• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۴۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۱
بین الملل » آمریکا

افزایش نگران کننده موارد ابتلا به سرخک در آمریکا

پزشکان درباره افزایش نگران کننده موارد ابتلا به سرخک در سراسر آمریکا هشدار می‌دهند.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شبکه تلویزیونی سی بی اس نیوز، پزشکان درباره افزایش نگران کننده موارد ابتلا به سرخک در سراسر کشور (آمریکا) هشدار می‌دهند!
یک مدرسه در جنوب ایالت فلوریدا برای کنترل شیوع سرخک به دردسر افتاده است، اما بالاترین مقام پزشکی این ایالت رهنمود‌های فدرال را با سابقه بیش از پنجاه سال نادیده می‌گیرد!

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


خبرنگار: پایان یک روز تحصیلی در مدرسه ابتدایی منطقه «مندِتی بی» در شهر «وِستون» نزدیک فور لادردل»، با این امید همراه است که موارد جدید ابتلا به سرخک مشاهده نشود!

مصاحبه شونده زن: بسیار مخرب است و این منصفانه نیست.

اداره آموزش منطقه شهرستان «براوورد» می‌گوید از حدود ۱۱۰۰ دانش آموز، ۳۳ نفر واکسن سرخک دریافت نکردند. تاکنون شش مورد تایید شده از ابتلا به عفونت بسیار مسری گزارش شده است. شروع بیماری با علائمی شبیه به سرماخوردگی است و هفت تا چهارده روز پس از ابتلا خود را نشان می‌دهد و سپس با راش پوستی همراه خواهد بود. برای عده‌ای از افراد، این بیماری ممکن است مرگبار هم باشد.

پیتر لاکادا - رئیس اداره آموزش شهرستان براوورد: من هیچ گونه شیوع سرخک را در طی سالی که معلم بودم، مشاهده نکردم!

در این مقطع زمانی درباره اجازه ورود به مدرسه برای دانش آموزانی که واکسن نزده بودند، سوالاتی مطرح است، چون این بیماری بسیار مُسری است.

پیتر لاکادا - رئیس اداره آموزش شهرستان براوورد: تصمیم گیری در این باره به وزارت بهداشت و ایالت مربوط می‌شود.

اما دکتر جوزف لاداپو بالاترین مقام پزشکی ایالت فلوریدا تصمیم گیری درباره حضور یا عدم حضور در مدارس را به والدین سپرده است و با این کار دستور العمل مشخص پزشکی را نقض کرده است! او نه توصیه‌ای برای واکسیناسیون داشت و نه افرادی را که واکسن نزده بودند، به ماندن در منزل مجبور کرد! دکتر «رندی کتس» مدیریت اورژانس در بیمارستان کودکان «جو دیماژیو» را برعهده دارد که در آنجا مبتلایان به این بیماری درمان می‌شوند.

خبرنگار: آیا شما توصیه می‌کنید که کودکانی که واکسن نزدند، در خانه بمانند؟

دکتر رندی کتس: فکر می‌کنم که اگر شما دستور العمل‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا را دنبال کنید، آنها توصیه می‌کنند که کودکان فاقد واکسیناسیون که در معرض فرد مبتلا به سرخک بوده باشند، باید حداقل ۲۱ روز در خانه بمانند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا گزارش داده است که ۳۵ مورد جدید ابتلا به سرخک در ۱۵ ایالت مشاهده شده است. ایالت میشیگان یک مورد دیگر از ابتلا را گزارش داد که باعث شد تعداد این افراد به ۱۶ نفر برسد. در سال ۲۰۰۰ اعلام شده بود که این بیماری در آمریکا ریشه کن شد، اما از آن زمان به بعد نرخ واکسیناسیون به زیر ۹۵ درصدی رسید که برای دستیابی به ایمنی جمعی لازم است.

دکتر رندی کتس: واکسن سرخک، اوریون و سرخجه بسیار ایمن است. ما دهه هاست که این واکسن‌ها را به کودکان تزریق می‌کنیم.

هم اکنون شهرستان براوورد هفتمین مورد ابتلا به سرخک را در یک کودک زیر پنج سال گزارش داده است. دراینجا تزریق واکسن برای حضور در مدرسه ضرورت دارد، اما معافیت‌های دینی و پزشکی هم وجود دارند. اداره اموزش منطقه هم می‌گوید دانش آموزان می‌توانند به صورت آنلاین در کلاس‌ها شرکت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فرایند جذب نیرو‌های خدماتی و سرایدار برای مدارس استان
جدول‌گذاری در خیابان تربیت با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال انجام است
معرفی داوران بخش پژوهش جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
توقیف تانکر حامل ۲۲ هزار لیتر نفت سفید قاچاق در الیگودرز
اعلام اسامی محرومان هفته سیزدهم لیگ یک فوتبال
اجرای ۸ نمایش در مجموعه تئاتر لبخند
یادواره ۱۳ شهید پایگاه مقاومت شهید افروزپور در چرام
دورکاری کارکنان شهرداری ارومیه در روز‌های پنجشنبه
فرمانده سپاه انصارالمهدی زنجان: تفکر بسیجی تولید قدرت و عزت برای ایران اسلامی کرده است
هفته بسیج، جلوه‌ای از پیوند عمیق ولایت، ایمان و فداکاری 
واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت به ۱۴۶ متقاضی در اردستان
عزیمت وزیر امور خارجه به پاریس
­تغییر ساعت و ورزشگاه سه مسابقه از هفته یازدهم لیگ برتر
عملیات بالگرد و ۳۲ تیم هلال احمر برای اطفاء حریق جنگل‌ها در استان
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
زبان معیار (از دفتر دار شدن زبان فارسی در ساختار اداری کشور تا انتقاد زبانی رئیس جمهور از خبر بیست و سی)
 نظام مهندسی، قلب توسعه و تخصص در شهر خواهد بود
تدریس درس فداکاری دانش‌آموزان در گلزار شهدای یاسوج
پیش‌بینی کاهش دما در اردبیل
اعلام اسامی محرومان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)