پخش زنده
امروز: -
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان از پرداخت ۳۳ میلیارد تومان مطالبات دی ماه تمام مطبهای بخش خصوصی همدان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان ؛ فریبرز نیاستی گفت: به منظور حمایت مالی از بیماران سخت درمان در سال ۱۴۰۱ صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج در سازمان بیمه سلامت ایران تشکیل شد که اتفاق مهمی بود.
وی با اشاره به اینکه ۱۲۶ گروه بیماری در صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج مورد حمایت قرار گرفتهاند گفت: این بیماریها شامل سرطانها، شیمیدرمانی، رادیوتراپی، تالاسمی، هموفیلی،ام اس، بیماران دیالیزی، بال پروانهای و... هستند.
مدیرکل بیمه سلامت همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر یک میلیون و ۴۸ هزار و ۵۱۵ نفر از جمعیت استان زیر پوشش بیمه سلامت هستند افزود: ۶۰ درصد جمعیت استان زیر پوشش بیمه سلامت هستند.
وی با بیان اینکه ۶۵۰ هزار و ۳۹۹ نفر از جمعیت زیر پوشش بیمه سلامت در صندوق روستاییان عضویت دارند عنوان کرد: در صندوق کارکنان دولت ۱۱۷ هزار و ۱۲۳ نفر، صندوق سایر اقشار ۶۴ هزار و ۴۷۴ نفر و صندوق ایرانیان ۲۱۶ هزار و ۵۱۹ نفر زیر پوشش بیمه سلامت هستند.
نیاستی با تاکید بر اینکه بیش از ۸۰ درصد جمعیت بیمه سلامت استان رایگان بیمه شدند که ۵۰ درصد کل جمعیت استان را شامل میشود گفت: پنج دهک اول درآمدی و جمعیت روستاییان در بیمه سلامت رایگان بیمه شدند.
وی با اشاره به اینکه دهک ۶ تا ۹ مشمول ۸۰ تا ۵۰ درصد تخفیف در پرداخت حق بیمه شدند افزود: امیدواریم مردم اقبال نشان دهند و همه جمعیت استان بیمه شوند و از خدمات برخوردار شوند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه ۹۰ درصد هزینههای بستری در بخش دولتی به عهده بیمه سلامت است و ۱۰ درصد هزینه را بیمه شده پرداخت میکند گفت: در پرداخت هزینهها تمام بیمهشدگان دهک سه در بخش دولتی بستری شود مورد حمایت قرار میگیرند و صد درصد هزینه توسط دولت پرداخت میشود.
نیاستی با تاکید بر اینکه اگر روستاییان نظام ارجاع را رعایت کنند به جای ۹۰ درصد ۹۵ درصد از خدمات ویژه بیمه سلامت برخوردار میشوند و تمها ۵ درصد فرانشیز را خود پرداخت میکنند افزود: تمام بیمهشدگان بهزیستی و کمیته امداد خدمات بستری بخش دولتی را رایگان دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه از اواسط سال ۱۴۰۲ تمام خدمات کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی رایگان است، اما خدمات درمانی به صورت ۷۰ و ۳۰ درصد پرداخت میشود گفت: در استان همدان طی ۱۱ ماه گذشته در بخش بستری ۲۵۲ میلیارد تومان برای بیماران کودکان زیر هفت سال هزینه خدمات پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت همدان با اشاره به حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج عنوان کرد: سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۱۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۳۴۶ میلیارد تومان و از ابتدای سال جاری بیش از ۲۵۲ میلیارد تومان بابت هزینههای درمانی ۴۸ هزار و ۹۷۶ بیمار پرداخت شده است.
وی بیان کرد: از ابتدای تاسیس صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج جمعا مبلغ ۷۱۵ میلیارد تومان بابت هزینههای درمانی بیماران خاص، صعبالعلاج و مزمن استان (بیماران نشاندار شده) توسط اداره کل بیمه سلامت پرداخت شده است.
نیاستی به خدمات ویژه بیمه سلامت اشاره کرد و افزود: برای نمونه هزینه بیماری ۵۴ ساله ماهانه نزدیک به یکمیلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان است که ما صددرصد این هزینه را پرداخت میکنیم، بیمه سلامت سقف خدمات ندارد و ملاک ما دریافت خدمات بخش دولتی است.
وی تصریح کرد: اگر بخواهیم مردم شیرینی مزایای خدمات بیمه سلامت را بچشند میطلبد خدمات بخش دولتی دریافت کنند که البته لازمه آن هم خدمات باکیفیت در بخش دولتی است و هدف ما تقویت این بخش بوده است.
