پخش زنده
امروز: -
هفته وحدت نماد اتحاد و یکپارچگی مسلمانان در سایه قرآن کریم و سنت و سیره رسول اکرم (ص) است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، فاصله روز ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول به ابتکار امام خمینی (ره)، به مناسبت میلاد پیامبر اسلام (ص) هفته وحدت نامگذاری شده است که نماد اتحاد و یکپارچگی مسلمانان در سایه قرآن کریم و سنت و سیره رسول اکرم (ص) است.
مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی هر ساله در هفتهٔ وحدت، اقدام به برگزاری کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی میکند.
هفته وحدت در ایران و بسیاری از کشورهای اسلامی با برگزاری برنامههای مختلفی برگزار میشود.
به اعتقاد اکثریت اهل سنت ۱۲ ربیع الاول و به نظر اکثریت اهل شیعه ۱۷ ربیع الاول روز میلاد پیامبر اسلام (ص) است؛ این اختلاف سبب شد تا امام خمینی (ره) با نامگذاری این ایام به نام هفته وحدت هم به نظر دو مذهب بزرگ اسلام احترام گذاشته و هم بر لزوم وحدت بیش از پیش جهان اسلام صحه گذارند.
مسلمانان در تاریخ پرفراز و نشیب اسلام، بارها شاهد تلاش دشمنان قسم خورده برای برهم زدن وحدت اسلامی بوده اند.
دشمنان اسلام بارها با حربههای گوناگون سعی در از بین بردن دین و اندیشههای ناب محمدی (ص) از پهنه جهان هستی داشته اند که میتوان دلیل ناکامی آنها را وحدت و بصیرت مسلمانان دانست. از این رو هرگاه دشمنان توانسته اند در این وحدت خللی وارد کرده و یا با فتنه انگیزی طیفی از مسلمانان را از بصیرت بر امور و فهم حقیقت بازدارند زندگی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مسلمانان دستخوش ناملایمات بسیاری شده است.
امام خمینی (ره)، بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، همواره برای تحقق وحدت اسلامی در جامعه تلاش میکردند که یکی از آثار و برکات وحدت اسلامی پیروزی انقلاب اسلامی ایران این است که مردم با صرف فعل خواستن و دست در دست یکدیگر توانستند دست طاغوتیان و کشورهای سلطه گر را از کشورمان ایران کوتاه کنند.
هم اکنون نیز نتیجه این وحدت و همدلی، الگو قرارگرفتن انقلاب ما و ایستادگی مردم کشورهای مختلف در برابر سطله و ستم مستکبران است.