذشته تا کنون در شهرستان نائین از کرک شتر در عبابافی استفاده میشد که امروزه ارزش صادراتی پیدا کرده است.
اسماعیلی افزود: با توجه به آنکه در مراتع حاشیه کویر از کود شیمیایی استفاده نمیشود، چنانچه خوراک شتر از این منابع طبیعی باشد محصول شیر و گوشت شتر ارگانیک خواهد بود.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه ویتامین C در شیر شتر سه برابر شیر گاو است، گفت: مهمترین ماده معدنی در شیر شتر، آهن است و شیر این حیوان به علت کلسترول و لاکتوز کم در درمان آسم توصیه میشود.
جمعیت شتر در استان اصفهان ۱۰ هزار نفر است.