پخش زنده
امروز: -
معاون کل وزارت بهداشت از بستری ۷۲۰ بیمار مبتلا به کرونا در استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ایرج حریرچی در ارتباط زنده از استان سیستان و بلوچستان با شبکه خبر گفت: پیش از این به سبب فاصله گذاری اجتماعی متناسب با اقلیم این استان هیچ گاه میزان ابتلا در استان سیستان و بلوچستان به میانگینهای کشوری نرسید و همیشه کمتر از آن بود.
وی افزود: با ورود ویروس دلتا از جنوب و جنوب شرق کشور به سبب خاستگاه این ویروس و همچنین مشکلات پیش آمده در کشور افغانستان و افزایش مهاجرت از این کشور برای نخستین بار میزان ابتلا و بستری در این استان از میانگین کشوری پیشی گرفت.
معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با اقدامات مناسب سه دانشگاه علوم پزشکی فعال در استان سیستان و بلوچستان حدود ۲۰ درصد از تختهای بیمارستان استان به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.
دکتر حریرچی اضافه کرد: از آن جا که میزان ابتلا به کرونا در استان سیستان و بلوچستان کم بود ایمنی اکتسابی در این استان کمتر بوده و با توجه به سرعت شیوع ویروس دلتا در مقایسه با انواع قبلی الان برخی از شهرهای استان همچون زاهدان، زابل، خاش و ایرانشهر قرمز شده اند.
وی افزود: از افراد بانفوذ محلی، فرهنگی و مذهبی درخواست میکنیم تا مردم را به رعایت شیوه نامههای بهداشتی به منظور کاهش ابتلا و بستری تشویق کنند چرا که رعایت شیوه نامههای بهداشتی در این استان کمتر از سایر نقاط کشور است.
معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اقدامات مناسب دانشگاههای علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان گفت: با دستور وزیر بهداشت و نظر مساعد معاونت درمان این وزارتخانه تمام درخواستهای این استان به سرعت و حتی در روزهای تعطیل نیز تامین خواهد شد و دکتر شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی این موضوع را تایید کرده است.
حریرچی با قدردانی از علمای اهل سنت و شیعه در تشویق مردم به رعایت شیوه نامههای بهداشتی افزود: خوشبختانه میزان مرگ و میر در مقایسه با میزان ابتلا و بستری در این استان هنوز کمتر از میانگین کشوری است.
واکسیناسیون تنها راه مقابله با کرونا
معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسیناسیون و فاصله گذاری اجتماعی تنها راه مقابله با ویروس کروناست.
وی از مردم کشور به ویژه استان سیستان و بلوچستان و دیگر استانهای جنوبی خواست با رعایت فاصله گذاریهای اجتماعی تا زمان تزریق واکسن از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند.
حریرچی اضافه کرد: تاکنون دو واکسن ایرانی مجوز مصرف اضطراری دریافت کرده اند و در هفتههای آینده تعداد دیگری از واکسنهای تولید داخل نیز با کسب مجوز به تولید انبوه (ماهانه تا ۱۰ میلیون دز) در کشور دست خواهیم یافت.
وی با اشاره به تحریمهای ظالمانه و برخی انحصار طلبیها در واردات واکسنهای خارجی به کشور گفت: واکسنهای خارجی موجود در کشور محدود است، اما به زودی با استفاده از واکسنهای داخلی و تولید انبوه سرعت واکسیناسیون در کشور افزایش مییابد.
دکتر حریرچی افزود: گروه هدف قطعا تا پایان سال در کشور واکسینه میشوند، اما برای واکسیناسیون تمام شهروندان به بیش از صد و چند ده میلیون واکسن نیاز است.