گوشت قربانی بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شده و روز بعد مصرف شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه بیماریهایی همچون تب کریمه کنگو و تب مالت عمدتا از طریق گوشت و فراوردههای خام دامی به انسان منتقل میشود گفت: به مردم توصیه میشود گوشتهای نذری و قربانی را بعد از ۲۴ ساعت مصرف کنند. محمد کشتکار با بیان اینکه کرونا بیماری مشترک انسان و دام نیست افزود: احتمال انتقال آن به صورت فیزیکی وجود دارد و اگر فرد مبتلا یا ناقل کرونا با دام تماس پیدا کند، گوشت آلوده میشود.