تولید سالانه ۶ هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در شهرستان کرمانشاه
سالانه ۶ هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در شهرستان کرمانشاه تولید میشود که این میزان بخش قابل توجهی از نیاز استان را تأمین میکند.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت: این شهرستان دارای ۳۹ هزار و ۴۲۴
رأس دام سنگین و بیش از ۵۹۲ هزار راس دام سبک است و در حال حاظر تعداد ۱۱۴ واحد پرواربندی، ۴۲ واحد گاوداری شیری و ۲۱ واحد پرورش گوسفند داشتی - صنعتی درشهرستان کرمانشاه فعالیت دارد.
ابراهیم دارایی میزان تولید شیر در شهرستان کرمانشاه را نیز بیش از ۶۷ هزار تن در سال اعلام کرد و افزود: این میزان از تولید میتواند سهم بسزایی در تامین لبنیات استان را به خود اختصاص دهد.
وی خاطرنشان کرد: با بهره برادری از واحد پرورش گاوشیری ۳ هزار راسی ماهیدشت و واحد ۵ هزار راسی پرورش گوسفند در آینده نزدیک شاهد افزایش تولید شیر خام و گوشت قرمز در سطح شهرستان کرمانشاه خواهیم بود.