• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۰۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
در پارک علم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی

آموزش با طعم نوآوری

بوت کمپ پرورش سفیران نوآفرینی آموزشی، ویژه دانشجویان و دانش آموختگان رشته علوم تربیتی و تمامی معلمان، مدیران و کادر آموزشی سراسر کشور، برگزار می‌شود.

آموزش با طعم نوآوریبه گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ به گفته خانم دکترفرنوش اعلامی رییس مرکز نوآوری دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی یکی از مهم‌ترین مزایای این بوت کمپ، ایجاد نگاه نوآورانه برای حل مسائل آموزشی است و این که سفیران از هر محدودیت و تهدیدی برای خلق ارزش در مدرسه استفاده نمایند. ز طرفی نفرات برگزیده در بوتکمپ به مدارس و موسسات آموزشی ثبت نام شده، معرفی می‌گردند تا ضمن بستن قراردادی، از دانش سفیران در حوزه نوآوری و کارآفرینی آموزشی بهره‌مند گردند. همچنین علاوه بر دریافت گواهی، از تسهیلاتی که توسط پارک علم و فناوری و بنیاد توسعه خوارزمی مانند ارائه خدمات منتورینگ تخصصی به سفیران، تخصیص صفحه مجازی اختصاصی به هریک از سفیران و بهره گیری از ظرفیت دانشی سفیران به عنوان منتور‌های پلتفرم نوآوری و شتابدهی اینکیوب، بهره‌مند خواهند شد. مدارس نیز از مزایایی، چون مشارکت در دوره‌های آموزشی، اجرایی، شبکه سازی و توانمندسازی بهره‌مند خواهند شد. همچنین در پایان دوره سفیران خود را انتخاب و طی قراردادی از دانش آن‌ها در مدرسه بهره خواهندبرد. به این مدارس "گواهی در مسیر نوآوری" اعطا می‌شود.
خانم اعلامی هدف اصلی از برگزاری بوتکمپ را این چنین تشبیه کرد: باغبانی در مناطق حاشیه نشین سیب می‌کاشت تا روزی غذای حاشیه نشینان را تأمین کند. از این رویکرد به نام دانه سیب در ادبیات کارآفرینی آموزشی استفاده می‌شود. بوتکمپ نوآفرینی آموزشی نیز به دنبال تربیت سفیران کارآفرینی برای مدارس است تا آن‌ها را با نوآوری و کارآفرینی مدرسه‌ای آشنا نماید و شاهد تغییرات مثبت از خودِ مدارس باشیم.
وی افزود: دانش آموختگان و دانشجویان رشته‌های علوم تربیتی، دانشجومعلمان و همه افرادی که از خانواده مدرسه هستند، می‌توانند متقاضیان شرکت در این بوتکمپ باشند. دیگر شرکت کنندگان ما مدارسی هستند که به دنبال بهره گیری از دانش نوآوری در مدارس خود هستند.
رییس مرکز نوآوری دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی درخصوص چگونگی شرکت در بوتکمپ گفت: متقاضیان در سامانه ثبت نام نموده و بعد از مصاحبه و داشتن شرایط مورد نیاز از جمله دانش پداگوژیکی، علاقه مندی و دغدغه مندی در حوزه آموزش و ارزش آفرینی، ثبت نام خود را قطعی و از تیر ۱۴۰۰ به مدت ۵۵ ساعت مباحث نظری و پروژه، یادگیری خود را آغاز می‌کنند. از طرفی مدارس علاقه‌مند به بهره گیری از خدمات نوآفرینی آموزشی نیز در سامانه ثبت نام می‌نمایند.
خانم اعلامی در پاسخ با این سول که سفیران چه کمکی به مدارس می‌کنند اعلام کرد: سفیران، وظیفه نشر دانش نوآوری در مدارس هدف را برعهده می‌گیرند از جمله ارائه آموزش‌های خلاقیت-نوآوری به دانش آموزان، کادر آموزشی مدارس و همچنین اولیا و بازطراحی خلاقانه-نوآورانه سازوکار‌های آموزشی-اجرایی مدارس و کمک به آن‌ها در راستای ایده پردازی، ارزیابی ایده، شبکه سازی و تجاری سازی ایده‌های کسب و کاری. نفرات برگزیده در بوتکمپ، به مدارس و موسسات آموزشی ثبت نام شده، معرفی می‌گردند. همچنین علاوه بر دریافت گواهی، از تسهیلاتی که توسط پارک علم و فناوری و بنیاد توسعه خوارزمی عنوان شده است، بهره‌مند خواهند شد.
رییس مرکز نوآوری دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی درخصوص موضوعاتی که در این بوتکمپ بحث می‌شود نیز گفت: دراین بوتکمپ مبانی اولیه کارآفرینی آموزشی، اکوسیستم آموزش، ایده‌های آموزشی و محصولات و خدمات نوآور در مدارس، طراحی بوم مدل کسب و کار، تإمین مالی، تیم سازی، مدیریت تیم و ارائه خلاق مورد بحث قرار می‌گیرد. در نهایت این بوتکمپ با ارائه طرح کسب و کار آموزشی به مدیران مدارس و موسسات آموزشی به پایان خواهد رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)