پخش زنده
امروز: -
استاندار هرمزگان در جلسه فوقالعاده شورای اداری هرمزگان گفت: جلسات این شورا در مجموع بیش از ۸۹۰ مصوبه داشته است که تاکنون ۳۸۷ مصوبه آن اجرایی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، صبح امروز به ریاست مهندس دوستی استاندار هرمزگان، آخرین جلسه فوقالعاده شورای اداری استان هرمزگان برای بررسی مسائل معطل مانده مردم بندرعباس و بررسی میزان پیشرفت پروژههای عمرانی مرکز استان برگزار شد.
استاندار هرمزگان در بخش اول این جلسه با بیان اینکه جلسات شورای اداری استان بیش از ۸۹۰ مصوبه داشته است، گفت: تاکنون ۳۷۸ مصوبه از مجموع مصوبات، اجرایی شده که ۴۱ درصد طرحها نیز همچنان مهلت اجرا دارند و تنها ۱۵ درصد با تاخیر روبرو شده اند.
مهندس دوستی در بررسی طرحهای مرمت و بازسازی آثار تاریخی شهرستان بندرعباس، با تاکید بر لزوم تدوین طرح جامع برای احیای آثار باستانی استان از تامین اعتبارات لازم برای آماده کردن این طرح و مرمت اضطراری قلعه تاریخی فین خبرداد و افزود: در طرح جامع تعریف پیوست اقتصادی و توجه به اقتصاد خرد محلی مهم است و قلعه فین بعنوان پایلوت اجرای طرح جامع تعیین میشود.
وی مدل هزینهای طرح جامع را مشارکت ۵۰ درصدی وزارت میراثفرهنگی عنوان کرد و دستورداد: برای تحقق این هدف لازم است اداره کل میراث فرهنگی استان بر زمینهای پیرامونی اماکن تاریخی برای ساخت کمپهای گردشگری تمرکز کند.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، با اشاره به اهمیت افزایش دسترسی کودکان و نوجوانان به محتوای مناسب گفت: راهاندازی کتابخانهها و تماشاخانههای سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جزو اولویتهای استان است و اتوبوس موردنیاز این طرح و منابع، تجهیز و بروزرسانی کتابخانه سیار و مرکز سیار بخش فین نیز تامین میشود.
مهدی دوستی، در بررسی طرحهای نوسازی مدارس و آموزش و پرورش بر پیگیری تحقق قول مساعدت وزیر آموزش و پرورش درخصوص جبران کمبود فضای آموزشی شهرک پیامبراعظم (ص) تاکید کرد و گفت: بمنظور ارتقاء بهره وری و حذف سرویس دانش آموزان از سبد هزینه خانوار میبایست در طرحهای آمایش، مدارس در مسیر خطوط حمل و نقل عمومی جانمایی شوند.
بیشتر بخوانید: سیاست دبیرخانه شورایعالی، اصلاح قوانین مناطق آزاد است
وی با بیان اینکه برای اجرای طرح هوشمندسازی مدارس، باید انتخاب مدرسهای با درصد قبولی بالا در محلات حاشیهای و کم برخوردار را در اولویت قرار داد، افزود: توسعه آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش، رغبت دختران برای تحصیل در رشته طراحی و دوخت را افزایش داده و این فرهنگ که بانوان تحصیلکرده میتوانند همزمان نقش مادری خود را بیش از پیش حفظ کنند ارزشمند است و باید تجهیزات کافی و روزآمد مانند برش لیزری که حدود ۲۰ درصد مصرف پارچه را در این حرفه کاهش میدهد برای آشنایی و کار دانش آموزان استان تهیه شود.
رئیس شورای اداری استان هرمزگان، در بررسی طرحهای بهداشت و درمان نیز بر تکمیل طرحهای بیمارستانی بندرعباس و اعلام آمار آمبولانسهای نیازمند تعمیر و نوسازی تاکید کرد و افزود: برای رفاه مردم، زیرساختهای آزمایش ازدواج و اعتیاد باید در تمام مناطق وجود داشته باشد و درخصوص شبانهروزی کردن برخی از مراکز بهداشتی و درمانی بخشها نیز برآورد برای تامین منابع انسانی انجام شود.
استاندار هرمزگان، در بررسی تصمیمات معطل مانده بخش فرهنگ و ارشاد نیز با اشاره به اهمیت تقویت زیرساختهای فرهنگی در روستاها، بر تعیین تکلیف و ساماندهی مراکز فرهنگی روستایی تاکید کرد و دستوراتی برای ساماندهی طرح گردشگری آبگرم مغویه، تعیین تکلیف روستاهای مرزی در سامانه مبادلات مرزی، زیرسازی و آسفالت جاده درون روستایی سرخا، رفع مشکل آنتندهی تلفن همراه بخشهای مرکزی، فین، شمیل و سایت برتمب، تکمیل طرحهای ورزشی و نوسازی مدارس و تاسیس آزمایشگاه مرکزی برای استفاده همه دانشآموزان در بخش تخت صادر کرد.