• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۶۱۸۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۶
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

مواریث فرهنگی با حل مشکلات مردم تعارض ندارد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: مواریث فرهنگی تمدن و افتخار پدران ماست و توجه به میراث فرهنگی با حل مشکلات مردم در تعارض نیست.

مواریث فرهنگی با حل مشکلات مردم تعارض نداردبه‌گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی؛ آقای مهندس سید عزت‌الله ضرغامی امروز شنبه یکم آبان ۱۴۰۰ در آیین افتتاح موزه خودرو‌های تاریخی ایران که به همت بنیاد مستضعفان در جاده مخصوص تهران - کرج راه‌اندازی شده است، با اشاره به اینکه برگزاری موزه خودرو‌های تاریخی اقدامی جالب، عالمانه و هنرمندانه است، اضافه کرد: در کنار تمام اقدامات خوبی که بنیاد انجام داده، برگزاری این نمایشگاه هم کار بسیار خوب و فرهنگی است. 
 
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به خودرو‌های دارای پلاک تاریخی گفت: برای خودرو‌های مردم که متقاضی دریافت پلاک تاریخی هستند سازوکاری تعریف می‌کنیم که درخواست‌شان اجابت شود.
 
او ادامه داد: من تأسف می‌خورم که وقتی می‌خواهیم به حل مشکلات مردم فکر کنیم، در کنار حفظ همه ارزش‌ها، میراث‌فرهنگی، تقویت و صیانت از آن‌ها عده‌ای به دوقطبی‌سازی عادت کرده‌اند و فکر می‌کنند منافع مردم در تعارض با میراث‌فرهنگی است. ان‌شاء‌الله من این موضوع را حل خواهم کرد. یکی از جا‌هایی که باید زیر میز زد و یک سری از تفکرات را عوض کرد و با تمام قوت میراث‌فرهنگی را حفظ کرد و در عین حال مردم هم جایگاه‌شان حفظ شود همینجاست. برخی‌ها که دایه دلسوزتر از مادر هستند ممکن است جیغ بنفش بکشند، اما مهم نیست. مهم این است که ببینیم این کار‌ها چقدر به نفع مردم است.
 
آقای مهندس ضرغامی تصریح کرد: وقتی ما کاخ شاهان را نشان می‌دهیم، بخشی از این آثار، معماری ایرانیان است و نشان دهنده تمدن ماست و باید به خوبی نشان داده شود. اما در عین حال می‌توان هم‌زمان زندگی غیرمردمی شاهان را با صراحت نقد کرد. امروز جنگ روایت‌هاست. 
 
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: در همین موزه خودرو‌های تاریخی، این خودرو‌ها متعلق به مردم در آن دوران نبود، بلکه در اختیار خاندان سلطنت بود. از پول ملت خریداری می‌شد و امتیاز‌های بزرگی از ایران در ازای این خودرو‌ها گرفته می‌شد. 
 
آقای مهندس ضرغامی ادامه داد: امروز بنیاد مستضعفان موزه‌ای را راه‌اندازی کرده است که ارزشمند است. این خودرو‌ها به لحاظ تاریخ صنعت اهمیت دارد. طراحی سالن و موزه نیز بسیار خوب انجام شده و ورودی خوبی نیز دارد، بی‌تردید با توجه به اقدامات خوبی که در این نمایشگاه انجام شده است، این موزه مورد توجه گردشگران خارجی که به تهران سفر خواهند کرد قرار می‌گیرد. 
 
او در پایان صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: من از مهندس فتاح درخواست دارم که این گونه کار‌ها ادامه داشته باشد. راهبرد وزارت میراث‌فرهنگی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، دولتی و عمومی برای حفظ، مرمت و حتی مدیریت موزه‌ها و ابنیه تاریخی است. 
 
در حاشیه افتتاح این موزه وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و رئیس بنیاد مستضعفان به همراه تعدادی از مدیران دو دستگاه از بخش‌های مختلف این موزه بازدید کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید اعتبار ۳ مرحله از طرح رفع سوء تغذیه کودکان در گیلان
افزایش تأمین مالی زنجیره تولید در کشور
صدور یک هزار و ۵۰۰ کارت سوخت به صورت آنی در خوزستان
خواجه نصیر، فیلسوف و حکیم تراز اول ایران
دیدار با خانواده شهید مردمی اغتشاشات اخیر پایتخت
انتخاب بهارستان بعنوان پایلوت ساماندهی و بازیافت نخاله‌های ساختمانی در استان تهران
تامین اعتبار نیم‌همتی برای تحقق هفت عنوان برنامه قرآنی
مشارکت در اکتساب فناوری حوزه مواد ضدخوردگی نانوساختار
باد میهمان ساعات آینده آسمان اصفهان است
بررسی مسائل صنفی مهندسان ساختمان گلستان همزمان با روز مهندس
واکنش‌ها به اظهارات سفیر آمریکا درباره سرزمین موعود
هشدار درباره خطر نابودی میراث میلیون‌ساله هیرکانی در نبود تجهیزات
برپایی سفره افطاری در مسجد روستای رشنو شهرستان رومشکان
روایتی از سفره‌های ساده افطاری
خداییان: پرونده‌های تخلفات اداری باید ظرف ۳ ماه رسیدگی شوند
برگزاری محافل روزانه جزءخوانی قرآن در مجموعه انتظامی استان
تجارت ایران با اتحادیه اروپا به ۳ میلیارد و ۷۱۷ میلیون یورو رسید
تخفیف ۳۰ درصدی تأسیسات گردشگری ایلام
بررسی مشکلات متقاضیان مسکن کوی پرواز شهر همدان
نوروز بدون معطلی در ایستگاه‌های ریلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)