• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۴۹۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سردار قاآنی: به نابودی رژیم صهیونیستی سرعت داده می‌شود

فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه از کسانی که علیه رژیم صهیونیستی مبارزه می‌کنند پشتیبانی می‌کنیم، تصریح کرد: به نابودی رژیم صهیونیستی سرعت داده می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه در مراسم نخستین سالگرد بزرگداشت عروج سردار سید محمد حجازی که در تالار وزارت کشور برگزار شد، گفت: در ماه مبارک رمضان، شب جمعه، اولین سالگرد یکی از شهدای برجسته نظام اسلامی که در همه دوران شکل‌گیری این نظام جز جلوداران بوده و در همه صحنه‌ها حضور داشته، شهید والا مقام سید محمد حجازی دور هم جمع شده‌ایم.

وی افزود: اگرچه تابلوی برگزاری این مراسم به نام شهید حجازی است اما بدون تردید برگزاری چنین جلساتی، یاد و گرامیداشت همه شهدای عالی‌مقامی است که برای حرکت الهی انقلاب اسلامی جان خود را فدا کرده‌اند.
سردار قآآنی گفت: : ما پرچم را به نام شهید حجازی بالا برده‌ایم اما وقتی این همایشها برگزار می‌شود به یاد همه شهداست؛ چه شهدای برجسته و قهرمان ما همچون حاج قاسم سلیمانی، احمد کاظمی، حسین خرازی، عبدالله میثمی که همگی جزو رفقا، همسنگران و همراهان شهید حجازی بودند و چه شهدای بزرگواری که هر کدام سردار خانه، شهر و قوم خود هستند.
وی با بیان اینکه این یادبودها، گرامیداشت یاد همه شهداست، افزود: امروز در رأس این یادها شهدای مقاومت قرار دارد. شهدای درون قلب مقاومت یعنی ایران اسلامی گرفته تا ماورای مرزها به ویژه در فلسطین قهرمان، یک بار دیگر نشان دادند که اسلام زنده است، ارزش‌های اسلامی و فلسطین زنده است و نام شهدا همچنان استمرار دارد.
سردار قاآنی گفت: بنابراین در این جلسات حق بر این است تا در حد استطاعت وقت از ارزش‌هایی که در درون این شهدا بوده و آنها را به این مقام رسانده یاد کنیم چرا که ما در میان میدان مبارزه هستیم و ایران اسلامی در صحنه مبارزه علیه استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌المللی جلودار است.
وی افزود: ما که جلودار هستیم، با پیروی از شهدای عالی مقاوم و روش آنها، باید این راه پر عزت را استمرار دهیم و پیشتازی را ادامه بدهیم.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت: امام خمینی (ره) می‌فرمایند؛ شهادت هنر مردان خداست و همچنین جای دیگری ایشان نکته‌ای بیان کرده‌اند که در وجود شهدای زیادی از جمله شهید حجازی به قدر زیادی متجلی شده است و فرموده‌اند که هنرمند آن است که بدون هیاهوهای سیاسی و خودنمایی‌های شیطانی و تنها برای خدا به جهاد برخیزید و خود را فدای هدف کند، نه هوی؛ این هنر مردان خداست.
سردار قاآنی با تاکید بر اینکه شهید حجازی برجستگی‌های زیادی در زندگی داشت، افزود: یک بُعد ارزشی زندگی شهید حجازی که این مرد را اینقدر بزرگ کرد عمل به همین فرموده امام خمینی (ره) بود.
وی گفت: شهید حجازی انسانی تکلیف‌مدار، پرتلاش، معقول و باتدبیر بود؛ همانطور که رهبر انقلاب درباره شهید حجازی در پیام خود فرمودند؛ عمر سراپا مجاهدت، فکری پویا، دلی سرشار از ایمان راستین و آکنده از انگیزه و عزم راست و نیرویی یک سره در خدمت اسلام و انقلاب، خلاصه‌ای از شخصیت این مجاهد فی سبیل‌الله است. همچنان رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مرد، مرد میدان کار و تلاش خالصانه بود و در همه صحنه‌های مورد نیاز، تکلیف‌مدارانه و بدون هیاهو حاضر می‌شد.
فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: شهید حجازی مراتب مختلف مسئولیتی را در سپاه طی کرده بود، اما همانطور که رهبر انقلاب در پیام خود فرمودند؛ او در مسئولیت‌های بزرگ و اثرگذار در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت کرده و در همه آنها سربلند و موفق بوده است. این حرف مقام معظم رهبری است که در آن اقراری وجود ندارد.
سردار قاآنی گفت: شهید حجازی در عین حالی که در مسئولیت‌های بزرگ انجام وظیفه کرده است اما می‌بینیم حتی در اوج مسئولیت‌های بزرگ، هر جا نیاز بوده در عناوین پایین‌تری از عناوین بزرگ خود، با نهایت جدیت و تلاش و با تدبیر و برنامه‌رزی می‌ایستد و کار می‌کند.
وی با اشاره به اینکه بخش پایانی و مخلصانه عمر شهید حجازی حتماً یکی از مراتب رسیدن او به شهادت بوده است، گفت: او در عین حال که جانشین فرمانده کل سپاه بود وقتی لازم شد و ضرورت پیدا کرد به عنوان جانشین فرمانده نیروی قدس ایستاد و با همت و جدیت بسیاری کار کرد. این اخلاص و توجه به تکلیف جز شاخص‌هایی است که اگر می‌خواهیم ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم و این مسیر را طی کنیم باید آنها را بشناسیم و در خود ایجاد کنیم.
فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: مردم ایران خوب می‌دانند شهید حجازی جز برجسته‌ترین مردان مقاومت این کشور است و از پیش از انقلاب مقاومت را شروع کرد و زندان و تهدید و خطر نتوانست او را از راه ارزشمندی که بنا داشت طی کند بازبدارد.
قاآنی گفت: به یاد دارم در اولین بمباران‌های شیمیایی در خیبر، شهید حجازی چطور میدان‌دار بود و جبهه را اداره می‌کرد و بعد از آن در مراحل بعدی و ابعاد مختلفی مسئولیت‌های حساسی بر عهده داشت. به ویژه دوره‌ای حدوداً ده ساله فرمانده نیروی مقاومت بود. ما کمتر کسی را داریم که چنین عناوین و مراحل مقاومتی را طی کرده باشد.
وی افزود:: شهید حجازی وقتی به مقاومت بین‌الملل آمد در حمایت از رزمندگانی که در خط مقاومت مبارزه با صهیونیسم تلاش می‌کنند به زیبایی و با تدبیر و برنامه‌ریزی عمیقی درخشید؛ آنچنان که سید جبهه مقاومت سید حسن نصرالله ایشان را جز دوستان باتدبیر در برنامه‌ریزی برای حمایت و پشتیبانی مقاومت برشمرد و او را مردی متفکر و کارآمد تلقی کرد.
فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: این شهدای عالی‌مقام با عمل خود، با تلاش فراگیر و با رفتاری که داشتند علاوه بر اینکه معلم مکتب شهادت بودند استاد دانشگاه شهیدپروری نیز بوده و هستند. یکی از هنرهای بزرگ شهید حجازی این بود که انسان‌های زمینه‌داری که روحیه مقاومت در وجودشان بود را به خوبی شناسایی می‌کرد و زمینه‌های رشد و تعالی آنها را فراهم می‌آورد.
وی گفت: لبنان قهرمان را ببینید، روزی که خرمشهر در سال ۶۱ را آزاد کردیم رژیم جنایتکار صهیونیست از جنوب لبنان وارد شد و در مرکز و بیروت و هر جا که خواست جنایت کرد و کمتر از انگشتان یک دست ابزار نظامی اصلی آن آسیب دید در حالی که در همین مرحله از جنگ حدود سه‌هزار انسان را کشت. امروز متاسفانه این جنایت بزرگ در حافظه تاریخی دیگر جنایتکارانی که از این رژیم حمایت می‌کنند به فراموشی سپرده شده است.
فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: لبنان روزی چنین شرایطی داشته اما امروز قهرمانان عرصه مقاومت در لبنان به پیشتازی سید حسن نصرالله چنان سلطه بر این میدان و منطقه پیدا کرده‌اند که رژیمی که ادعای نیل تا فرات را داشته در روی زمین دیوارهای بیش از شش متر بتنی می‌کشد که کسی داخل این رژیم نفوذ نکند و در برخی نقاط تا سی متر ستون‌های فولادی در درون زمین فرو می‌کند که کسی از روی زمین به آنها نفوذ نکند. یک چنین وضعی به سر این رژیم جنایتکار آمده است
فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه جوانان فلسطینی در عملیات‌های اخیر نشان دادند که مقاومت در فلسطین زنده است، گفت: از هر گروه مبارزی علیه رژیم صهیونیستی در دنیا پشتیبانی می‌کنیم.
