• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۳۸۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

برگزاری هم‌اندیشی صنعت ماشین‌­سازی و تجهیزات صنعتی با موضوع صادرات

نشست "هم‌­اندیشی صنعت ماشین­‌سازی و تجهیزات صنعتی" با تمرکز بر صادرات محصولات تولیدی به خارج از کشور در ستاد اقتصاد دانش بنیان صنعت ماشین ماشین سازی و تجهیزات پیشرفته برگزار شد .

برگزاری هم‌اندیشی صنعت ماشین‌­سازی و تجهیزات صنعتی با موضوع صادرات (ویترین/منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری )

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست «هم اندیشی صنعت ماشین سازی و تجهیزات صنعتی » با حضور دبیر ستاد اقتصاد دانش بنیان صنعت ماشین سازی و تجهیزات صنعتی پیشرفته و مسئولان فدراسیون صنایع ماشین سازی و تجهیزات ایران و انجمن­‌ها و تشکل­‌های مرتبط برگزار شد. 
دبیر ستاد ماشین­‌سازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی در این نشست به حمایت‌ها و تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در موضوع صادرات پرداخت و یکی از مهمترین مشکلاتی که واحد‌های داخل کشور با آن روبرو هستند را کیفیت و قیمت تولیدات داخلی عنوان کرد. محمد مهدی هادوی  افزود : تاسفانه شاهد این گفته هستیم که برای تولید کالا و محصول نهایی با کیفیت و قیمت قابل قبول، باید از ماشین آلات خارجی استفاده شود. یکی از راه‌هایی که بتوان ثابت کرد کیفیت کار‌های تولیدی در حد محصولات مطرح و معتبر خارج از کشور است، حضور در بازار‌های بین‌المللی است و از این منظر نیز صادرات نقش مهم و بسیار موثری دارد.
برگزاری نمایشگاه تخصصی ماشین سازی، برگزاری دوره‌های مرتبط با صادرات، حضور نمایندگان انجمن‌های تخصصی و فدراسیون در نشست‌های سازمان توسعه تجارت با دیگر کشورها، امکان واگذاری تهاتری غرفه‌های نمایشگاهی، ارائه تسهیلات در ارسال ماشین آلات به نمایشگاه‌های خارج از کشور و برقراری ارتباط مستقیم با رایزن‌های بازرگانی از جمله محور‌هایی بود که توسط مسئولان فدراسیون ماشین سازی و انجمن‌های مرتبط در این نشست عنوان شد.
همچنین سرپرست دفتر محصولات دانش بنیان و خدمات فنی و مهندسی سازمان توسعه تجارت ، توضیحاتی درخصوص انواع حمایت ­های سازمان توسعه تجارت در موضوع صادرات ماشین‌­آلات و تجهیزات صنعتی ارائه کرد و در خصوص استفاده از ظرفیت رایزن‌های بازرگانی در شناسایی فرصت‌های صادراتی و بازار‌های هدف، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی که در داخل یا خارج از کشور تشکیل می‌شود، نقش مراکز تجاری فعال در کشور‌های هدف و دعوت از مدعوین مورد نظر از کشور‌های دیگر جهت بازدید از غرفه محصولات تولیدی ایران نیز مطالبی ارائه کرد .
مدیرکل دفتر آمریکا و اروپای سازمان توسعه تجارت نیز بازار‌های موجود در کشور‌های آمریکای جنوبی و اروپا را تشریح کرد و گفت : سازمان توسعه تجارت ابزار‌های مختلفی برای توسعه صادرات دارد. یکی از این ابزارها، موافقت­نامه­‌های تجاری با کشور‌های هدف یا پیمان­هاست. این موافقت­نامه­‌ها به برنامه اجرایی تبدیل می­‌شود و لذا می ­توان از این ظرفیت استفاده حداکثری کرد. 
وی به نمایشگاه ایران اکسپو و مذاکرات بین ستاد ماشین‌سازی با دفتر آمریکا و اروپای سازمان توسعه تجارت اشاره کرد و حضور قوی صنعت ساخت ماشین‌­آلات و تجهیزات صنعتی در این رویداد مهم را خواستار شد و تاکید کرد این نمایشگاه می­‌تواند بستر مناسبی برای برندینگ ماشین آلات ایرانی ایجاد کند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و هفتم آذر ۱۴۰۴)
کلنگ‌زنی ۲۰ پروژه محرومیت‌زدایی در میانه
توصیه‌های پلیس راهور کیش در روز‌های بارندگی
لطافت بهاری کیش در فصل پاییز سال ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)