• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۵۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸
سیاسی » عمومی

تاکید رئیس مجمع تشخیص مصلحت بر رفع فوری مشکلات معیشتی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر لزوم اقدام فوری دولت مستقر و دولت آینده برای رفع مشکلات معیشتی مردم به ویژه قشرهای ضعیف و محروم تاکید کرد و از برگزاری جلسه ای ویژه در این زمینه و ارائه پیشنهادهای اعضای مجمع به محضر مقام معظم رهبری خبر داد.

اکید رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر اقدام فوری برای رفع مشکلات معیشتی مردمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز مجمع که به دلیل شرایط کرونایی به صورت حضوری - مجازی برگزار شد، با تبریک و تهنیت حلول ماه ذی الحجه و اعیاد مبارکه این ماه عظیم الشأن به ویژه عید ولایت، این عید را از مواهب عِلوی برای همه بشریت دانست و اضافه کرد: از خدا می خواهیم که همه ما را از متمسکین به ولایت حضرت مولی الموحدین امیرالمومنین علی (ع) در همه ایام قرار دهد و در این ماه عزیز به ویژه در روز عرفه که گرچه عنوان عید ندارد اما حقیقتا عید است، به همه مسلمین توفیق و تسدید برای دعا به ویژه در حق یکدیگر عطا کند تا ان شاءالله به برکت این دعاهای مستجاب، همگی راهی به سوی سعادت، نجات و مراتب عالیه بیابیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه خطاب به حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای که در جلسه امروز مجمع به عنوان رئیس قوه قضاییه حضور داشت، انتصاب وی از سوی مقام معظم رهبری به این سمت را بار دیگر تبریک گفت و با آرزوی توفیق برای رئیس جدید دستگاه قضایی اظهار کرد: ایشان را سالهای طولانی است که به دیانت، فضل و اشراف به امور قوه قضاییه می شناسم.
 وی افزود: در اینجا شهادت می دهم در طول ایامی که در دستگاه قضایی حضور داشتم، هیچ کار مهم و دشواری نبود که از ایشان بخواهیم و با وجود همه سختی ها و وظایف گوناگونی که بر عهده داشتند، آن کار را نپذیرند. از خداوند متعال می خواهیم که به ایشان در انجام این وظیفه بسیار سنگین توفیق دهد و با شناخت از روحیات و شخصیت فرهیخته و فهیم ایشان مطمئنیم که ان شاءالله در این مسیر موفق خواهند بود.
آیت الله آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات معیشتی مردم اشاره و تاکید کرد: از دولت فعلی و دولت آتی می خواهیم که فکری عاجل برای کنترل تورم شدید و افسارگسیخته کنند و در راستای حل مشکلات معیشتی مردم به ویژه اقشار ضعیف و محروم، اقداماتی فوری انجام دهند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به آیات و روایات متعدد به ویژه توصیه امیرالمومنین علی (ع) خطاب به مالک اشتر مبنی بر لزوم رسیدگی به محرومان، این امر را از مهم ترین وظایف حکومت اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: امروز گذشته از یارانه نقدی، پرداخت های کلانی به صورت یارانه های پنهان خصوصا در بحث حاملهای انرژی پرداخت می شود که تقسیم آن بصورت عادلانه نیست.
وی گفت: البته ما توصیه به افزایش یارانه نقدی نمی کنیم زیرا این نوع  از یارانه منتهی به خلق پول و به تورم بیشتر می انجامد؛ و ما در هر حال معتقدیم در خصوص یارانه های پنهان که فراتر از یارانه های نقدی است و همچنین سایر مولفه های مربوط به معیشت مردم، باید فکری عاجل شود.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: گرچه بحثهای بنیادین و مبنایی نظیر اصلاح ساختار بودجه، بهبود نظام مالیاتی، تغییر نظام بانکی و ... بسیار مهم است اما هم از دولت فعلی و هم از دولت آینده مصراً و اکیداً می خواهیم که علاوه بر این بحثهای مبنایی، فکری عاجل برای امروز و فردای معیشت مردم به ویژه دهک های پایین جامعه کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام آمادگی مجمع برای انجام هر گونه کمکی در این مسیر، اظهار کرد: ان شاءالله در آینده نزدیک، جلسه ای ویژه برای بحث و بررسی و جمع آوری پیشنهادهای اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص کمک به رفع مشکلات معیشتی مردم به ویژه  برنامه های عاجل ، تشکیل خواهیم داد و ماحصل مباحث را خدمت مقام معظم رهبری تقدیم خواهیم کرد.