وی ادامه داد: هرکجا تشخیص بدهیم، برخورد جدی با صهیونیست‌ها خواهیم کرد، آن‌ها کوچک‌تر از آن هستند که با ما هماوردی کنند

در مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران از کتاب سردار سربلند که بخشهایی از زندگی و خاطرات سردار  محمد حجازی را در بر گرفته رونمایی شد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

نخستین سالگرد شهادت سردار سرلشگر شهید حاج سید محمد حجازی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سردار قاآنی گفت: هرکجا تشخیص بدهیم، برخورد جدی با صهیونیست‌ها خواهیم کرد، آن‌ها کوچک‌ تر از آن هستند که با ما هماوردی کنند
نظر شما
آخرین اخبار
شنیده شدن صدای انفجار در تبریز
افشاگری معاریو از برنامه صهیونیست‌ها برای تخریب ساختمان‌ها در جنوب لبنان
شنیده شدن صدای چند انفجار در بندر ماهشهر و بندر امام خمینی
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
انفجارهای شدید در بحرین، کویت و شمال عراق
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
سیل و رانش زمین مرگبار در هند
اسکالونی: تلاش کردیم، اما اسپانیا بهتر بود؛ قدردان بازیکنانم هستم
دلافوئنته: بازیکنانم مایه افتخار اسپانیا هستند
حماس قهرمانی اسپانیا را تبریک گفت
رودری برنده توپ طلای جام جهانی ۲۰۲۶ شد
جام جهانی ۲۰۲۶؛ بیشترین جوایز فردی به بازیکنان اسپانیا رسید
حمله روسیه به یک کشتی باری در اوکراین
جام جهانی ۲۰۲۶؛ امباپه آقای گل جام جهانی ۲۰۲۶ شد
تورس بهترین بازیکن فینال جام جهانی ۲۰۲۶ شد
آمار جدید از موارد نقض توافق آتش بس در نوار غزه
با گسترش حمله به ایران، پایگاه‌های آمریکا را می زنیم
اذعان سناتور آمریکایی به ناتوانی در تضعیف توان نظامی ایران
برخورد مرگبار موتورسیکلت با اتوبوس در لیسار تالش
وحشت از شناسایی و حذف فرماندهان نیروی دریایی آمریکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله دشمن آمریکایی به مناطقی از هرمزگان، ۲۸ تیر ۱۴۰۵
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی
در حمله به ایران شکست خوردیم
برتری پرگل انگلیس مقابل فرانسه و ایستادن در جایگاه سوم
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۹ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
تغییر راهبرد ایران در تنگه هرمز؛ نظارت ایران بیشتر می‌شود
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم
بیانیه یک سویه اعراب خلیج فارس و اروپا درباره تنگه هرمز
موافقت دولت ترامپ با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
برنامه ۵۰ میلیون دلاری صهیونیست‌ها برای تغییر افکارعمومی آمریکا
با کاهش مصرف برق، پشتیبان هموطنان جنوب کشور باشیم
اجرای طرح کارور‌ها در ۲۹ استان آغاز شده است
تکیه جوزف عون به ترامپ
تاکید وزیر نیرو بر ادامه خدمت‌رسانی پایدار و بی‌وقفه به مردم هرمزگان
فینال جام جهانی ۲۰۲۶: قهرمانی اسپانیا پس از ۱۶ سال
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
با ادامه حملات آمریکا، تهاجم سنگین ایران آغاز خواهد شد  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۶ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیک‌تر می‌کنند  (۱ نظر)
حمله غافلگیرانه سپاه به مرکز فرماندهی عملیات دشمن در سوریه  (۱ نظر)
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان  (۱ نظر)
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز  (۱ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سردار موسوی: شلیک‌ها تا بازگشت آرامش به ایران ادامه دارد  (۱ نظر)
جنایت آمریکایی در هرمزگان  (۱ نظر)
اعتراف آمریکا به جنایت در حمله به برج مراقبت دریایی چابهار  (۱ نظر)