• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۸۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸
سیاسی » شورای نگهبان

نظارت و رصد فنی ۵۸ هزار شعبه اخذ رای

عضو حقوقدان شواری نگهبان عنوان کرد: نظارت شورای نگهبان در انتخابات اخیر با بهره گیری از بالاترین امکانات فنی سخت افزاری و نرم افزاری بر تمامی ۵۸ هزار شعبه اخذ رای، اعم از ثابت و سیار صورت گرفت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، محمدحسن صادقی‌مقدم عضو حقوقدان و معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان در یادداشتی نوشت:
 
السلام علیک یا ابا عبدالله و علی ارواح التی حلت بفنائک
ایام سوگواری سرور آزادگان و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) را تسلیت عرض می‌کنم.
 
یاد و خاطره امام (ره) و شهیدان انقلاب اسلامی، شهدای جنگ تحمیلی و شهدای ترور و شهدای امنیت و سلامت و مدافعان حرم، شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای پرواز اردیبهشت به ویژه خادم الرضا آیت‌الله دکتر رئیسی را گرامی می‌دارم و برای سلامتی و سربلندی و عزت و اقتدار رهبر عزیز و حکیم انقلاب اسلامی دست دعا به محضر پروردگار عالم بلند می‌کنم. مردم شریف و بصیر و نجیب ایران اسلامی در آستانه سالروز تأسیس شورای نگهبان در ۲۶ تیر ماه، از انتخابات متعدد مرحله اول مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، مرحله دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ و همچنین انتخابات مرحله اول چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در هشتم تیر ماه سال ۱۴۰۳ و پانزدهم تیر (مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری) سربلند بیرون آمدند.
 
مردم بزرگ ایران در حالی در انتخابات ریاست جمهوری پرشور ظاهر شدند که پس از شهادت رئیس‌جمهور پرتلاش و خستگی‌ناپذیر، در اجرای اصل ۱۳۱ قانون اساسی در کمتر از ۵۰ روز رئیس جمهور جدید خود را برگزیدند. بدون شک این برگ زرین در این مقطع تاریخ انقلاب اسلامی مرهون رهنمود‌های مقام معظم رهبری دام ظله و هوشمندی و بصیرت مردم انقلابی و متدین ایران است. شورای نگهبان که از سرمایه پایان‌ناپذیر انسان‌های متعهد، متدین و بصیر به عنوان شبکه نظارت بهره می‌برد، در قالب «مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی» متشکل از ۲۵۰ هزار ناظر، ناظر مسئول و سرناظر، از آرای مردم به عنوان امانت، صیانت و مراقبت می‎‌نماید.
 
این نظارت که با بهره‌گیری از بالاترین امکانات فنی (سخت‌افزاری و نرم‌افزاری) و بهره‌مندی از دانش متخصصان و استادان دانشگاهی کشور، انجام می‌گیرد به نحو مؤثری کلیه مکان‌های رأی‌گیری در بیش از ۵۸ هزار شعبه اخذ رأی در اقصی نقاط کشور از روستا‌ها و شهر‌ها اعم از شعب ثابت و سیار و همچنین مسیر‌های انتقال اطلاعات، مراکز تجمیع نتایج در شهرها، استان‌ها و ستاد وزارت کشور را تحت نظارت ناظران و همچنین رصد‌های فنی خود قرار داده است. در این دوره نیز شورای نگهبان با هماهنگی کامل با همکاران در وزارت کشور، استانداری‌ها و فرمانداری‌ها و بخشداری‌های کل کشور، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرماندهی نیروی انتظامی، صدا و سیما و ثبت احوال و سایر نهاد‌های کشور و مردم انقلابی و دارای احساس مسؤولیت بر وظیفه خطیر نظارت بر انتخابات اهتمام ورزید.
 
بنده به عنوان معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان از کلیه نهاد‌های کشور تقدیر و تشکر داشته و قدردانی می‌نمایم. از کلیه همکاران در ستاد شورای نگهبان و استان‌ها و هیأت‌های نظارت استانی و شهرستانی، رؤسای محترم دادگستری، دادستان‌های محترم، استانداران محترم و معاونین استاندار و کلیه مقامات استانی، ادارات کل اطلاعات، فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سراسر کشور، نیروی انتظامی و صداوسیما و سایر مدیران و مجریان انتخابات قدردانی و تشکر می‌نمایم و برای کلیه ناظران از خدای متعال توفیق و سربلندی خواستارم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس 12 روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)