• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۹۴۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۹
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

رونمایی از دستگاه نیمه صنعتی نمونه‌گیری افقی درون چاه

دستگاه نیمه صنعتی نمونه گیری افقی درون چاه در حضور معاون وزیر نفت و سرپرست دانشگاه صنعتی شریف رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در پایان نشست مشترک امروز(چهارشنبه) معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران و سرپرست دانشگاه صنعتی شریف و برخی از مدیران، استادان و فناوران دانشگاه صنعتی شریف از دستگاه نیمه صنعتی نمونه گیری افقی درون چاه رونمایی شد.

 رونمایی از دستگاه نیمه صنعتی نمونه‌گیری افقی درون چاه *
سرپرست دانشگاه صنعتی شریف در این نشست به اولین دوره جذب دانشجویان رشته نفت در دانشگاه شریف اشاره کرد و افزود: در سال ۷۹ اولین دوره دانشجویان رشته نفت را جذب کردیم و پس از سال‌ها امروز دانشجویان این رشته در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری از این دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند و در حوزه صنعت نفت یا به‌عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه‌ها مشغول فعالیت هستند.
سید عباس موسوی با تاکید بر پیشرو بودن دانشگاه صنعتی شریف در صنعت نفت کشور افزود: در این برهه از زمان باید مسئولین کشور بخش عمده ظرفیت خود را برای صنعت نفت فعال کنند، تا زمینه‌ای فراهم شود که با حمایت دولت از این صنعت، سایر صنایع کشور نیز متنعم شوند و در راستای رفع نیاز‌های کشور فعالیت خود را گسترش دهند.
سرپرست دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به طرح موضوع راهیان پیشرفت در دانشگاه‌ها گفت: به کمک این برنامه و بازدید و آشنایی نزدیک استادان و دانشجویان دانشگاه از صنعت نفت، می‌توان از ظرفیت بالقوه دانشگاه بهره برد و با ایجاد حس امیدواری از مهاجرت نخبگان جلوگیری کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه طی سخنانی در خصوص ورود دانشگاه به عرصه نسل چهارم گفت: طی سال‌های گذشته از دانشگاه مبتنی بر آموزش و پژوهش گذر کردیم و نسل دانشگاه فناور و کارآفرین را پشت سر گذاشتیم و امروز با نسل چهارم دانشگاه و ورود به فضای نوآوری مواجه شده‌ایم.
وی افزود: در حال حاضر ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه‌های مختلف در اکوسیستم نوآوری با محوریت دانشگاه در ناحیه نوآوری در حال فعالیت هستند.
حدادپور از خلاء نیروی انسانی در آینده‌ای نزدیک در کشور خبر داد و آن را تلنگری دانست و افزود: باید از هم اکنون به فکر جذب و نگهداشت سرمایه‌های انسانی خود باشیم و تدبیری برای آن اتخاذ کنیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در ادامه گفت: با کمک استادان پروژه‌هایی که امکان تبدیل به محصول هستند را تعریف کرده‌ایم و تاکنون بیش از ۱۴۰ طرح ارسال شده و پس از صدور احکام برای کمیته داوری و ارزیابی، کار بررسی طرح‌ها آغاز شده است که طرح‌های واجد شرایط، شناسایی می‌شوند. در مجموع ۱۱۷ نفر از استادان در این طرح شرکت کردند که مشارکت ۲۶ درصدی را به همراه داشت و در نهایت ۱۴ طرح منتخب توسعه فناوری و محصولات دانش‌بنیان توسط تیم‌های دانشگاهی تعریف و اجرایی می‌شود.

محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران طی سخنانی گفت: باید با تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه با عزمی جدی به حل مسائل جامعه اهتمام ورزیم. این الگوی بین‌المللی در تمام دنیا صادق است، کشور‌هایی پیشرفت کرده‌اند که دانشگاهی سرآمد دارند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دانشگاه زیرساخت توسعه و پیشرفت کشور را فراهم می‌کند و دانشجویان هم به عنوان سرمایه ملی، مقدرات آینده کشور را رقم می‌زنند.
معاون وزیر نفت در ادامه با تاکید بر اینکه باید چالش‌های موجود در کشور را تبدیل به فرصت‌های فناورانه کنیم افزود: موضوع اقتصاد مقاومتی، یعنی توانمندی کشور برای اداره صنعت و جلوگیری از زمین‌گیر شدن جامعه در مواجهه با تحریم‌ها است.
مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به موفقیت کشور در فاز ۱۵ پارس جنوبی برای اولین بار در دنیا گفت: امروز همه جهان به قدرت انقلاب اسلامی واقف شده‌اند و ما اقتدار علمی‌مان را در عمل به اثبات رساندیم.
خجسته مهر در خصوص کاربرد هوش مصنوعی در اکتشاف نفت و گاز توضیح داد و افزود: سند هوش مصنوعی را در موضوع نفت نهایی کرده‌ایم و قرار است با این اقدام بزرگ ۱۵ میدان نفتی پارس جنوبی را دیجیتال کرده و به کمک هوش مصنوعی به تولید انبوه برسیم.

جمشیدی رئیس دانشکده شیمی و نفت، دکتر عباس‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه و دبیر علمی همایش بین‌المللی انرژی و دکتر قائم مقامی عضو هیئت علمی دانشگاه شریف طی سخنانی موضوعات و محور‌های همکاری دانشگاه پیرامون پژوهش‌های نفتی را با معاون وزیر نفت در میان گذاشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)