پخش زنده
امروز: -
جلسه نقد و بررسی کتاب «پایی در غزه» در موزه هنرهای معاصر فلسطین با حضور جمعی نویسندگان برگزار شد.
ابراهیم اکبری دیزگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: «پایی در غزه» شانزده روایت از شانزده نویسنده مختلف است که یک جا جمع آوری شده و هر یک از نویسندگان با دیدگاه خاص سیاسی، تاریخی و حتی عاطفی و احساسی خود به نوشتن درباره غزه پرداختهاند.
اکبری دیزگاه افزود: میتوان گفت شانزده نویسنده کتاب در روایت هایشان به این سوال پاسخ دادند که «ما چه نسبتی با غزه داریم؟» هریک پاسخهای متفاوتی به این سوال دادهاند.
گردآورنده کتاب «پایی در غزه» گفت: ایده نوشتن این کتاب از ماجرای ۱۷ اکتبر شکل گرفت و درنظر داشتیم یک کارگروهی با مشارکت افراد مختلف تهیه کنیم.
اکبری دیزگاه افزود: این کتاب همه صداهایی که در جامعه ایرانی نسبت به غزه شکل گرفته را نمایندگی نمیکند، اما تا حدی که توانسته تا هر از نویسندهای با دیدگاههای مختلف مطلبی در خود داشته باشد.
وی افزود: این کتاب را به امام موسی صدر تقدیم میکنم به این دلیل که اولین بار از زبان ایشان شنیدم که اسرائیل شر مطلق است و همچنین آقای ادوارد سعید نویسنده فلسطینی که امکان اندیشیدن به وضعیت فلسطین را برای ما فراهم کرده است.
ابراهیم اکبری دیزگاه گفت: برای پاسخ به این سوال که من به عنوان یک انسان ایرانی چه نسبتی با غزه دارم؟ از لایههای سطحی عبور کردم و به دنبال استدلالهای دقیق و عمیق برای یافتن پاسخ این پرسش رفتم درنهایت به این نتیجه رسیدم که اکنون سرنوشت انسانها در جهان به هم گره خورده است و هر اتفاقی در جهان که رخ داد به ما ربط مستقیم دارد.
کتاب «پایی در غزه» دو ماه گذشته در حوزه هنری انقلاب اسلامی رونمایی شد این کتاب کاری از انتشارات سوره مهر است.