صادرات گوشت خام بعلت نبود صنایع بسته بندی
تولیدات گوشتی به صورت خام از استان خارج میشود.
به گزارش خبرگزاری
صداوسیما مرکز خراسان شمالی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت:
با اشاره به اینکه خراسان شمالی یکی از قطبهای دامپروری در کشور است و گوشت تولیدی در این استان از کیفیت خیلی بالایی برخوردار است، گفت: زنجیره تولیدات محصولات گوشتی در این استان تکمیل نیست تا گوشت به صورت بسته بندی و فرآوری شده از استان خارج شود.
عبدالله یوسفی افزود: اکنون دام به صورت زنده از استان خارج و به کشتارگاههای سایر استانها صادر و در آنجا کشتار میشود.
میزان تولید گوشت قرمز در خراسان شمالی حدود ۲۲هزار تُن است که حدود ۱۲تُن به صورت خام از استان خارج میشود.
وی تاکید کرد: باید صنایعی همچون بسته بندی در استان راه اندازی شود تا دام در استان کشتار و گوشت قرمز بسته بندی شده از استان خارج شود نه دام زنده.
یوسفی به اجرای طرح اصلاح نژاد دام در استان اشاره کرد و گفت: خراسان شمالی ۳.۵درصد دام سبک کشور را به خود اختصاص داده است که اجرای طرح اصلاح نژاد میتواند این حوزه را تبدیل به برند کند.
وی افزود: در راستای اجرای این طرح مرکز اصلاح نژاد شیروان را به بخش خصوصی واگذار کرده ایم و یکی از نتایج مثبت اجرای این طرح افزایش چند قلوزایی در دام است.
یوسفی همچنین گفت: در شرایط معمولی میزان چند قلوزایی در دام تا ۷۰درصد است که با اجرای این طرح این میزان به دو برابر افزایش خواهد یافت.