• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۵۰۳۴
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران :

برای پیشگیری از ازدحام بدون نوبت‌ مراجعه نکنید

بیشتر واکسنِ کنوني برای کسانی است که وقت تزریق نوبت دومشان است؛ بنابراین مردم از مراجعه بی‌مورد به مراکز خودداری کنند تا پیامک برایشان ارسال شود که چه روز و چه ساعتی به کدام مرکز مراجعه کنند.

برای پیشگیری از ازدحام در مراکز واکسیناسیون بدون نوبت‌ مراجعه نکنیدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر بابک عشرتی گفت: از ابتدای این هفته سری جدیدی از واکسن کرونا به ما تحویل داده شده است، ولی متأسفانه عده زیادی از کسانی که عموما نوبت دریافت دُز دوم واکسنشان بود و برخی افراد دُز اولی خارج از نوبت‌دهی و ارسال پیامک به ما مراجعه کردند و به همین دلیل ازدحام خیلی زیادی در مراکز تجمیعی واکسیناسیون رخ داده است و حتی کسانی که نوبت دریافت می‌کردند هم با این مشکل مواجه بودند.
 
وی افزود: اکنون به دلیل ازحام در مراکز واکسیناسیون، روند نوبت‌دهی را متوقف کردیم. با توجه به گرمای هوا و برای رعایت بیشتر شیوه نامه‌های بهداشتی از مردم خواهش می‌کنم خارج از نوبت‌دهی به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند. بیشتر واکسنِ فعلی برای کسانی است که وقت تزریق نوبت دومشان است؛ بنابراین از مراجعه بی‌مورد به مراکز خودداری کنند تا پیامک برایشان ارسال شود که چه روز و چه ساعتی به کدام مرکز مراجعه کنند.
 
آقای دکتر عشرتی ادامه داد: البته تزریق نوبت اول هم صورت خواهد گرفت. به محض ثبت نام افراد در سامانه salamat.gov.ir اسامی برای ما می‌آید و با کم‌تر شدن ازدحام فعلی، نفرات بعدی را نوبت‌دهی خواهیم کرد و پیامک برایشان ارسال می‌شود. در حال حاضر عمده واکسنی که به دستمان رسیده و تزریق می‌کنیم برای ۷۰ سال به بالا و نوبت دوم است.
 
وی افزود: در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۱۲۵ هزار نفر در نوبت تزریق دُز دوم واکسن قرار دارند. عموما افرادی که تزریق دُز اولشان در اوایل اردیبهشت صورت گرفته است، تزریق دُز دوم هم به موقع انجام شده است و کسانی که در نیمه دوم اردیبشت تزریق واکسن داشتند احتمالا دُز دوم را با حدود ۵ روز تاخیر دریافت کردند. تقریبا اکثر افراد در نوبت تزریق دُز دوم از دریافت کنندگان واکسن سینوفارم هستند.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، تأکید کرد: ایمنی واکسن ۱۵ روز بعد از تزریق دُز دوم به حداکثر خود می‌رسد. از طرفی هنوز د رمورد اثربخشی واکسن‌ها اطلاعاتمان دقیق نیست؛ بنابراین باید تا زمانی که تعداد زیادی در کشور واکسینه شوند شیوه نامه‌های بهداشتی رعایت شود. کشور‌هایی هم که شیوه نامه‌ها را کاهش دادند زمانی بوده است که بالای ۵۰ درصد گروه هدف کشورشان را واکسینه کردند. به همین دلیل حتی پس از تزریق واکسن هم استفاده از ماسک و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بسیار مهم است.
 
وی در ادامه درباره مراکز و محل تزریق دوز اول و دوم نیز گفت: ممکن است محل تزریق دُز اول و دوم تغییر کند؛ زیرا ما واکسیناسیون را از مراکز کوچک‌تر به سمت مراکز تجمعی برده‌ایم. در چنین شرایطی واکسیناسیون دُز دوم می‌تواند در یک مرکز دیگر صورت گیرد، اما به شرط آنکه مرکز دوم هم تحت پوشش همان دانشگاه علوم پزشکی باشد که مرکز تزریق دُز اول بوده است؛ بنابراین به عنوان مثال اگر نوبت اول را در مرکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام دادند، نمی‌توانند دُز دوم را در مرکزی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام دهند؛ زیرا بانک اطلاعاتی هر دانشگاه در دست خودش است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
معرفی مسئول سازمان بسیج رسانه لرستان
توقیف ۱۱ دستگاه خودروی شوتی در تالش
پیام نماینده ولی‌فقیه در لرستان به مناسبت روز روحانیت و دفاع مقدس
خبر‌هایی از اطعام روزه داران در آشپزخانه های مهدوی
مس شهر بابک صدر نشین جدید لیگ یک فوتبال
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
گردشگری؛ پربازده‌ترین صنعت برای اقتصاد محلی است
مصاف داماش گیلان و مس کرمان در گام بیست و سوم
حل اختلاف تعدادی از کشاورزان ناصریه با ورود دادستان ریگان
عزم دولت برای پرداخت بدهی‌های خود به فعالان اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)