پخت شیرینیهای خانگی محلی در آستانه سال نو در دامغان
یکی از آداب و رسوم قدیمی در ایام پایانی سال در دامغان پخت شیرینیهای خانگی به همت بانوان کدبانوهای دامغانی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، بانوان دامغانی هر ساله در آستانه عید نوروز با پخت شیرینیهای محلی خانگی به استقبال سال نو میروند. شیرینیهای محلی و خانگی عیدانه بیش از بیست نوع دارد که مهمترین آنها نخودی، برنجی، کنجدی و کشمشه است. این شیرینیهای سنتی و خانگی با توجه به تنوع زیاد و خوش رنگ و لعاب بودن از ماندگاری زیاد هم برخوردار است.