همچنین ولادیمیر پوتین در مراسم افتتاح مسابقات بینالمللی نظامی مسکو که مقامات نظامی ۴۳ کشور جهان در آن حضور داشتند گفت: تقاضا برای خرید تسلیحات روسی در بازار جهانی روند صعودی دارد.
رئیس جمهوری روسیه افزود : سلاحهای روسی امروزه از امنیت بسیاری از کشورهای جهان به طور قابل اعتماد محافظت می کند. دو فروند کشتی جنگی ، چهار فروند زیردریایی شامل دو ناو موشکانداز هستهای روز دوشنبه در کارخانه های کشتی سازی روسیه تحویل نیروی دربایی روسیه می شوند.
رئیس جمهور روسیه خاطرنشان کرد : طرحهای نوین بهبود قابلیت های رزمی سلاح ها و تجهیزات امیدوار کننده در فدراسیون روسیه با موفقیت پیش می رود. وی سامانه موشکی مافوق صوت کینژال و هواپیمای بدون سرنشین دوربرد اوخوتنیک را از جمله دستاوردهای جدید کشورش در این حوزه برشمرد.
پوتین درپایان گفت: بسیاری از این سلاح ها، از نظر ویژگی های تاکتیکی و فنی، هیچ مشابهی در جهان ندارند و با توجه به برخی نمونه ها، می توان به طور قاطع گفت: آنها برای مدت طولانی مشابه نخواهند داشت. پوتین تاکید کرد: گزارش های ارائه شده به وضوح این را تأیید می کند.
هفتمین دوره مسابقات بینالمللی نظامی روسیه با عنوان «آرمی-۲۰۲۱» با حضور زبدهترین نظامیان ۴۳ کشور جهان از جمله ایران از امروز در پاتریوت پارک نظامی مسکو آغاز شد.
در مراسم افتتاحیه مسابقات، امیر سرتیپ شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و کاظم جلالی سفیر کشورمان در روسیه، مقامات بلندپایه دفاعی و نیز تیمهای شرکت کننده در این دوره از مسابقات حضور داشتند، اما همچون دورههای گذشته، هیچکدام از کشورهای غربی عضو ناتو و آمریکا نمایندهای به مسابقات اعزام نکردهاند.
پس از سخنان ولادیمیر پوتین، تیمهای شرکت کننده از مقابل جایگاه عبور کردند و هفتمین دوره مسابقات بینالمللی نظامی که ۱۵ روز ادامه خواهد یافت، بطور رسمی آغاز شد.
این رقابتها در ۳۴ رشته برگزار میشود و علاوه بر روسیه که میزبان اصلی مسابقات به شمار میرود، کشورهای ایران، چین، قزاقستان، قطر، صربستان، بلاروس، هند، الجزایر، ویتنام، ازبکستان و ارمنستان نیز میزبانی برخی رشتههای مسابقات را بر عهده دارند.
جمهوری اسلامی ایران با سه تیم در رشتههای «جهت یابی ناجا»، «تکاوران دریایی سپاه» و «تیراندازی تاکتیکی سپاه» با همراهی تیم فرهنگی ستادکل نیروهای مسلح، در مسابقات نظامی روسیه شرکت کرده است.
نخستین دوره مسابقات بین المللی نظامی در سال ۲۰۱۵ به میزبانی روسیه و قزاقستان برگزار شد.
ارتقاء سطح توان و آمادگی رزمی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از طریق بهره مندی از تجربیات و آموزههای حوزه آموزش در سایر کشورها، توسعه دیپلماسی دفاعی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای میزبان و شرکت کننده در مسابقات، از طریق رایزنی و تعاملات دوستانه و استفاده از ظرفیتهای درون سازمانی به منظور ارتقای آمادگی جسمانی در حوزه عملیاتی، از مهمترین دستاوردهای این مسابقات است. در حاشیه این مسابقات دو نمایشگاه فرهنگی و نظامی نیز بر پا خواهد بود.
در نمایشگاه فرهنگی مسابقات بینالمللی نظامی، ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان همچون دورههای پیشین، با برپایی غرفهای بزرگ و عرضه آثار تاریخی، فرهنگی، مذهبی، صنایع دستی و هنری، حضوری فعال دارد.
در نمایشگاه دستاوردهای نظامی نیز روسیه و کشورهای شرکت کننده در مسابقات، تازهترین فناوریهای دفاعی در حوزههای زمینی، دریایی، هوایی، هوافضا و جنگ الکترونیک به نمایش گذاشتهاند.