آیت الله آملی لاریجانی در پایان با اشاره به مشکلات مربوط به بیماری کرونا و موج پنجم شیوع آن ،  ضمن تشکر از همه کسانی که در این زمینه به خدمت رسانی مشغولند ، به ویژه کادر درمان ، بر تلاش و همکاری همه جانبه مردم و مسئولان برای مهار بیماری و تسریع در واکسیناسیون با اولویت استان های محروم همچون سیستان و بلوچستان تاکید کردند. 
بر اساس این گزارش همچنین ادامه مباحث مربوط به تدوین سیاست های کلی تامین اجتماعی در دستور کار امروز مجمع قرار داشت که بندهای دیگری از این سیاست ها به تصویب اعضای مجمع رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر‌ پاک شهدای جنگ تحمیلی سوم در ایران
انتشار فراخوان طراحی نقاشی دیواری ویژه مناطق در مشهد
آغاز ترمیم و تعریض جاده‌های بهمئی
برگزاری مراسم سالگرد روحانی شهید حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین افتخاری در فومن
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سیستان و بلوچستان
افزایش کم سابقه دمای هوا و گرمازدگی در جنوب فارس
کاشت برنج در درودزن مرودشت
تاکید مردم فارس بر تعهد به حفظ ذره‌ذره خاک میهن
آسمانی شدن فرزندِ غیرتمند نقده، شهید دریادار حسین دانا در آغوش خاک آرام گرفت
حرم شاهچراغ (ع)میزبان نشست جهاد تبیین
کشف بیش از ۲ تن شکر و برنج قاچاق در مراغه
واکنش های تند و گسترده نمایندگان کنگره آمریکا به طرح های ترامپ
داوود علیپوریان برترین بازیکن آسیا در ۳۰ سال گذشته
میزبانی شیراز از همایش بین المللی سلامت زنان
کشف و توقیف ۳۰ دستگاه ماینر از یک واحد صنعتی
شتاب‌بخشی به تغییر الگوی کشت در گلخانه‌های یزد با توسعه کشت قراردادی گیاهان دارویی
مردم ایلام همچنان در خط مقدم جبهه خیابان
آب آرام، مرگ پنهان؛ هشدار درباره افزایش غرق‌شدگی در سد‌های خاکی استان مرکزی
۲ هزار مزرعه در شبکه مزارع الگویی
قطعی برق ۱۳ هزار خانوار درپی طوفان در فرانسه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خاک عراق پایگاه ناامن سازی کشور‌های همسایه نمی‌شود
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست
تجاوز آمریکا به پادگانی در ایرانشهر؛ تدابیر ایران کمترین شهدا را بر جا گذاشت
شهادت ۷ نفر از کارکنان پایور و وظیفه ارتش در بمپور سیستان و بلوچستان
فردا؛ آغاز آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ تاکنون ۴۸۰ هزار نفر کارت گرفتند
برنامه قطعی برق در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد ۲۴ تیر ۱۴۰۵
حمله ارتش تروریستی آمریکا به چند نقطه در سیستان و بلوچستان
برگزاری هشتمین سالانه نقاشی و مجسمه‌های کوچک در البرز
شارژ کالابرگ تیر کد‌های ملی ۷، ۸ و ۹ از فردا
عزم ایرانیان برای مجازات عاملان مصمم‌تر شد
بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی
مدیریت مصرف برق، راهکار عبور از تابستان گرم
حملات شدید به پایگاه ارتش تروریست آمریکا در بحرین
هیچ‌گونه جدول خاموشی در تهران اعلام نشده است
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۲ نظر)
فعال شدن اهرم‌های قدرت مقاومت بخاطر خطای محاسباتی امریکا    (۱ نظر)
آماده شدن نخستین واحد‌های طرح مسکن سبحان قرچک  (۱ نظر)
اعمال خاموشی های بخش خانگی در استان اصفهان  (۱ نظر)
پزشکیان: لفاظی‌های ترامپ را در عمل جواب می‌دهیم  (۱ نظر)
انهدام رادار پاتریوت و کنترل هوایی ناوگان پنجم دریایی آمریکا  (۱ نظر)
پاسخ صنعت دفاعی به جنگ، ادامه پیشرفت است  (۱ نظر)
تعطیلی سفارت آمریکا در امارات  (۱ نظر)
آمریکا همچنان کوبا را تحریم می کند  (۱ نظر)
ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن ساختگی است  (۱ نظر)