• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۳۳۱۰
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۳
قم » اجتماعی

شعب بانک‌های متخلف در قم تعطیل می‌شود

استاندار قم با بیان اینکه بانک‌های خصوصی باید حداقل ۵۰ درصد از منابع را صرف توسعه استان نمایند گفت: بانک‌هایی که دستور العمل‌های بانک مرکزی را اجرا نکنند شعب آنان در قم قطعا تعطیل خواهد شد.

شعب بانک‌های متخلف در قم تعطیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، استاندار قم در جلسه با هیئت رئیسه خانه احزاب و دبیران احزاب و گروه های سیاسی استان قم با تاکید بر ضرورت شایسته سالاری در کشور گفت: باید بر اساس تجربیات ۴۵ ساله و چارچوب منطقی نیرو‌های با شایستگی و لیاقت را در مناسب مختلف استفاده کنیم.

سیدمحمد آقامیری با اشاره به اینکه بنده با برنامه ویژه‌ای وارد استان قم شدم گفت: متاسفانه از زمان ورود من به قم عده‌ای بدون تقوا به تخریب کارها و چهره من اقدام کردند.

وی نگاه اخلاق مدارانه در استان را ضروری دانست و افزود: مردم داری و توجه به مردم مهمترین محور کار‌های دولت هستند و رضایت مردم مهمترین رکن اقدامات دولت است.

استاندار قم خدمت کردن به مردم و کار جهادی را از مهمترین جنبه‌های اقدامات خود دانست و گفت: جهاد فرهنگی و جهاد خدمت از اولویت‌های اقدامات در استان قم است.

وی بر پیگیری مشکلات مردم مناطق مختلف استان را ضروری دانست و افزود: حضور در شهرستان ها، روستا‌ها و مناطق مختلف استان با هدف رفع مشکلات آنان صورت می‌گیرد.

آقامیری با تاکید بر اینکه باید به شعار‌های ابتدای انقلاب مانند خدمت به مردم و مناطق محروم برگردیم گفت: امروز وضعیت مردم نسبت به ۴۵ سال گذشته بهتر شده و رفاه مردم افزایش یافته است و عیب آن ایجاد فاصله طبقاتی است و عده‌ای زیر چرخ‌های توسعه آسیب دیده اند.

وی گفت: با پیگیری و جهاد خدمت مشکلات چندین دهه‌ای را در مناطق روستایی را در ۴۵ روز حل کرده ایم و مشکلاتی که مردم را در سالیان زیادی آزار می‌داد با حضور در مناطق مختلف برای حل آن تصمیم گیری شده است.

استاندار با تاکید بر اجرای جهاد فرهنگی در قم گفت: کل شهر قم حرم است و کل سیما و منظر شهر قم باید مذهبی باشد و المان‌های شهر باید مذهبی باشد و باید از المان‌های غربی فاصله گرفت.

وی ادامه داد: ما نسبت به پارسال هزینه راهیان نور را از یک و نیم میلیارد به ۱۵ میلیارد تومان افزایش یافته و زمینه حضور جوانان و نوجوانان در راهیان نور چند برابر شده است.

آقامیری با بیان اینکه ما مراقبت میکنیم که ویژه خواری در استان صورت نگیرد گفت: بانک‌ها ۲۶ هزار میلیارد تومان را از مردم گرفته اند و ۶ هزار میلیارد تسهیلات داده اند و ۲۰ هزار میلیارد تومان را از استان خارج کرده اند درحالی که بانک‌های خصوصی باید حداقل ۵۰ درصد از منابع را صرف توسعه استان نمایند.

وی گفت:بانک‌هایی که دستور العمل‌های بانک مرکزی را اجرا نکنند شعب آنان در قم قطعا تعطیل خواهد شد و با وزیر صحبت کردیم و حق مردم را از بانک‌ها خواهیم گرفت.

آقامیری در خصوص مبارزه با تبعیض و بی عدالتی گفت: ما در این زمینه هیچ خط قرمزی در مورد فساد نداریم و هر مدیری مرتکب فساد و تبعیض شود با او برخورد خواهد شد.

استاندار با تاکید بر اینکه تشکل‌ها و احزاب زمینه افزایش مشارکت مردم را در جامعه محقق کنند افزود: احزاب و تشکل‌های استان با هر روشی که امکان دارد مردم را به حضور حداکثری دعوت کنند.

وی افزود: مزیت قم این است که همه تحت پرچم انقلاب هستند و در قم مسئله اصلاح طلبی و اصول گرایی نداریم و خوشبختانه تشکل‌ها در قم با تفکر انقلاب حضور دارند.

اقا میری با بیان اینکه زمینه‌های حضور و مشارکت حداکثری مردم را فراهم شود گفت: تنور انتخابات باید در قم با حضور و حمایت احزاب و تشکل‌های مختلف داغ و فعال شود.

وی ادامه داد: قم خاستگاه انقلاب است دشمن در قم سرمایه گذاری زیادی می‌کند و در همه ابعاد تبلیع می‌کند و یکی از موضوعاتی است که باید مورد توجه ویژه باشد و در قم از هر ابزاری که می‌توانیم استفاده کنیم تا مشارکت افزایش یابد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)