مدیرکل بیمه سلامت همدان با بیان اینکه اولین داروی هزینهبر بیمه سلامت متعلق به بیماری دیابت و انسولین است و دومین داروی هزینهبر در بخش هموفیلی است گفت: اگر نظام پیشگیری درستی در کشور باشد، مشکل کمتری در بخش دارو و هزینهها خواهیم داشت و مشکلات مردم هم کمتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه صد درصد بیمه شدگان بخش سلامت در حوزه بیماران مبتلا به سرطان نشاندار شدند افزود: طبق مصوبات شورای عالی داروهای سرطانی زیر پوشش بیمه است که برخی داروها صد درصد رایگان در اختیار بیماران قرار میگیرد.
نیاستی به پوشش بیمهای هزینههای درمان ناباروری و نازایی اشاره کرد که سقف سنی ارائه خدمات برداشته است گفت: در حال حاضر ۹۰ درصد هزینههای بخش دولتی و ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیر دولتی نیز در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت برای زوجین نابارور پرداخت میشود.
وی با اشاره به اینکه ۷۱۲ زوج نابارور در سال ۱۴۰۱ حمایت شدند که این عدد سال گذشته یکهزار و ۵۹۷ نفر شد افزود: امسال یکهزار و ۷۰۰ نفر از زوجین نابارور زیر پوشش قرار گرفتند که ۶۸ میلیارد ریال برای این بیماران پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت همدان با بیان اینکه اتفاق کمنظیری در استان در درمان رادیوتراپی بیماران سرطانی اتفاق افتاده است خاطرنشان کرد: با پیگیری انجام شده درمان رادیوتراپی بیماران تحت پوشش بیمه سلامت در بخش عمومی غیردولتی و خیریه رایگان شده و به جز ۳۰ درصدی که سهم بیمه پایه است، ۷۰ درصد هزینه را با تفاهمنامه بیمه سلامت و مرکز ارائه خدمت، به صورت ۲۲ درصد تخفیف و مابقی از محل صندوق پرداخت میشود.
وی بیان کرد: امسال نیز اقدام ویژهای انجام شد و ماه اخیر مجوزی را از سازمان بیمه سلامت دریافت کردیم تا بیمهشدگان تامین اجتماعی هم خدمات رادیوتراپی را در بخش غیردولتی رایگان از محل صندوق صعبالعلاج دریافت کنند.
نیاستی با بیان اینکه منتظریم سامانه بین بیمه سلامت و سازمان تامین اجتماعی لینک شود و کارها انجام گیرد گفت: در حال حاضر بیمه سلامت با یکهزار و ۵۱ مرکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد است و در تلاشیم با مابقی مراکز هم به تفاهم برسیم و قرارداد منعقد کنیم.
وی با بیان اینکه امروز با صد درصد داروخانههای استان قرارداد داریم که ۴۵۲ داروخانه و مراکز دارویی را شامل میشود عنوان کرد: با تمام آزمایشگاهها، مراکز تصویربرداری، کلینیک خصوصی و مراکز جراحی محدود طرف قرارداد هستیم.
مدیرکل بیمه سلامت همدان با اشاره به اینکه در راستای کمک به اقتصاد سلامت پرداختهای بینظیری را به موسسات طرف قرارداد داشتیم گفت: طی ۳۰ ماه گذشته تلاش کردیم هر ماه مطالبات داروخانهها را ماه بعد پرداخت کنیم و مطالبات تا آذرماه تسویه شده و دی ماه هم بهمن تسویه میشود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه مطبها اتفاق ویژهای افتاده و همدان اولین استانی است که تا آذرماه مطالبات خود را در این بخش پرداخت کرده و امروز ۱۸ بهمن مطالبات دی مطبهای بخش خصوصی تا ظهر واریز میشود افزود: ۳۳ میلیارد تومان به حساب مطبها واریز میشود.
نیاستی با بیان اینکه مطالبات آزمایشگاهها در بخش خصوصی نیز تا پایان دی پرداخت شده است خاطرنشان کرد: هزینه بیمارستانهای دولتی تا مردادماه و شهریور نیز ۲۵ درصد پرداخت شده و به زودی ۵۰ درصد شهریورماه را هم پرداخت میکنیم.
وی با تاکید بر اینکه مطالبات مراکز تصویربرداری و سونوگرافی تا پایان مهرماه در نیمه اول بهمن پرداخت شده است گفت: هزینه بیمارستانهای خصوصی شهریور تسویه و مهر علیالحساب پرداخت شده و در مجموع تاخیر ما در پرداخت مطالبات مراکز درمانی زیر چهار ماه است.