• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۶۵۴۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۴
صفحه نخست » عمومی
آموزش و ترفند

چگونه مشکل فرمت نشدن کارت SD را در اندروید حل کنیم؟

پیام خطای "اندروید قادر به فرمت کارت SD نیست" یکی از مواردی است که کاربران اندروید با آن مواجه می‌شوند. اما چگونه می‌توان این مشکل را حل کرد؟

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما، کارت‌های حافظه SD و پن‌درایو‌ها دستگاه‌های ذخیره‌ساز قابل حملی هستند که اکثرا برای انتقال و ذخیره فایل‌ها استفاده می‌شوند. اما دستگاه‌های قابل حمل مانند فلش درایو‌های USB و کارت‌های SD بسیار آسیب‌پذیر هستند. پیام خطای "اندروید قادر به فرمت کارت SD نیست" یکی از مواردی است که کاربران اندروید با آن مواجه می‌شوند. اما چگونه می‌توان این مشکل را حل کرد؟

وقتی با این خطا روبرو شدید به معنی آن است که سخت‌افزار کارت SD شما در آستانه از کار افتادن و معیوب شدن است. یکی دیگر از مواردی که باعث بروز این مشکل می‌شود زمانی است که کارت SD با فایل سیستمی فرمت بشود که قابل شناسایی نیست.

چگونه خطای "اندروید نمی‌تواند کارت SD را فرمت کند" حل کنیم؟

علت بروز این مشکل هر چه باشد، در این مقاله چند راه‌کار فوق‌العاده را برای حل مشکل "اندروید نمی‌تواند کارت SD را فرمت کند" ارائه می‌کنیم.

۱- اندروید را ریستارت کنید
چگونه مشکل فرمت نشدن کارت SD را در اندروید حل کنیم؟اگر کاربر اندروید هستید حتما می‌دانید که گاهی اوقات یک ریستارت ساده می‌تواند خیلی از مشکلات اندروید را حل کند. بعضی اوقات، برخی از اپ‌ها یا فرآیند‌هایی که روی کارت حافظه SD ذخیره شده بودند در محیط پس‌زمینه بارگذاری می‌شوند و اجازه نمی‌دهند که اندروید کارت SD را فرمت کند. پس، قبل از اینکه کار دیگری انجام دهید اندروید دستگاه خود را ریستارت کنید تا شاید مشکل فرمت نشدن کارت SD توسط اندروید حل شود.

۲- کارت حافظه را با استفاده از کامپیوتر فرمت کنید

اگر نمی‌توانید کارت حافظه خود را از طریق اندروید فرمت کنید، از کامپیوتر استفاده کنید. فرمت کردن دستگاه‌های USB یا کارت‌های SD با کامپیوتر کار خیلی ساده‌ای است.

گام اول- با استفاده از کارت ریدر، کارت حافظه SD را به کامپیوتر وصل کنید.
حتی می‌توانید گوشی خود را با کابل USB به کامپیوتر وصل کنید. توجه داشته باشید که کارت SD باید در کامپیوتر ظاهر شود تا بتوانید مراحل بعدی را انجام دهید.
چگونه مشکل فرمت نشدن کارت SD را در اندروید حل کنیم؟گام دوم- بعد از اینکه کارت SD با موفقیت در My Computer ظاهر شد، روی آن کلیک راست کنید و گزینه "Format" را انتخاب کنید.

گام سوم- بعد از آن، پنجره فرمت روی صفحه نمایش داده می‌شود.
چندین گزینه برای انتخاب در اختیار شما قرار می‌گیرد. از پنل در دسترس، فایل سیستم را روی "FAT ۳۲" قرار دهید و از از پایین پنل دکمه "Format" را کلیک کنید.
چگونه مشکل فرمت نشدن کارت SD را در اندروید حل کنیم؟حالا ویندوز تلاش می‌کند تا کارت SD را فرمت کند و به احتمال زیاد به‌سادگی کارت SD را فرمت خواهد کرد. اگر در بدترین حالت، ویندوز موفق به فرمت کارت SD نشد همچنان می‌توانید از آن استفاده کنید.

۳- رایت پروتکشن را بردارید

رایت پروتکشن یا محافظت در برابر نوشته شدن یکی دیگر از مواردی است که می‌تواند باعث شود تا اندروید قادر به فرمت کاردن کارت SD نباشد. اگر چنین حالتی پیش آمد باید حالت رایت پروتکشن را از روی کارت SD بردارید. برای این منظور باید از اعلان فرمان استفاده کنید.

گام اول- در ابتدا کارت SD را به کامپیوتر وصل کنید و CMD را باز کنید.
برای باز کردن CMD، روی استارت کلیک کنید و CMD را انتخاب کنید. حالا در خط اعلان فرمان، ‘Diskpart’ را تایپ و کلید Enter را بزنید.
چگونه مشکل فرمت نشدن کارت SD را در اندروید حل کنیم؟گام دوم- حالا ‘list disk’ را تایپ کنید.
چگونه مشکل فرمت نشدن کارت SD را در اندروید حل کنیم؟گام سوم- در این قسمت دستگاه ذخیره‌ساز متصل به دستگاه را می‌بینید.
شماره دیسک مربوط به کارت SD را انتخاب کنید. سپس، ‘select disk ۱’ را تایپ کنید (به جای Disk ۱ شماره مربوط به کارت SD را وارد کنید).
چگونه مشکل فرمت نشدن کارت SD را در اندروید حل کنیم؟گام چهارم- در آخرین مرحله، ‘attributes disk clear readonly’ را تایپ کنید.
چگونه مشکل فرمت نشدن کارت SD را در اندروید حل کنیم؟تمام! حالا در اعلان فرمان، دستور "exit" را تایپ کنید. بعد از آن باید قادر به فرمت کردن کارت SD هم در اندروید و هم در کامپیوتر ویندوزی باشید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)